Shopping ;D

Idag vart det lite shopping, ett läppbalsam för mina torra solbrända läppar, en ny body butter (passionsfrukt). Båda från the body shop. Jag sprang även på farmor på stan och fick lite pengar av henne haha, det var lite oväntat. Hon skulle och köpa blommor :) efter det s åkte jag till Hornstull och gymmade. Det var en kille som satte sig framför mig och spanade så jävla jobbigt. Jag hade lagt på 5 kilo mer än vad jag brukar och jag kunde ju inte sluta när han satt och kollade. Det var så jobbigt, men det känns ju bra nu efteråt att jag orkade. Jag köpte även ett skärp idag från Friis & Co det var rea på kostade bara 100 kr som tidiage kostat 459 kr. Det är grymt snyggt.

Detta hade jag på mig idag:
image30image31
Tröja:Cherry te
Jeans:Nudie
Kofta:Bik Bok

Dagen idag

Minns ni Johnson shortsen jag skrev om i ett tidigare inlägg? Jag får nästan igen dom nu :D
Och jag ska fan kämpa tills jag får på mig dom och dom sitter bra. Bara därför så hade jag tänkt träna lite idag. Men jag vet inte riktigt om jag vill gå på ett spinning pass eller om jag bara vill gymma. Har ingen skola idag men däremot "hemstudier" man ska svara på 10 stycken frågor. Jag är ju nästan klar (a).
Ikväll ska jag leka med Emelie & Johanna, det ska bli kul. Vi ska antagligen leka HÖGLJUT med våran kundvagn. Och kanske fixa Johannas hår. Men kul ska vi ha iaf.
Igår var jag med min pojkvän, vi var först på stan ett tag. Sen åkte vi till skärholmen där köpte jag en kofta, en tröjklänning & ett par trosor(i den här delen av inlägget får jag Patricks uppmärksamhet, haha)
Kan ju slänga upp bilder:

Bild 1: tröjklänningen (H&M)
Bild 2: Detalj på tröjklänningen
Bild 3: Kofta(Bik Bok, har inte köpt ngt där på länge men den var i skyltfönstret och jag blev kär)
Bild 4: Kofta
Bild 5: Trosor (Gina tricot, det var även en ros baktill fast den klipte jag bort för den var ful)

Utsidan visar inte insidan

Jag börjar bli trött på alla som dömmer en efter utseéndet. Man har bestämt sig för att "eftersom att personen ser ut sådär beter sig hon eller han sig sådär". Att folk som inte ens känner mig ska påstå att dom vet hur jag är. Man kan inte veta hur någon är förens man lärt känna personen. Och man kan inte dömma om personen är otrevlig eller trevlig genom att kolla personens hårfärg, smink och kläder. Det går bara inte, man kan inte se det på folks utsida. Tänk på det innan ni kallar någon tex: fjortis, emo, hora, bitch.
Puss / Hanna Stark

Dagens kläder

image23image24
Det här har jag på mig idag :)
Tröja:Ed Hardy
Shorts:Cubus

Kväll med Emelie

Jag och min kompis Emelie bestämde oss för att hitta på någonting det blev en tripp till stan för att köpa ice cooler, så jävla gott förövrigt. Vi hade en sån lyckad kväll. När vi är påväg till Hornstull kommer det på ett gäng högljudda fulla ungdomar. När jag och Emelie stiger av så hör jag den ena säga "Vilka fjortisar". Det är ju bara så löjligt, för det var ju inte vi som var onyktra och satt och skrek på tunnelbanan. Man ska gå igenom sig själv innan man dömmer någon annan ;)
Men i allafall när vi har köpt våran ice cooler och är påväg till Fridhemsplan går en kille fram till oss och ba: Ni är inte Anna. Hahahaha, så jävla sjukt. Väl på bron börjar Emme känna av höjdskräcken (hon är höjdrädd) kommer ihåg när jag, Emelie & Johanna skulle upp och plugga på Johannas tak men Emelie kom aldrig upp haha.
När vi sedan var påväg hem så sätter sig (ett fyllo?) brevid mig. Han skrattar åt oss och typ snackar åt det vi säger åt varandra. Han var iallafall urskum. Sen säger Emelie lite snabbt "vad sa linus". Då frågar fyllot har du "wallinsyndrom" vi fattar ingenting och hörde ju knappt vad han sa så frågar Emelie "Om jag har vad?" "Wallinsyndrom" svarar han då. Så säger Emelie att hon inte har det, så svarar han "bra för då hade du varit dum i huvudet" så säger jag att det är Emelie verkligen inte. Då svarar han "vilken tur, jag hade inte lika tur". Sen gick han av. Väl hemma hoss Emelie googlar vi "Wallinsyndrom" och då kommer det fram "Williams syndrom"
Williams syndrom har fått sitt namn efter en av de läkare, J C P Williams (Nya Zeland), som år 1961 beskrev syndromet. Personer med Williams syndrom har ett mycket typiskt utseende och beteende, vissa fysiska symtom samt utvecklingsstörning med en karaktäristiskt ojämn begåvningsprofil.

Det var den dagen xD Puss/ Hanna Stark
image21image22
Nu har jag på mig:
Tröja:Lyle & Scott
Byxor:Juicy Couture

Dagens kläder

Det här har jag på mig idag, snyggt och enkelt ;D
image19image20
Linne: Zara
Shorts: Topshop
Leggings: Gina tricot


Så sugen

Jag är så sugen på att shoppa men tyvärr så har jag inga pengar alls :( har shoppat för mycket denna månad.
Fast nu när jag tänker efter så köpte jag ett shampo och balsam igår från Björn Axén, repair. Förövrigt var det ganska bra det dög åt mitt hår iallafall. Dock så var förpackningen lite små äcklig att hålla i, den kändes smuttsig. Finns att köpa på kicks om någon är sugen och även på  (http://www.grooming.se).
Jag måste gå iväg och handla snart men jag orkar verkligen inte. Jag mår jättedåligt. Köpa youghurt :(

Jag behöver köpa:
 En färgad fuktkräm
Ett nytt rouge (Vill ha Nars,Blush Orgasm)
En ny Diorshow mascara (Då min har torkat)


Nu orkar jag inte skriva mer, måste handla också :(
Puss /Hanna Stark
image18

Hej, någonting från 05 tack :D

För några dagar sen när jag , min pojkvän och min lillebror skulle ner och handla på tempo i Sparreholm (har sommar ställe där) köpte min lillebror oboy kexchocklad eller vad man ska kalla det. Han köpte 2 stycken, på vägen hem så fick jag en bit av honom jag tog en tugga men tyckte det smakade SKIT så jag gav bort den till min pojkvän. Ingen av oss tycker den smakar direkt gott sen när min bror kollar utgångsdatumet, gissa vad det står? :O FYFAN säger jag bara den gick ut  22/7-2005. Vi gick tillbaka och butiksansvarige ba: Är det verkligen sant? Liksom ursäkta mig dom reade ut nån youghurt som var 6 dagar gammal men en produkt som är 2 år gammal har dom orginal pris på. Det är äckligt värre. Skriver mer någon annan dag ;D
Pussar / Hanna Stark

RSS 2.0