Harry Potter Marathon

Jag och Malin ska ha Harry Potter Marathon, jag vet att vi är största nördarna men komigen och erkänn att ni också gillar Harry Potter filmerna ;). Och sedan är ju Daniel Radcliffe ganska het (a)

Jag skulle inte banga haha ;D

Igår så...

Igår så...
...var jag och Malin i tanto
...träffade vi Amanda med pojkvän + vänner
...träffade jag en vän jag inte sett på länge
...skrattade jag så att jag höll på att kvävas
...kissade jag och Malin i ett garage (?)
...fick Malins väska en ny doft
...blev jag och Malin smuttsiga
...skämde jag ut mig
...bröt jag en nagel
...kastade jag 70spänn i sjön
...hittade vi INTE bögarna
...dansade jag och Malin på bänkar
...tog vi alla servetter från 7/11
...fotograferade vi "Pelle"
...pratade Malin stockholmska
...var jag för generös med min "iced capuccino"
...hade jag JÄVLIGT roligt

;D

Störd

Om du nu tycker att jag är så ful, varför kollar du mina bilder och min blogg? :S

Har du något vettigt svar på det?


Updates till Emelie

Jag lovade Emelie att skriva lite om vad som händer här hemma i fina Sverige.
Just nu så är det soligt ute men ni har nog dubbelt så mycket finare väder i Turkiet. Johanna kommer snart över så ska jag, hon och Malin dra och köpa godis på kvantum. Hoppas du har det bra <3

Förfest, fest och efterfest

Förfest, fest och efterfest - i skogen

Där hittar ni mig och Malin the Magnus med ett pack 3,5or i högsta hugg :)

puss från oss

Gårdagen

Hann aldrig skriva ett inlägg igår så det kommer idag istället.
Dagen började med att jag och malin försov oss i en timma. Vi skulle egentligen ha gått upp 10:00 men slutade med att vi gick upp 11:15 (a) vi var nämligen inne i stan och shoppade. Klockan 13:45 befann vi oss på T-centralen och Johanna kom och mötte upp oss 45 minuter senare. Vi drog oss hem igen klockan 19:00 när affärerna stängde :p
Jag hade med mig 3 linnen hem, 1långt och 2 korta.

Hemma hos mig så väntade hårfärgning, Johanna skulle bli mer blond och Malin mörkare. Under verkningstiden så åt vi tacos :) det var skit gott. Vi var klara runt 22:20 och får skjuts av mamma till Hornstull. Vi gick ner i tanto och väntade på att Dea, Emma, Åsa, Nicklas och Daniel skulle komma och vara med oss. Vi träffade även 2 killar som var 29 :O de skulle visa oss en bakåt-volt (nej, jag kan inget an nat namn för det just nu), men misslyckades ganska rejält. Bögar var dem också ;D haha, vet inte om det var seriöst. En av dem sa att han skulle bära uppmig och jag trodde han skojade men nej så var inte läget, det var inget skämt. Så han bar upp mig och klarade av att bära mig på en hand :o Jag är chockad hahaha ^^. De måste ha trott att hela vårat gäng var fulla men så var det inte, Jag, Johanna & Malin var hur nyktra som helst. Även fast det var vi som skrattade mest xD

Det skickades även en hel del sms med en viss kille som verkade vara lite kåt ;D hahahha

(fler Bilder kommer)


bild 1: jag
bild 2: Johanna, jag & Emma
bild 3: Johanna
bild 4: Malin & Johanna


Grönan

Var ju på grönan idag med Mallan och Teddan ;D åkte frittfall tilt för första gången och jag måste erkänna det är fan den mest läskiga attraktionen, så nu har jag ÄNTLIGEN åkt allt. Varje gång jag har varit på grönan så har tilt alltid varit trasig och avstängd för att det regnar ^^
Tvingade med Malin i katapulten sista åket och hon skrek så att både jag och Fredrik blev döva(?!)
Och ja, jag gillar att vara oseriös på bild (a)




