Befinner mig på landet

Just nu befinner jag mig i min familjs hus i Sparreholm där det är väldigt varmt. Jag har försökt att få fläkten att snurra hur länge som helst men har gett upp nu och får nöja mig med att den står still och blåser mig rakt i ena örat.
Igår så besökte jag och min familj "Malma Marken" som är en stor marknad i Malmköping som ligger ungefär 7 minuter härifrån med bil. Jag köpte lite småsaker som jag kan lägga upp bild på senare. På marknaden har de alltid "Axels tivoli" och denna gång "harry potter huset" som egentligen ska vara 3d men nej, hahaha. I slutet av huset (när man kommer ut)så har de en "fläkt" som de kan styra manuelt och han som styrde den tyckte det var otroligt roligt att blåsa när jag gick förbi, jag hade klänning och den flög upp. Nu kanske ni tycker att det är skitkul men jag däremot tyckte inte det var lika roligt. Oförskämda gubbe.....
Sen så var det även en jävligt gullig man där som var italienare som sa till mig och min mamma att jag var lika vacker som Cinderella (Askungen) och till min mamma sa han "grattis mamma, vacker dotter". Jag måste erkänna att jag blir mer charmad av att någon säger att jag är vacker än att någon blåser upp min kjol.

Imorn åker vi hem från landet för att min lillebror ska dela ut tidningar och jag ska träffa Emelie & Johanna och sedan ska jag även shoppa lite. Jag behöver en ny sololja och en bodylotion och sedan vill jag ha ett vanligt rosa tråkigt långt linne. Sedan åker vi tillbaka antingen på tisdag elelr onsdag och då har jag med mig Johanna i resväskan (om hon är snäll får hon kanske sitta brevid mig i bilen) haha.

Brödrost=vuxen?

Det är någonting som hindrar mig från att skriva in ditt nummer på mobilen eller trycka upp din ruta på msn. Egentligen så vill jag bara skrika på dig och tala om hur arg jag är på dig men ändå så vill jag inte det, för jag känner att jag inte vill prata med dig, inte just nu. För du skulle inte förstå vad jag menade och du vill inte förstå varför jag är arg på dig. Det är du som har blivit förändrad och det stämmer nog som de flesta säger att jag växte ifrån dig. Det tog ungefär ett halvår men jag har ingen aning om vad det var som fick mig att mogna. Kanske var det du eller så kanske det kom helt naturligt.
Någon gång så måste man växa upp men ändå så känner jag mig rädd för att göra det. Just nu vill jag inte vara den som tar ansvar, jag är inte redo för det. Säger jag som inte ens fyllt 17år ännu..
Jag tror absolut inte att man blir vuxen när man fyller 18. Jag tror på att man blir vuxen när man kan ta ansvar för sina egna handligar och sig själv, när man förstår konsekvenserna som vissa saker kan medföra. Självklart kommer man även som vuxen att göra "fel" och inte alltid det som är bäst för en själv utan kanske det som är bäst just för stunden.

Jag pratade med min kusin Malin igår och fick reda på en sak som verkligen skrämmer mig. Hon sa att hon hade fått en brödrost i födelsedags-present när hon fyllde 18 i våras. Senast innan jul pratade jag med henne om att det värsta man kan få i present är just en brödrost. Varför? Jo, jag tycker att det är så vuxet att äga en brödrost.

Jag lovar att tala om för er den dagen jag eller någon annan köper mig en brödrost, den dagen ska jag bli vuxen ;)


Minikjolar

Kommer ni ihåg de blommiga kjolarna jag beställde? Jag hämtade iaf ut dem idag och fyfan vad korta de var. De slutar precis under rumpan men var ändå sjukt söta så jag behåller dem. Får bara tänka på att jag visar trosorna om jag böjer mig fram elelr om jag sitter ner ;o


Och de jag shoppade med Elin & Erik:

Bild 1, Linne: Björn Borg Kjol: Gina Tricot
Bild 2, Linne: Gina Tricot
Bild 3, Jeans: Cheap monday

Grönan

Vi hade riktigt kul på grönan men fegisarna vågade ju knappt åka vissa attraktioner. Jag fick dra med Elin till Fritfall och dra med min bror i Extrem och Katapulten. Vi fick även sitta fast i Jet Line som fick något tekniskt fel (hela skiten, och de vissta inte vad som var fel på den). Haha, trejde gången jag är med om ett nödstopp i den.

