lov :)

Jag vet att jag inte har skrivit på länge och det är helt enkelt för att jag har haft för lite tid och varit alldeles för trött. Jag är trött nu också men tänkte att jag kunde skriva lite. Jag har varit på en kryssning med mamma, bror och min pojkvän från onsdag tills idag. Det var jätteroligt, jag lovar att skriva mer om den när jag har ork.

Det är ju lov nu och det är kul, vad har ni gjort under lovet?

Fest ikväll :) ska bli kul att träffa er <3


Nördkväll

Jag, emelie & Johanna sitter just nu hemma hos Emelie med våra datorer och chillar. Vi skulle också kolla på alla pirates filmer men det ser ut som att det inte blir så. Vi satte igång den första men ingen av oss kollade på filmen. Vi var helt fast i skissa och gissa på passagen. TESTA! http://chat.passagen.se/skissa_o_gissa/skissa.shtml


Mina läsare

Det skulle vara kul att veta vilka ni är som läser min blogg. Man blir faktist väldigt nyfiken.
Kan ni inte skriva lite om er själva? :)





Klicka här för att rösta på min blogg som veckans blogg på Stylesearch


Aerobics

Under kvällen så tränade jag aerobics med min kära vän Johanna. Hon är förövrigt helt underbar <3

image200
Jag & Johanna


Saltvatten spray

Det finns många saltvatten sprayer till håret men just den här är speciell, den är blå, luktar gott, ger håret en beach känsla på riktigt och är billig. 39,50kr på H&M

image194

Saltvatten sprayer är till för att göra håret sådär perfekt strävt som det blir efter att man har badat i saltvatten.
Jag brukar sätta upp en toffs och sedan  tuperar jag toffsen och sprayar H&M´s saltvatten spray. Det blir skit snyggt ;)
När jag köpte den trodde jag inte att den var så bra eftersom att den var så billig (jag tror inte på billig hår och hud vård) men nu har jag ändrat mig. Man måste ju våga prova på saker och 40kr i sjön är ju inte det värsta.

Bra egenskaper

Jag läste nyss Emelies blogg http://wiljestark.blogg.se och det handlade om bra egenskaper eller om man ska uttrycka det, talanger. Jag var med Emelie och Johanna förr förra helgen och då skulle vi säga 3 bra egenskaper om varandra. Det verkar som att Emelie tog illa upp av mitt skämt. Jag skämtade om att hon hade MVG i att duscha för hon duschar varje dag. Hon brukar klaga på att hennes hår känns slitet och då säger jag bland annat varje gång att hon duschar håret för ofta.

Nu är ni säkert nyfikna på det jag fick höra:

1. Mode
2.Skönhet
3. Hår

Allt det hör ihop och det kan vem som helst ta reda på "fakta om". Det kändes så överdrivet ytligt att få höra det. Jag blev faktist lite ledsen när jag senare tänkte efter. Jag vet att det finns saker som jag är bra på som även andra människor uppskattar. Jag får b.la. ofta beröm för min "fantastiska" sång röst. Jag kollade på Lizzie McGuire Vol 1 igår avsnitt 4. Det handlar om att hon känner sig som en medelmåtta i allt. I det avsnittet säger hon något i stil med "jag undrar hur många talanger en människa får under en livstid" och det tycker jag verkligen är en bra fråga. Det roliga är att hon i det avsnittet hittar sin "dolda" talang men hon inser att det inte är någonting som hon gillar.
Jag tror att alla människor är bra på någonting men alla kanske inte har upptäkt vad de är bra på.

Studiedag

Idag har jag studiedag och imorn har jag hemstudier. Men inte har jag fått några arbetsuppgifter så man kan nog kalla det för att "jag är ledig". Det är så tråkigt att bara sitta hemma och göra ingenting. Min kompis Emelie har också studiedag idag så vi kanske ska ta en promenad fast det blir lite senare för hon pluggar. Ikväll så är det dans på miro som gäller och efter det så ska jag gå hem till min kära pojkvän.

image193
April 2007

Sommar

Jag kom nyss hem från skolan. Jag hade egentligen planerat att träna efter skolan. Packade min väska imorse och jag hade verkligen tagit allt jag behöver t.om. frukt. Men det var en sak jag glömde, nämligen mitt träninskort.
Så jag får träna senare helt enkelt. Skulle också ha träffat min pojkvän idag men det blir inte heller av för jag känner mig ganska seg (förlåt Alex). Jag tror att jag ska plugga lite frisör teori och träna ki-box i kväll.