Roligaste bilden, ser ut som att Fredrik käkar Malins hår, hahaha

Äntligen

Äntligen så är malin här :D hon kom igår klockan 11:15 så jag gick upp klockan 09:30 för att vi skulle hinna hämta henne på Arlanda. Det tar ungefär 30min härifrån dit. Vi tog det lungt hela dagen och träffade mina kompisar Johanna, Dea & Emelie på kvällen och gjorde ett besök på Café 60. Bilder kommer senare när malin har lagt upp dem xD


Idag ska vi på grönan så det blir nog inte många inlägg från mig ;p

Vem fan är du liksom? ;D

Bry er inte om mitt liv och bry er inte om mig. Ni vet vem jag är men känner inte mig. Sluta kasta onödiga kommentarer som bara förstör. Ibland blir jag så trött på personer som måste lägga sig i andras liv, varför kan de inte bara leva sitt egna liv(?) Lämna mig ifred och visa att ni har lite vett i skallen (ni vet vilka ni är)


Söndag

Varför lyckas söndagarna alltid bli så slappa hela tiden för? Och vart försvann det fina vädret?
Det måste bli fint väder i veckan för på tisdag kommer min kusin Malin hit till mig :D
Vi ska shoppa, gå på grönan, festa och sola&bada. Jag längtar ihjäl mig.


Gammal söt bild, tror den är från 07, lite mer än ett år sedan. Då jag precis blonderat mitt hår igen.

Midsommarafton

Jag ska försöka att skriva ett bra och glatt inlägg men vi får se hur det fungerar. Jag hade iaf väldigt kul igår och gissa vad? Jag var nykter hela dagen haha. Dagen började med att jag fixade mig och sedan åkte vi till Hembygdsgården här i Sparreholm där jag fick gå in som "barn" (slapp betala för mig, haha). Gubbarna som stod där sa "idag kan du få vara barn". Där kollade vi på när de reste midsommarstången och sedan åkte vi hem och gick efter en halvtimma över till våra grannar. Det regnade så vi valde att sitta inne och äta sill för att sedan när det slutat regna gå ut och duka inför middag och så.
Vi hoppade studsmatta uppe hos oss och körde en variant på "tjuv och polis". Tur att jag böt klackarna till ballerina skor, men jag vill inte påstå att skorna satt kvar på mina fötter. Runt halv tolv  gick vi över till oss igen och spelade fotboll (tradition). Jag halkade 2 gånger och sträckte en muskel haha, jag börjar bli gammal. Tyvärr så vann inte mitt lag :( ett självmål är inte så bra ;)

Det fina vädret ^^


inne och sedan ute ;D


Stina, Maja & jag

Klickat hem en parfym

Jag och Emelie klickade nyss hem varsin parfym från http://parfym.se båda vi ville ha Ralph Lauren "Hot".
Det är den som är i den lila flaskan och vem dör inte för den doften? Jag tycker den luktar coccos, vanilj och sommar-blommor. Om man är ute efter en lätt och fräsh sommardoft så är det inte denna man vill ha. Men på partynätterna fungerar den utmärkt.