Nu är mina ben helt slut, undrar om jag har fått någon inflammation eller något för det gör "nu gråter jag" ont :'/

Hoppas att ni har det bra och mår bra :)

Shopping

Idag kan man snacka om att det var en heldag på stan. Jag och två galna norrlänningar. Min kusin Elin shoppade en helt ny garderob kan man tro, hon är rädd för att få övervikt på planet när de ska hem igen. Hon kom hit med en väska som redan väger 16kg och nu ligger det väl en 5 kg till minst. Jag erbjöd mig att bära hennes stora påse och jag höll på att tippa omkull flera gånger. Så jag kanske ljög lite om vikten, de måste ha varit mer än 5 kg. Själv fyndade man ett linne och en kjol på gina. Det räckte för att göra mig glad eller nja, nästan. Jag la undan ett par jeans som mamma ska köpa åt mig imorn på weeakday. Bilder kommer innan onsdag.

Sprang även på en till norrlänning på Götgatan. En jag inte träffat på länge, en som har blivit riktigt snygg (a)

Nu sitter jag här helt övertrött och skrattar åt minsta lilla skämt och längtar till grönan. Jag,Elin, Erik och lillebror ska nämligen dit imorn.

Du säger att du vill ha mig och att du bryr dig om mig... I mina öron så är det bara meningslösa ord...

Du vill att jag ska höra av mig till dig men när jag gör det så skriver du inte tillbaka. Jag tänker inte försöka mer, känslorna är borta. Det jag trodde var omöjligt har hänt, 2 månader har det gått utan dig. Du har alltid sagt att jag kommer att klara mig, klara mig utan dig. Jag är glad att du övertygade mig om att det är sant. Jag klarar mig utan dig, det trodde jag aldrig att jag skulle erkänna för mig själv. Du står med ryggen vänd emot mig, klart att jag förlorar känslor. Klart att jag inte kan glömma allt du sa till mig den där natten för det träffade precis där det skulle. Värre än ett slag i magen, jag har aldrig känt mig så sviken innan i hela mitt liv. Kanske skriver jag det här för att förstå att det verkligen är sant, jag behöver kanske förklara för mig själv. Reda ut min förvirring som snurrat runt så länge i mitt huvud. När människor gjort ett misstag kanske de kommer göra om samma misstag igen men de har iaf i bakhuvudet vad som kan gå snett, någongång lär man sig.

Jag är inte "en helt annan person" jag har bara fått mer erfarenhet.

Gissa vem som är här? ... ;D

Om ni gissade "Hannas baby Elin" så gissade ni helt rätt. Elin och hennes pojkvän tog sig hit från Boden med flyg i lördags och stannar tills på onsdag. I lördags besökte vi outleten i Barkarby och käkade i kungshallarna på kvällen. Efter det mötte vi upp Emelie som kom hem från Turkey och Johanna som drog till Gotland.

Idag har vi besökt "håll i er hårt" Naturhistoriska riksmuseét och samtidigt passat på att se "Dinosaurier" på Cosmonova. Där träffade vi Elins pojkvän Eriks syster och bror. När vi hade tagit oss igenom hela museét åkte vi till Medis och käkade Kina ;D. Affärerna hade inte stängt när vi var klara så det blev en liten tripp på weeakday och gina tricot. Imorn väntar mer shopping :) <3


Fredagen i bilder

Vi befann oss i Alby, hos Emo Ashmet som var bög. Han hade massa  emo kompisar, vi passade inte in ;/
Mamma var orolig, jag spände varje muskel i min kropp när vi gick igenom centrum.

Bild 1: Dea & Johan
Bild 2: Emma, Elin, Johan, Jag (bakom) Johanna
Bild 3: Dea, Johanna & Johan
Bild 4: Jag och Dea

Har man en gång upplevt den kommer man sträva efter känslan hela livet

De senaste dagarna och nätterna har tillbringats framför datorn vid det bästa spelet någonsin. Nämligen CS, alltid samma älskade map aim_crazyjump, jag är så fast. Och kvällarna har tillbringats med världens bästa Johanna.

Igår var jag och Johanna på bio och såg Sex and The City och den var så grymt bra. Jag vet inte om jag skulle kalla den för tjejfilm för även personer som inte är så förtjusta i tjejfilmer skulle nog uppskatta den. Efter bion gick vi hem till Johanna och snackade en massa skit. Vi snackade om allt från politik (omg) till smink och beroenden. En fråga vi ställde var "Hur kan man bli beroende?"
Det finns många svar på den men ibland kan man undra hur en människa kan bli så svag.
Jag undrar vad det värsta beroendet är... kanske är det kärlek.
Har man en gång upplevt den så kommer man sträva efter känslan hela livet

Det finns flera typer av kärlek men alla är värdefulla, glöm inte det. Kärlek betyder inte alltid att man är kär i personen. Det finns kärlek mellan en förälder och dennes barn, mellan vänner och kanske även mellan fiender.