Det är så tråkigt väder ute. Imorse när jag vaknade var det så soligt och fint att jag tänkte ta solisar. Men när jag tänkte efter så slog det mig att det ser konstigt ut med solglasögon och vinterjacka.

image192
jag vill ha sommar

Nagellack

image190Rosa naglar tycker jag känns väldigt rätt just nu. Jag har ett nagellack ifrån MUS (MakeUp Store) som  heter "Jennifer". Det är en ganska mörk rosa med skimmer i. Jag grundar alltid med ett lack ifrån scratch nails. Det är viktigt att lägga ett grundlack om man inte vill få missfärgade naglar, särskillt viktigt när man använder mörka färger.

Rösta på mig

Gillar du min blogg? Rösta på mig på Stylesearch


KM31

image185

Jag och min pojkvän var i lördags på bio och såg KM31. Det är en mexikansk skräckfilm. Jag läste spanska som b-språk i grundskolan men sista terminen fick jag ig. Men jag förstod en hel del av det de sa i filmen ( ja det var även svensk text). Om någon har en klok tolkning av filmens slut så dela gärna med er utav den till mig.

Innan bion så hann vi kolla lite på melodifestivalen precis när min pappa skulle skjutsa oss så  hör man "kebabpizza" på tv:n. Jag trodde det var ett skämt så vi stannade hemma ett tag till och lyssnade på låten. Jag älskade melodifestivalen när jag var liten för då var det iallafall någonting att kolla på. Man undrar ju hur finalen kommer att se ut och vägen till finalen. Vi kanske får höra fler låtar där pizzor är inblandade, nästa gång kanske det blir en vesuvio ;D

Söta underkläder

Det är ganska sällan jag köpet ett helt underklärer-set. Om jag köper en bh tycker jag ibland att trosorna är fula och tvärttom. Fast man känner ju sig så mycket snyggare med matchande underkläder.
image184
BH och trosor från gina tricot, 129kr & 59kr

Jag letade egentligen efter en annan bh men man kan ju inte komma hem tomhänt (a).

Träning

Jag sov alldeles för lite i natt, är ni förvånade? Men jag orkade iaf upp till skolan och kom mer än i tid. På förmidagen hade alla frisör elever (vi är 2 grupper) genomgång i lock permanent med en tjej som heter Erika. Hon gick igenom det teoretiskt och vi ska senare få pröva på det praktiskt. Efter skolan så åkte jag direkt till gymmet.
Igår så hade ju jag min instruktion med en  väldigt duktig instruktör. Han hjälpte mig med ett nytt upplägg med lite flera ben övningar. Jag gymmade som sagt idag och det blev det nya "passet". Det känndes skönt efteråt och jag tog verkligen min tid eftersom att det inte var så många på gymmet.


image181image182image183

Kanske ska klippa lugg igen, vad tycker ni?

Första bilden är tagen för några dagar sedan då jag tetsade att lägga tillbaka luggen och de andra bilderna är tagna då jag innan jul klippte luggen.

Väskan

Väskan jag beställde var lite större än vad jag hade trott. Men snygg är den.
image178


En bra lördag

Det var en väldigt bra lördag. Jag var ju med Emelie och Johanna. Först så var vi på bio och såg Cloverfield, den var bra (hade jag varit hemma hade jag gråtit). Det var en sak som var dålig och det var slutet, lite för många männsikor dog men den var speciell. Slutar inte som "vanliga" filmer brukar göra. Det är ett sorgligt slut inte ett lyckligt eller tveksamt.
Efter bion åkte vi hem till Emelie, chillade lite i hennes rum och tittade lite på Titanic som gick på tv. Emelie laddade också ner filmen Stay Alive under tiden vi tog en LÅNG promenad till OK i Västberga.
Vi är hemma hos Emelie igen runt halv 2. Jag ringde till pappa och frågade om han kunde hämta mig efter filmen och det var han gullig och gjorde. Jag kom hem runt halv 4 men sonade runt 6 och i morse vaknar jag av att Alex skickar sms till mig kvart över 10, roligt va?

image172image176


Om en timme ska jag iaf på en fortsättnings instruktion på friskis och efter det ska jag och Alex åka hem till mig.

Leka me PGC imorn

Imorgon så ska jag vara med emelie och Johanna. Först så ska vi träna medlejympa i Hornstull klockan 15:30 15:00. Och senare under kvällen ska vi på bio, jag och emelie vill se Cloverfield. Det var längesedan vi tre gjorde någonting tillsammans. Förut så sågs vi ju i skolan (gick i samma klass från 6:an till 9:an). Men nu så blir det allt mer sällan. Miss you babes <3

image171
Johanna, jag & Emelie hemma hos Johanna när Marie fyllde 14 år.