Känslor

Det gick fyra veckor innan du sa det, "jag ångrar mig". Att få höra "jag är visst kär i dig", känns jobbigt. Självklart så visste jag redan om det men att få höra det från den här personen var jobbigare än vad jag trodde. Jag vet egentligen inte vad jag vill. Jag vill inte vara tillsammans med dig idag och du vet varför men jag har ingen aning om vad som händer i framtiden. Det känns som att det inte finns några chanser kvar att ge.
Jag kämpade men du gjorde inte så mycket. Jag försökte att limma ihop delarna som bara fortsatte att rasa medans du bara fortsatte att slänga iväg redan brustna bitar. Vårat förhållande har inte alltid varit de bästa men de gångerna de har varit bra mellan oss så har det varit bäst. Om jag ska vara helt ärlig så trodde jag att du var den jag skulle gifta mig med. Vi hade någonting som bara sa klick, första gången vi sågs kommer jag aldrig att glömma. Sedan den dagen har jag varit så fäst vid dig och jag har tröttnat på dig hur många gånger som helst men jag har aldirg släppt taget. Innerst inne så vet jag att jag aldrig kommer att kunna släppa taget, helt.
Du är den personen som vet om alla mina små hemligheter och jag vet om dina. Den värsta känslan är känslan att inte kunna lita på någon som man älskar. I ett förhållande så måste man lita på varandra. De senaste månaderna så tror jag att du och jag misslyckades med det. Vi hade båda saker som drog oss isär och jag hatar det. Vi sa förevigt men nu står vi här på väg åt olika håll, bort ifrån varandra.
Men du, inbilla dig aldrig att jag ångrar åren med dig. För det gör jag verkligen inte. Du sa det själv "det var den bästa tiden" och det håller jag med dig om.
Jag är omringad av platser som väcker minnen, med dig. Det är inte så att jag blir ledsen när jag går förbi. För jag vet att vi hade det underbart då men det är tråkigt att det underbara är slut nu. Jag kommer aldrig förstå varför du valde att säga "det är slut" men det var nog ett klokt val. För desto mer tid det hade gått desto svårare hade det blivit. Men nu säger du att du ångrar dig men tiden går inte att spola tillbaka.
Om den gick att spola tillbaka, skulle du då göra det? Egentligen så vet jag inte om jag skulle det. För jag har lärt mig så otroligt mycket den  senaste månaden och haft så otroligt roligt. Roligt på ett sätt jag aldrig skulle kunnat ha om det var du och jag. Det svider att läsa det här jag vet och det gör ont i mig att skriva det. Inte för att det är så att jag behöver skriva ingen tvingar mig, men jag känner för att dela med mig av mina känslor. Alltid ska man vara klok i efterhand men då kan det vara försent.

Jag kommer aldirg glömma min första riktiga och enda kärlek

Nu bär det av till landet

Jag ska alldeles strax åka till landet med mamma och så kommer bror och pappa på fredag. Vi åker idag för att vi inte orkar med de så kallade "midsommar-köerna". Förra året så var det köer klockan 12  på natten och det var ingenting att hurra för. Min kusin Elin ska ringa mig ikväll :) så det ser jag fram emot.

Ny tröja med lillepip på (jag älskar lillepip). Jag har letat efter den här i små storlekar väldigt länge och nu så fanns den :D den är ifrån bikbok.

Denna helg så får även datorn följa med till Sparre :)


70-talet

Jag tror att jag hade passat bra in på 70-talet bland alla blommönstrade små klänningar.


Den här klänningen köpte jag igår och är den inte hur söt  som helst? Den ska jag ha på mig på midsommar. Jag köpte den på Gina Tricot och den finns även i fler färger men enligt mig så var den bruna den sötaste (skärpet ingår ej).

Nu är det planerat

Nu är det äntligen planerat, jag, Emelie & Johanna satte oss ner igår och bokade våran lilla tripp till Göteborg. Det blev väldigt oseriös stämning när jag sa att jag ville åka paddan. Och när vi såg över om det var värt att köpa "göteborgspasset" hahaha, jag skulle nämligen få det billigare än dom för att jag är 16 och de är 17år.

Men nu är det bestämt, 12/8 och jag längtar


Fika med Johanna & Dea

Kom hem från café 60 för en timma sedan. Jag satt där med mina heta brudar Johanna & Dea. Vi snackade om allt mellan himmel och jord under flera timmar. Det var riktigt mysigt :) jag och Johanna satt med filtar hela kvällen. För visst så var det ganska kallt ute? Hehe, tyckte iaf jag.

Imorn ska jag upp tidigt och gymma med min älskade Johanna :)

Dea, jag & Johanna (dock en annan kväll)

Fika

Jag ska åka in till stan och fika med Johanna & Dea. Var inne tidigare idag med Johanna också och hon köpte massa saker. Jag köpte bara 2 små diadem, ena var leopardmönstrat. Vi "lunchade" även på Espresso House klockan halv 5 xD hahha, tiden bara gick. Men jag har bråttom iväg nu. Puss

Fina flickan

Jag är trött på den där "fina" lilla flickan, jag vill inte vara henne längre.
Människor förändras varesig man vill eller inte.