Blommiga kjolar

Jag klickade just hem 2 stycken småblommiga kjolar. Är lite osäker på hur långa dem kommer vara på mig men om de inte passar så kan jag ju alltid sälja dem här i bloggen. 


Idag har jag fixat mina naglar (fransk manikyr) och spelat cs, bra blandning va? Ikväll ska jag vara med Johanna :)

Randig klänning, the sims 2 @ H&M

VARNING (valmage), till 2 av mina kännsliga läsare  hahaha ^^ xD

Denna köpte jag idag på H&M och det följde med ett riktigt fult skärp med rosett på men den fick inte vara med på bild. Det stod the sims 2 på lappen. Någon som vet vad det är för speciellt med den? Är det en kollektion som kommer ut till spelet också eller är det någon som designat den i the sims och sedan valt att göra den "verklig"?

Fyra riktigt bra inpackningar för slitet hår


Bild 1: Disp - deep repair plus, luktar som piggelin och är till för riktigt skadat hår. Den ska sitta i 10-15 minuter och det är perfekt att samtidigt lägga en ansiksmask. Mitt hår blir alltid sådär perfekt lent efter denna inpackning och det känns riktigt bra. En bra och prisvärd produkt.
Bild 2: Loréal - absolut repair, ännu en inpackning för skadat hår. Finns i olika stora förpackningar. En väldigt bra produkt enligt mig, den fick mitt hår att bli glansigt igen efter att jag avfärgade och slingade mitt hår. Den fungerar verkligen, jag rekomenderar denna till er som blekt håret så mycket att håret totalt förlorat sin glans. Glansigt hår = friskt hår.
Bild 3: Tigi bed head - Treat me right, känns alldeles underbar i hårbotten. Den är kylande och innehåller menthol, pepparmint. Den luktar verkligen mint också så för er som inte gillar mint, köp inte denna. Man får en spakännsla när man sitter med denna i håret och man ska lämna den i 5-10 minuter. Den aktiverar blodcirkulationen i hårbotten och ökad cirkulation gör att håret växer snabbare.
Bild 4: Tigi bed head - Chocolate head, en superkonsentrerad inpackning som doftar gott av chocklad. Först trodde jag att detta var en glansinpackning som bara gav håret glans men när jag sedan läste på förpackningen ser jag att den är för kemiskt behandlat hår och det förklarar varför den är så konsentrerad. Håret blir jätteglansigt och känns friskare. Jag älskar Tigis produkter för att de luktar så gott.

Jag älskar hårprodukter och kan en hel del bra och har testat väldigt mycket. Inte bara för att jag utbildar mig till frisör utan också för att jag tycker hårprodukter är kul. Vad för typ av produkter skulle ni vilja läsa om? Nästa gång kan jag ta ett inlägg med tips på olika hårsprayer :)

Carmen Electras fitness collection

Egentligen skulle jag ha åkt och tränat idag men jag känner att jag inte orkar åka någon stanns. Men då slog det mig att jag äger 2 stycken av Carmen Electras träningsvideor så nu hade jag tänkt svettas lite till aerobic striptease. Enligt mig så har dansare de snyggaste kropparna och Carmens kropp är grym.

Jag vill känna trygghet

Ibland önskar jag att det där stället i mina drömmar också fanns på riktigt. Att bara drömma räcker inte alla gånger, jag vill känna trygghet. Den tryggheten jag vill känna kan jag tyvärr inte ge mig själv. Vissa dagar känner jag mig så totalt vilsen och vet inte vart jag ska ta vägen, musik på högsta nivån har alltid varit min utväg. Det stämmer ganska bra att musik är terapi. Jag hade nästan glömt bort varför jag tyckte så mycket om att sjunga och jag hade verkligen förlorat min inspiration helt, kanske kan den komma tillbaka till mig om jag bara vill. Om jag letar lite efter den så kanske. Man kan stänga in sig på sitt rum och bara skrika med i alla låtar medans tårarna rullar ner för kinderna, då känns det lite bättre, då känner man att man lever. Men när jag ligger ensam i min säng på nätterna då kan jag inte sätta igång musiken. Det är då jag drömmer om det där stället som är bara mitt dit jag kan fly och vara säker. Där ifrågasätter ingen vad jag gör eller varför jag gör det. Det finns heller ingen där som vill ändra på mig för de förstår, de kan inte få mig att ändra på mig. Andra människor kan få mig att ändra åsikter men de kan inte ändra min personlighet eller mina innersta tankar. Man är samma människa hela livet men man utvecklas och man lär sig nya saker.
Jag vill känna trygghet!


