Bloggpaus

Bloggpaus..... Det har jag velat skriva många gånger då jag påbörjar ett nytt inlägg. Jag älskar att skriva men jag vill inte att vem som helst ska kunna läsa om mina tankar. Det har hänt alldeles för mycket de senaste månaderna och jag har bara lagt konsekvenserna åt sidan. Det känns som att det är nu jag ska plocka fram dem och börja ta ansvar. Det är läskigt hur otroligt fort det kan gå, jag vågar knappt jämnföra mig själv för 5 månader sedan med mig idag. Jag skulle tro att det är två helt olika personer.

Vi ses om ett par månader


Parfym

Det finns hur många olika parfymer som helst men det finns få som verkligen känns "rätt" som känns "du". Jag har hittat två parfymer som jag verkligen älskar och det är Dior-Pure Poison och Moschino-I love love.

Klickade nyss hem I love love från Parfym

Stylebystars

Jag klickade hem en kjol ifrån stylebystars idag. Jag älskar färgen och modellen :)


Nu ska jag kolla på I, Robot som visas på 3:an

MaX Factor - Natural Minerals Foundation

Jag köpte den för några veckor sedan på H&M för 160kr. Den innehåller lite glitter som blir som en lyster i ansiktet. jag tycker inte att alla passar i foundation med glitter i, på en fet hy kan det lätt ge ett "oljigare" intryck. Foundationen är dock fri från parfym och olja vilket är bra :)


Innehåller mineraler som: (lånat av skönhetsguiden även bilden över)
kalciumsilikat (talgabsorberande)
zinkoxid (UV - reflekterande, anti - bakteriell)
mica (gör att huden strålar)
titaniumdioxid (bibehåller fukt och mjukgör)

Dags för ett inlägg

Det är dags för ett inlägg nu, jag saknar att skriva. Igår var jag med Emelie och Johanna hela kvällen, först fikade vi på fåtöljen och sedan åkte vi hem till Emelie och åt middag. Vi kollade på Pimp my ride, This Is England och Blade. Jag måste även nämna att jag klippt mig i fingrarana ett flertal gånger under denna vecka, haha.

Idag ska jag först åka in till stan och kolla i en butik och efter det möta upp ett gäng trevliga brudar och fika b.la. Jennifer, Julia och Victoria :) och ännu senare ikväll ska jag träffa en söt person.

Varför jag inte bloggar lika ofta

Det finns en anledning till att jag inte bloggar lika mkt nu som jag gjorde förut, kan tyvärr ej svara på varför öppet i min blogg. Men man kan säga att jag tänkte efter lite, vem som helst kan läsa min blogg och det skrämmer mig.

Sötaste jag sett på länge


Cs tills jag somnar

Gårkvällen var väldigt trevlig :) Särskillt de där 10 minutrarna, hahaha xD
____________________________________________________________

Idag/kväll/natt har jag bara planerat att sitta hemma och spela CS tills jag somnar. Ni hittar mig på någon aim_crazyjump server.


 


RSS 2.0