Kul

Gårdagen var väldigt mysig och rolig


<3 :)


Myskväll med tjejerna

Jag har haft myskväll med Emelie & Johanna. Jag mötte Johanna klockan 19:20 och så gick vi till pizzerian som ligger här i Segeltorp och satte oss där och käkade. Jag tog en räksallad eftersom att jag åt kebabpizza till frukost idag (a) haha. Emelie kom dit ungefär en timma senare och så gick vi hem till mig. Väl hemma hos mig så satte vi igång Shrek 2 och drack coola och åt godis. När vi tröttnat så blev det tv-spel <3 :D haha.
Vi bazzade galet och jag fick första plats *woho*


vissa kommer nog ihåg mer än andra och vissa har lite mindre sår än andra

"vissa kommer nog ihåg mer än andra och vissa har lite mindre sår än andra" som Johanna skrev.

Hahaha vad ska jag säga? Vaknade upp med massa sår på foten och vaden. Gårdagen var mysig ända tills det hände en sak. Jag måste ha varit hur jobbig som helst, tack Johanna som tog hand om mig <3

Skolavslutning

Idag hade jag skolavslutning och fick mina betyg. Jag kan säga att jag inte är nöjd och det beror på ett av mina betyg. Jag fick betyg i Hantverksorientering, Matte A, Svenska A, Engelska A, Bild och form, Arbetsmiljö och säkerhet, Datorkunskap och frisörteknik (De kurserna jag har läst detta år) det blev VG rakt igenom. Det jag är missnöjd med är mitt betyg i svenska. Man kan säga att min lärare är orättvis och så fort jag talade om mitt mål för henne så satte hon alldeles för höga krav på mig. Mvg på allt utom en sak som "bara" låg på vg+ och det sänker mitt betyg och för att jag stavade "Öppethus". Blääääääää
 
Men men, annars är jag sjukt nöjd.


Ikväll ska jag ut och fira att det är sommarlov med lite vänner :) <3

Klart att vissa saker sårar

Du säger en sak men du gör en annan. Även om jag verkar glad så är det klart att vissa saker sårar. Du gör det medvetet och jag borde inte bry mig.

Sluta såra mig :'/ jag behöver få vara lycklig ett tag


Nya skor

Jag köpte ett par nya skor idag. När jag slutade på salongen så åkte jag med min mor till slussen och köpte ett par fina skor på Belle Shoes som ligger mitt i backen på götgatan.

De kostade 399kr, till den som undrade :)

Bild kommer senare när det går att ladda upp igen

Ganska rejäl klack på skönheterna

God natt

Jag börjar nio och ska orka med hela dagen och ska förhoppningsvist hinna kolla på ett par skor till skolavslutningen. Hur ska det gå jag som slutar klockan sex!? Som ni vet så blev en av mina skor snodda och därför måste jag ha ett par nya. Jag vet iofs ett par andra skor jag kan ha men aldrig att jag går ut i dem. De var alldeles för dyra för att jag ska klampa runt i dem på en skolavslutning, eller snarare efter.

Jag har suttit här vid datorn ett tag nu och verkligen lyssnat sönder den kära gammla låten SATISFACTION som Emelie skickade till mig för någon dag sedan.



God natt! Föresten så fick jag ett sjukt sött sms från en vän

"God natt hetnos:D du betyder väldigt mycket.
Har en sak att erkänna.
Stockholm är fint,
stockholmare är finare,
men men du är finast<3"


 Haha, han kanske var lite sömnig när han skrev det.

Bilder

Bjuder på lite bilder från i helgen som Johanna tog :)



Bild ett: Emma, Fredde & Simon
Bild två: Jag & Johanna
Bild tre: Random, jag & Diana

Nu ska jag sova och imorn kommer min älskade Johanna till salongen så ska jag fixa med hennes hår.