Vad jag önskar att det där stället fanns på jorden...


Fan för brännässlor

Jag vet precis hur brännässlor ser ut men ändå lyckas jag alltid komma i kontakt med dem. Nästan varje gång jag ser en brännässla så bränner jag mig. Varför ska det klia så jävligt för?

Gårdagen var super och helt galen, Älvsjöfesten ;)
Det enda som inte var kul var att jag, Diana och Johanna fick gå hem :( det tog en och en halv timma för mig.Vi började väl gå hemmåt runt kvart över tre halv fyra.


Se upp för dessa växter, de bits ;)

Jag vill vara ett litet barn igen xD haha

Igår kom Johanna hem till mig runt halv elva och då spelade vi buzz och någon timma senare kom bror och pappa hem med godis till oss och vi bestämde oss för att vi skulle klara första banan på Crash. Vi klarade första efter mycket kämpande hit och dit, och det där spelet ska vara från 3+ ? :O haha
Vi spelade Crash ända till klockan halv fem eller sista timman var det bara jag som spelade och Johanna halvt sov på soffan. Jag klarade andra banan :D haha *duktig*

Idag så har jag och Johanna varit runt och sökt jobb på olika butiker. Jag behöver verkligen ett helgjobb så jag kan göra allt som jag vill nästa sommar. Vi var bland annat inne på Toys"r"us där vi passade på att leka med alla leksaker, jag lovar vi var värre än småbarn. Det var en liten docka som man tröck eller kittlade på magen som skrattade när man gjorde det. Det fungerade också självklart att slå den stackars lilla dockan i magen så skrattade den xD hahhah, sjuk humor jag vet det.



Nytt schampo och balsam


Detta schampo och balsam köpte jag för någon vecka sedan och det verkar väldigt bra. Iaf vad jag har kännt hittills. En sak som jag inte riktigt gillade var doften. Jag föredrar när det luktar som tigis produkter, som alltid doftar gott. Den här doften känns lite mesig och tråkig och påminner mig om något rengörande som tvättmedel men absolut inte uppfriskande. De var inte heller så dryga och kommer nog ta slut ganska fort. Produkterna ska tillföra fukt och reparera håret och det måste man göra när man tex  som jag bleker håret. Jag kan återkomma om några veckor och se hur mitt hår reagerar på de här produkterna.

Jag köpte båda för 299 på salongen som ligger uppe i SOUK gallerian på drottninggatan
Annars kostar balsamet ca:189kr och schampot ca: 174kr

Det snackas om att Johanna har blivit blondie

Det pratas en hel del om att min kompis Johanna har blivit blondie och det stämmer. Men det krävdes en hel del blekningar men nu har hon iaf uppnått sitt mål och jag tycker att det passar henne jättebra.

Brunett och blondin


" eeh, hur många gånger du slicka på den?"

Kvällen började med att jag och Johanna vandrade runt. Vi fastnade vid gammla stan där vi köpte godaste glassen som vi åt nere vid vattnet. Efter det så fortsätter vi till Medis där vi får 2 nya vänner. Vi drog till Mariatorget och körde sanning o konka. Kvällens roligaste: " eeh, hur många gånger du slicka på den?"

Hahaha, länge sedan vi hörde något så roligt. Ellerhur J? ;) 
 

Fika med Marren & Dea

Egentligen var det planerat så att jag skulle träffa Johanna älskling ikväll men så blev det inte, för kvinnan var för bakis för att kunna göra någonting annat än att sova ;p haha
Så jag träffade Dea och Marren istället, vi drog oss till Café 60 som Marren tyckte var en stor besvikelse. Vi satt där inlindade i filtar tills hon kom på en lysande idé, vi ska käka mat på BK och det gjorde vi.

Tidigare idag så solade och tränade jag med Dea. Blev inte direkt brunare men apollos solarium(hornstull) har ju chockerat mig förut. När jag för första gången i mitt liv brände läpparna och färgen kom efter ett dygn ^^ så vi får se imorn.


Fin :)

Vännen, du är riktigt fin  :)                     jag menar det verkligen


så blyg och så söt

En av mina vänner

Amanda heter en tjej som jag lärde känna när jag började ettan på gymnasiet och det vill säga för snart ett år sedan. I början pratade vi inte så mycket med varandra men började prata mer och mer. Vi började till och med prata om personliga saker och det kändes så rätt. Jag har aldrig i hela mitt liv öppnat mig så fort för en annan människa.
 För dig behöver jag inte ha några hemligheter gumman.
Tack för att du är en så fin person, Amanda

Hoppas att du ser det här, någongång :) saknar dig!

