"Chanel!

Skoldagen gick väldigt fort idag och efter skolan åkte jag och shoppade. Jag fick med mig dessa "chanel" örhängen hem:


Och ett halsband från glitter med ett litet H på. Jag kom på att jag knappt har några halsband som jag gillar. Har dock ingen bild på det :/


Bra produkter för torr hy

På hösten och vintern då det börjar bli kyligare så får jag på en gång spruckna händer, läppar och min hy blir väldigt torr. Som tur är så finns det väldigt bra produkter som fungerar mot torr hy. Jag som älskar produkter ser till att alltid ha dessa=
Handkräm med doft av cocos, 150kr på Cow Parfymeri
Body Butter, finns många dofter att välja på. Men tänk på att inte bara gå efter doften utan även vilken som är för just din hudtyp. 165kr på The Body Shop
Vårdande läppbalsam, lätt att stryka på och man slipper kladda med någon burk. 75kr på The Body Shop
Body Expertise Exfotonic kroppspeeling från Loreal Paris. Kornen är i perfekt storlek, inte för små och inte för stora. Huden blir ren och mjuk. Jag rekommenderar att dra på en bodylotion/butter efter användning av denna produkt. Har man väldigt kännslig hy kan denna svida en aning. ca: 95-100kr på t.ex. åhlens


Bokat!

Stockholm C - Boden C 2008-10-24 (Fredag)
Avgång: 18:12 Ankomst: 06:46 Total restid: 12:34 Byten: 0

Boden C - Stockholm C 2008-11-01 (Lördag)
Avgång: 22:10 Ankomst: 11:00 Total restid: 12:50 Byten: 0

Så var höstlovet bokat :) <3

Kärlek är ingenting att kasta bort


Det tog slut mellan mig och A flera gånger under vårat långa förhållande men jag höll kvar, jag var inte redo att förlora honom. Jag höll kvar för att jag var rädd, jag trodde att han var den enda killen i världen som kunde få mig att känna "den där känslan". Jag tror fortfarande att det är så, ingen annan människa har lyckats få mig att känna vad jag kände då. Nu säger jag inte att "den där känslan" är kärlek, för så är det inte. A inledde ett nytt kapitel i sitt liv, ett kapitel där jag inte fick plats. Jag får fortfarande inte plats, iaf inte som den personen jag vill vara.
Jag håller inte kvar längre, jag är inte rädd. För jag hade ingenting att förlora, jag hade redan förlorat.


Människor förändras!




Helgen var underbar :)


Första bilden är från i fredags och den andra är från igår, charmiga? ;) haha

Grattis i efterskott till både Marren som firades i fredags och Elin som firades igår <3

Förkyld?

Mår jag bra?
Nej, det gör jag inte. Mamma och min lillebror har varit förkylda och fast jag har hållt mig på avstånd så blev även jag smittad. Som vanligt får jag mest problem i halsen men fast det blöder så är det bara att bita ihop och hoppas på att det går över snart. Bara jag inte tappar rösten som jag brukar. På lördag ska jag vara frisk har jag bestämt :)


Återträff med brudarna och fira Elin :D <3

Ny kjol

Jag sprang in på lindex idag för att köpa en ny mascara och gick rakt fram till en kjol som jag blev helt kär i. Och en sak som är bra med lindex är att den minsta storleken alltid finns kvar. Förut tyckte ju de flesta att lindex är en butik för "äldre kvinnor" men jag tycker de har en del fina kläder som faktist passar på tjejer i min ålder. Nu är det bara 3 veckor och 6 dagar kvar tills jag fyller 17 år :)

Jag ska ta en bild på hur den sitter på mig när jag använder kjolen. För den sitter mycket bättre på än vad den ser ut på bilden (den är kortare, haha)

Svar?

Är det nu när verkligheten kommer ikapp mig jag ska börja ångra mig? Känna att jag kastade bort massor av viktiga saker i mitt liv. Är det meningen att jag ska lära av "mina misstag"? Att jag ska känna att jag är en svag människa  för att sedan kunna växa och bli starkare? Varför gör kärlek en så svag, så svag att man inte ens kan se vad som är bäst för en själv?

Jag har massor med frågor som snurrar runt i mitt huvud och jag hoppas att jag en dag kommer att finna svar på dem alla.


Rökelser

Jag älskar rökelser, de känns så renande på något sätt och man bli oftast avslappnad av att sitta i ett rum med rökelser. Indiska säljer en del rökelser som jag tycker doftar gott :) annars så har många "småbutiker" som oftast ligger lite "off" riktigt roliga rökelser.



Tycker ni om rökelser?

Schampokaka

Idag var jag med mamma i Skärholmen och köpte lite småsaker. Egentligen var jag från början ute efter en inpackning från Tigi men det var lite väl överpris, 249kr när den kostar 199kr inne i stan(?) Hela min familj har använt upp mitt schampo från KMS och det är jag surig på men det var bara att köpa ett nytt schampo. Jag tänkte att jag kunde testa en schampokaka ifrån lush och så blev det. Karma Komba heter den och gissa om jag fastnade för namnet på den? Alla kan väl behöva lite Karma då och då. Den luktar mint :)

79kr på Lush

Gårdagen

Igår var jag med världens bästa människor men dock så var jag inte så närvarande i slutet...

Tack alla som hjälpte mig, särskillt Anna! :) <3

I skolan

Sitter i skolan just nu och har rast xD haha, ikväll börjar Miro (dansen) och jag är glad. Hoppas bara att hela "gamla" gänget går kvar. Jag slutar fyra idag och funderar på att åka in till stan efteråt och bränna pengar. Jag skulle behöva lite nya hårprodukter och lite nytt smink skulle vara kul. To Faced har världens snyggaste krämögonskugga som jag vill ha, finns i olika färger. Den jag vill ha är guldig med silverskimmer i. Intressant va?

För er som gillar att läsa mina personliga inlägg så kommer det inte komma upp några nya på ett tag. Eller så sätter jag lösenord på min blogg. För det har hänt saker som gör att jag inte kan skriva "vad som helst". Tråkigt att det ska behöva vara så :/

Ny jacka

I fredags under min lunch så gick jag runt lite inne i Ringen och jag fastnade för en svart jacka inne på H&M. Jag passade på att beställa den idag och fick den lite billigare. Jag hade nämligen inte förbrukat min 25% rabatt som jag antar att alla fick på H&M shop online. Jackan ser inte likadan ut i verkligheten, den ser bättre ut. Så nu kan jag lägga pengar på ett par snygga stövlar istället. Jag vill ha ett par mörkbruna höga stövlar med tjock klack som helst inte ska vara i något syntet material.


Klänning

Jag måste säga att jag är jättesugen på att klicka hem den här klänningen ifrån Stylebystars. Om den passar nu i höst? Det är jag inte riktigt säker på, den ser sommrig ut. Men den skulle nog passa bra på salongen...


Vad tycker ni?

Karma



Hanna, Your Karmic Alignment is: Zen Intuition!
Zen Intuition
Score: 20
You have a direct perception of truth. You are very keen and don't use it to take advantage. When you commit positive deeds, you don't do them to get ahead, you do positive deeds simply because it makes you feel good. Your intentions are almost always meant well and all this positive karmaic energy is bound to come back to you in a great way!

Who knew?

Remember when we were such fools
And so convinced and just too cool
Oh no
No no
I wish I could touch you again
I wish I could still call you friend
I'd give anything

When someone said count your blessings now
'fore they're long gone
I guess I just didn't know how
I was all wrong
They knew better
Still you said forever
And ever
Who knew


RSS 2.0