Mina bästa vänner


Johanna & Emelie

Vad skulle jag göra utan er? Det känns som att jag inte prioriterade er i första hand då jag var tillsammans med Alex och det kanske var ett stort misstag av mig. För nu vet jag, äkta vänner sviker aldrig. Inte ens när pojkvänner försvinner. Vilken tur att man har tid att lära utav sina misstag. Ni vet att jag älskar er och att ni är de allra bästa vännerna som jag har. Jag älskar att vi tre är så olika men ändå så lika.

Hanna Stark+Johanna Kviberg+Emelie Landgraff=

Bästa vänner föralltid <3

Landet hela helgen

Jag var på min familjs landställe hela helgen och det var ett bra tag sedan jag var där sist. Senaste gången jag var där var Alex med och det var första gången på riktigt länge jag var där utan honom. Det kändes lite konstigt men ändå bra på något sätt. Jag umgicks en hel del med min lillebror vilket jag inte brukar lägga tid på att göra annars. Vi hoppade massa studsmatta och tog massa galna bilder.



Såhär kan man gå ut utan att någon bryr sig också, iaf några meter utanför dörren haha.

Skolavslutningsklänning

Den här ska jag ha på mig på min skolavslutning :)


Min ena favoritsko, snodd!

Gårdagen började med att jag åkte till skolan för att få mit betyg i engelska a och resultatet på nationella, jag fick VG. Sedan var jag snäll och hjälpte Sandy med en diagnos i matten och fuskade lite.  För både hon och Gever fick ta rast mitt i provet :S då får han skylla sig själv tycker jag. När vi slutade så åkte vi till Skärholmen för att Sandy skulle kolla en kjol. Jag köpte ett lila linne som jag inte har hunnit ta någon bild på. När jag sedan sitter på bussen hem får jag sms av Johanna "kom till älvsjö så handlar vi" och ungefär en timma senare så åkte jag till Älvsjö med min mamma och mötte upp Johanna och Diana. Vi handlade massor med mat, vi skulle göra en kycklingsallad och så skulle vi ha vattenmelon, jordgubbar, chips och bröd. När vi handlat klart åkte vi hem till Johanna och fixade salladen  och sminkade oss lite. Vi lämnade lägenheten med en stor väska var + en påse. Vi åkte till fridhemsplan och mötte Emma, Dea, Marren, Fredde och Simon och gick ner till rålis och satte oss och åt. Det var jättemysigt i rålis men vi kände att det behövdes lite mera drag så senare under kvällen åkte vi till tanto där någon idiot lyckades sno en utav mina skor (mina älsklingsskor) och jag lyckas få lite glasbitar i foten men det var ingenting jag kände då, så jag är glad :D

När jag kommer hem så är det någon idiot som slagit sönder glaset på dörren i porten så vi fick gå runt till framsidan för att kunna gå in. Polisen var där och det stod några killar och sopade undan. De trodde att de var någon som tydligen bor längst upp i lägenheten som kände personen som slog sönder glaset.

Nu ska jag till landet, puss <3

Slingat håret

Jag har precis slingat klart min lillebrors hår och det ser ut att ha blivit ett väldigt bra resultat. Jag slänger nog upp en bild om han går med på det. Jag ska alldeles strax gå och lägga mig för imorn ska jag upp och gymma och följa med bror min till Skärholmen och shoppa kläder som han ska ha på skolavslutningen. Själv har jag klickat hem en jättefin klänning som borde komma om någon dag.

Idag körde jag ett spinning pass och det var inte lika jobbigt som det brukar vara. Eller så kändes det så för att jag tycker medel spinn är mycket roligare än bas ;)


Gul klänning

Jag har ju som sagt köpt en gul klänning och den är grymt fin på mig.


Passar perfekt nu till sommaren och det var även den jag hade på mig idag.

Armband

Jag köpte ju armband tidigare idag i Slussen och såhär ser de ut



10kr/st

Det finns i massa olika färger och jag tycker att de är ursnygga

Jag vill synas

Nu ha jag varit i skolan och kom precis hem till Emelie. Det var helt onödigt att jag ens åkte till skolan idag. Det enda jag fick reda på var mitt betyg i matte A och det blev ett VG för mig. Efter skolan åkte jag till slussen och gick på en snuskig butik ^^ där de säljer massa smycken billigt. Jag köpte 4 armband för 10kr/st som jag kan visa bild på när jag kommer hem. Igår köpte jag också en klänning från gina, samma som min kusin Malin fast i gult :o
Tänk att jag Hanna Stark äger ett gult plagg, det är läskigt men jag måste erkänna att jag trivs som tusan i färgen. Sommaren gör mig verkligen glad och då känner jag för att ha färgstarka kläder.