Utmanad

Jag blev utmanad av http://andrianas.blogg.se

1) Vad gjorde jag för 10 år sedan?
För tio år sedan var jag 6 och min bästa kompis var Emelie (inte den Emelie jag umgås med idag) vi var 2 ganska galna ungar som gillade att slå och reta killar. Vad gjorde jag mer? Lekte med dockor, klättrade i träd och var en riktig tuffing.
2) Vilka 5 saker finns på att-göra-listan idag? 
Måla naglarna, klippa mammas hår, åka hem från landet, städa mitt rum och duscha
3) Godis jag gillar?
Svår fråga, violgodisar
4) Vad skulle jag göra om jag blev miljardär?
Jag skulle shoppa som att de vore sista gången i mitt liv jag fick möjlighet att göra det. Sedan skulle jag spara och köpa ett väldigt fint hus och en fin bil. Jag skulle också köpa massa presenter till alla jag känner och skänka bort en del av pengarna till välgörenhet.
5) Städer / orter jag bott i?
Alby (tills jag var ungefär 2år tror jag) och nu bor jag i Segeltorp och Sparreholm(där jag har mitt landställe)

Jag utmanar http://wiljestark.blogg.se http://mmmalinn.blogg.se 

Om Malins dator var här skulle jag kasta den i väggen

Min kusin Malin har försökt att lägga upp alla roliga bider som vi tog veckan då hon var här. Men alltid när det är en minut kvar på överförningen så laggar hennes dator sönder och hon får börja om från början. Nu har hon gett upp så inga bilder blev det idag heller. Får hoppas på att hon lyckas fixa sin dator tills imorn för om det är någon som längtar mer efter bilderna än er så är det jag.

Igår hade jag tänkt beställa hem lite nya böcker ifrån cdon och en av böckerna jag ville ha är "Fashionista" tror ni inte den lyckas ta slut på mindre än 24 timmar? :O Jag är i chock för jag vill verkligen ha den boken och förstår inte hur den kunde ta slut under natten, liksom den kom ut i April. Nu känner jag mig som en mycket desperat kvinna.

Jag vill...
Träffa min släkt
Spela WOW
Spela CS
Hoppa från 5:an
Äga boken Fashionista
Bli rik
Hitta en kille som bryr sig om mig

Haha, listan kan bli lång.

Till Jimmy ;p

"Jag vet inte vem jag är och inte du heller ironiskt nog. Men jag kan säga att du säkert skulle hata mig om du kände mig, för att jag bara älskar att analysera och lägga mig i andra människors liv och min värld är uppbyggd av onödiga kommenterar bland en hel del annat =)Bra va?"

Jimmy
Haha, jag ser stor skillnad på onödiga kommentarer och tramsiga kommentarer. Kolla kommentaren i inlägget innan och läs min blogg så kanske du förstår var jag menar :)

Förvirrad

Det här är en sådan där dålig dag som började helt bra och var bra fram tills nu. När jag sitter här på övervåningen ensam. Varför är det alltid när man är ensam de där dumma tankarna om en själv och andra jagar ifatt en? Jag vill bara kunna lägga mina tankar åt sidan just nu, och ta itu med dem en annan dag. En bättre dag som jag orkar med att gå igenom all skit som snurrar i mitt huvud.


Landet, solen sken idag

Idag har det varit varmt i hela Sverige, eller? Jag låt iaf ute och solade hela dagen och läste nästan ut "Att älska som en porrstjärna" och jag blev så himmla fast i boken. Nu är det bara 100 sidor kvar och den är på ungefär 600. Den kommer garanterat vara utläst imorgon. Jag har inte läst så mycket böcker på senaste men det känns som att jag kommer ta upp min gammla vana igen och läsa väldigt mycket. Tog även med en till bok hit "Kalla mig prinsessa" som är en dansk kriminaldeckare. Just nu så befinner jag mig på mitt landställe i Sparreholm. Jag brukar alltid föredra att läsa biorgafier men en bok som jag verkligen fastnat för är "en shopaholics bekännelser" och den är ju påhittad. Kommer fortfarande ihåg min favorit bok från när jag var lite yngre, jag preminuerade på "Fantasie" och blev helt fäst vid en bok som heter "Silverhjärtat", jag lästa den 3 gånger i sträck efter varandra. Fantasie eller hur klubben stavade är en bokklubb med "tjejböcker" som kom en gång i månaden och inehöll 2 böcker och så tjaffs(överaskningar). Nu ska jag kolla på "The diary of Ellen Rimbauer" ensam här på övervåningen och efter det får vi se om jag vågar sova ;p


RSS 2.0