Internet shopping

Jag är så fast i den fällan men det var värre förut. Det är så enkelt att bara lägga i "shopping-korgen" och klicka på beställ. Jag är en sådan person som bara köper utan att tänka mig för. Jag tänker t.ex. inte när jag köper en tröja: "den här kommer passa till de jeansen och den där kjolen". Jag är lite avis på er som faktist har en sådan koll eller om man ska säga kontroll. Värsta man har kommit på är ju faktura som kan betalas innom 30 dagar. För då kan man även göra av med "nästa månads" pengar.

Nyss klickade jag hem denna lilla väska:
image169

Den är ifrån http://nelly.com Friis & Company

När jag ringde mamma och frågade ifall jag fick beställa den, jag har aldrig beställt någongting utan hennes lov (a) (fast en gång köpte jag en locktång för hennes pengar :$) så påminner hon mig om att jag för några dagar sedan sa att jag behövde en stor träningsväska. Och nu köper jag en liten sak bara för att den är "så fin".

Någon som känner igen sig? ;/

Ska ta bussen 20 över till träningen, det ska bli kul. Fast Emelie följer inte med :(

Snart alla hjärtans dag

Jag hittade ett väldigt gulligt set ifrån http://www.eliteladies.se/, ska fundera på att beställa det. Det vore perfekt att ha på sig på alla hjärtans dag ♥

image168

Kanske världens bästa penna

image166
Den ser ut såhär och kommer ifrån chanel. Den är perfekt om man vill sota ögonen. Jag gillar att markera mina ögon men vill inte att det ska bli "för mycket". Och då är det bara att sudda på linjen. Som ni ser på bilden så är det en liten mini svamp på ena änden utav pennan. Jag har den i svart och det var en julklapp ifrån mamma och pappa jag tror att den kostar runt 200 kronor. Man får även med vässaren som är på bilden. 

Bilden är tagen från google då min kamera inte ville som jag ville.

Slutade tidigt idag

Idag så gick jag upp halv 8 och åkte i 40 minuter för att komma till skolan för att göra ett prov på 5 minuter för att sedan sluta. Visst låter det nödvändigt? 
Sedan när jag skulle hem så var tunnelbanan som skulle ta mig från blåsut till slussen proppfull och klockan var ändå halv 10. Jag stod iaf brevid en kille som hade alldeles för mycket parfym. Så nu luktar jag också hans parfym och jag kan säga att den inte luktar gott.
Ikväll så ska jag kanske träna med Emelie om hennes huvudvärk går över. Jag ska träna även om hon inte följer med. Vi ska träna Skivstång klockan 19:30 i kungsholmen.

Igår så fick jag ett otroligt sug efter allt som jag inte borde äta. Jag ville ha kakor, godis, glass, popcorn, snabbmat och grönsaker med dipp. Det enda nyttiga jag ville ha var grönsaker. Självklart så åt jag inte alla de där sakerna. Men mamma hade köpt kladdkaka och hallon och fläder paj så det åt jag.

image163image165
En bild säger mer än 1000 ord varsågoda här har ni 2 på mig

Silvershampo

Jag har så ont i min kropp. Gymmade i söndags, körde KI box i måndags och dansade igår. Det var kul att träffa alla ur "dansgruppen" igår på miro. Jag har köpt ett nytt tränings linne ifrån H&M det sitter ganska bra, kanske inte om man dansar eller jympar för då åker det upp.

image160
98kr på H&M, jag älskar färgen

I måndags hade vi produktinformation med en försäljare ifrån L´oréal proffesional. Och som ni kanske har gissat så tvättar jag mitt hår med "silvershampo". Men iaf jag fick veta att just loreals silvershampo i den silvriga flaskan inte alls är till för blont hår. Det ska man ha i grått anledningen är att just det shampot är blått och det är lila som slår ut gult. Så blondiner, tänk på det. Shampot ska vara lila :)

image162


sony ericsson s500i

Kommer ni ihåg att jag skulle köpa den? Jag beställde iaf från tele2´s hemsida. Så fick de tydligen problem med leveransen utav den svarta som jag vill ha. Fick ett mail om att jag kunde beställa den igen den 15:e februari. Här kan man snacka om tur för jag har ÅNGRAT mig, vill inte ha den mobilen. Alla jag har frågat om den har sagt att knapparna gått sönder MINST en gång. Emelie varnade mig om det innan jag beställde den men då tänkte jag att kanske var det bara så att hon hade otur med sin. Så jag ska köpa en annan :)

Gjorde ansiktsmask igår en återfuktande den luktade apelsin :) mums. Apivita Express Revitalizing Face Mask With Orange & Vitamin C finns att köpa på b.la. Åhlens.

Dålig updatering

Jag har haft lite problem med att posta inlägg :/. Har kommit tillbaka till "inloggnings" sidan varje gång jag tryckt på "Spara och Publicera". Det har varit väldigt irriterande.


RSS 2.0