För visst är det så att när självförtroendet ligger på topp så vill man verkligen synas?

Trodde aldrig jag skulle bli glad igen

När Alex gjorde slut med mig kändes det som att hela världen skulle gå under men inte har den gjort det. Jag insåg att det är inte den personen han är idag som jag är kär i utan den personen jag kommer ihåg honom som. Människor förändras, så är det bara. Man kan inte göra någonting åt det för man kan inte tvinga en människa att vara någon den inte är. Alltså är jag bara kär i en fantasi, i ett minne. Ett riktigt bra minne som jag aldrig kommer att glömma bort.

Som några av er vet så blev Alex tillsammans med en annan tjej och när han skrev det till mig kändes det som en kniv i magen men ska jag vara helt ärlig så känns det inte alls längre. Jag fick ett sms där det stod "....Hoppas du går vidare... Jag har iaf gjort det" och vill du veta vad? Jag är på GOD väg


Tack till alla mina underbara, vänner och familj <3 som hjälpte mig att inse

Ny bikini

Idag köpte jag en ny bikini fast alla har typ den men vad ska man göra om något är snyggt? Jag köpte även ett par korta svarta shorts och en orange tubtopp. Så nu hade jag tänkt lägga upp lite bilder och bjuda på mig själv. Haha, vem har inte sett en annan människa i bikini?
image391image393
En sak som jag är chockad över är att mina kära bröst verkar ha krympt sedan förra sommaren och det är ju inte så kul men magen har ju blivit mindre, eller hela jag har blivit det. Så vad väljer man, bröst eller het mage?

image395
Visst är det en liten bikinirand jag ser? :o

Sola och bada vid långsjön

Både igår och idag så har jag varit med mina heta katter (Dea, Johanna & Emma) vid långsjön och solat och badat ;D. Idag var Johan också med oss. Så i lördags tog jag och Andriana första doppet för i år, lite sega kanske?  Jag och Emma kände att vi inte blev riktigt så bruna som vi ville så nu ska vi dra till Hornstull och sola solarium :D och hoppas att vi blir lika bruna som Dea.

image390
Dea & Jag (fullt seriösa) 


Tjejmiddagen igår

Igår var jag hemma hos Emma på tjejmiddag och vi hade skitkul :)
Från början var det bara jag, Johanna, Dea & Bea, självklart Emma också. Vi åt varma mackor till förrätt och efter det började vi grilla. Emma hade på hur mkt tändvätska som helst och det blev först värsta elden och sedan slocknade allt så vi fick tända igen. Sen började Bea grilla när grillen inte ens var varm och vi fick plocka bort allt och ha på ännu mer tändvätska. Efter lite krångel så var den ändå igång. När vi hade käkat så kom Nathalie och vi plockade ganska snabbt fram efterätten som var brownies med varmahallon :) vi körde lite "jag har aldrig" och fick reda på en del hemligheter om varandra.
Senare på kvällen drog vi till Tanto och vad hände där? Jag minns att vi satt och sjöng till Y.M.C.A  och träffade någon som ville spela musik för oss som tyckte jag hade en fin "klänning". Resten låter jag vara osagt.
Jag kom hem och tydligen lyckades jag publicera ett inlägg med SMÅ bilder xD

image388image389

Jag känner mig lite borta

Ska jag vara helt ärlig så mår jag väl sådär just nu, denna helg har varit skitbra :D på alla sätt och vis ;) haha. livet leker.
Jag bjuder på lite bilder från igår och idag och låter de tala för sig själva, haha.
image377image378image379image380image381image382image383image384image385image386

Nu somnar jag, skriver mer imorn GOD NATT <3

RSS 2.0