Löshår

Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag och det kommer nog att fortsätta så att jag updaterar väldigt dåligt. Just nu måste jag prioritera vad som är viktigast för mig. Skolan kommer att ta upp väldigt mycket tid, jag är i salongen från 09:00-18:00 måndagar, onsdagar och fredagar. Tisdagar går jag från 08:30-16:00 och torsdagar är inte planerat än så fram tills vecka 38 ska jag vara i salongen. Jag har ju också ett väldigt stort intresse för träning och väljer självklart att åka och träna framför att sätta mig vid datorn.

I fredags kom Emelie och Johanna och mötte upp mig vid salongen klockan 6. Vi åkte in till Drottninggatan och jag köpte löshår på Taj Mahal. Från början hade jag tänkt att köpa 5 slingor svart hår men det skulle kosta 500? :S haha. Så jag valde att köpa hår i min egen färg till en hel hårförlängning, färgen var verkligen perfekt. Det gick på 705 kr och senare på kvällen hjälpte mamma mig att sy ihop allt, jag valde clips (som ett hårspänne man fäster i håret).
Efter att jag hade köpt mitt hår så gick vi alla och åt och efter det gick vi på bio :) vi såg The dark knight, och jag tyckte den var riktigt bra.

Löshåret och fick även med bild på en ny klänning

Igår så åkte jag med mamma till Skärholmen och böt mina röda jeans mot en tröja och ett långt linne. Köpte även strumpbyxor, massa tofsar och vita hårnålar. Klockan 15:00 hade jag "träningsvägledning" med en instruktör på Sats (Ja, jag valde att köpa kort där istället för på friskis). Efter det åkte jag hem och började göra mig i ordning för kvällen. Mamma skjutsade mig till Johanna så att jag var hos henne klockan tio över fem. Sedan begav vi oss till Tuben i Farsta där det var Spelning och killar, ni var grymma ;) Efter spelningen så åkte jag hem och stannade på statoil och köpte chips, 100g chocklad och en 50cl pepsi, det gick på 65kr :O haha snacka om chockad jag blev. Men men, ibland måste man tröstäta. När jag kom hem satte jag igång notting hill men orkade inte se klart slutet.


Idag hade jag tänkt att jag skulle ta det lungt och åka och träna. Antingen spinning+core eller box :)

Sats VS Friskis?

Jag drog ju som sagt iväg till Friskis och jag måste säga att jag hade världens jävla tur. Det börjar med att maskinerna som skriver ut biljetter till passen slutade fungera (där man drar sitt kort). Så perosnen i kassan skriver ut biljetter åt alla utan att man behöver visa kortet. Då kom jag på att jag vill veta när mitt kort går ut, jag hade för mig att det var den 25:e. Så jag frågar en kille om han kan kolla det och så drar han mitt kort och jag hör värsta "fel" ljudet och frågar "Har mitt kort gått ut". Han svarar "Ja, det gick ut den 21" så frågar jag vad biljetten jag just fick kostade och han sa att det var lugnt. Så det blev träning för min del :D och det känns ganska skönt nu.

Jag funderar på att börja på sats, vilket är bäst friskis eller sats?

Imorgon ska jag ha på mig...


Detta ska jag ha på mig imorn första dagen i skolan efter lovet. Vi ska även ha skolfotografering och förra året blev det väl inte sådär jättelyckad bild. Det kan hända att jag tar på mig en jeanskjol också. Nu måste jag måla om mina naglar  som jag förstörde här framför datorn nyss :(
 
Skorna

Ni får ursäkta den dåliga kvaliten på bilderna, tagna med mobiltelefon.

Imorn börjar skolan



I fredags kände jag ett sådant behov utav att shoppa och så kom jag på att jag faktiskt behöver en kalender. Så jag, mamma och Fredrik åkte ut och soppade. Jag fick med mig en brun väska från Wedins, ett skrivblock och en kalender. I brevlådan så hade jag även fått ett par trosor som jag beställt.

Bild 1: Backyard babies trosor, 169kr inklusive frakt
Bild 2: Brun väska, 299kr
Bild 3: Skrivblock & Kalender: 39kr, 229kr

Imorn börjar skolan, klockan 09:00. Det ska bli kul att träffa alla :D

Ss-träff

Idag har jag varit på SS-träff ;) jag och ett gäng tjejer bestämde oss för att ses och ta en fika. Ss är förkortning på stylesearch. Vi blev ett gäng tjejer på 6 stycken, Jag, Jenifer, Julia, Victoria, Lidi och Anna.
I början var det lite småstelt men det släppte efter ett tag och vi hade riktigt trevligt. Ingen av oss kände någon sedan innan men vi hade ju några gemensamma bekanta visade det sig.

Just nu sitter jag och väntar på att Marren ska höra av sig om vi ska ut eller inte, de som hon är med är inte taggade. Det kanske vore skönt med en kväll hemma? Svar på frågan: NEJ, haha. Fast jag börjar bli riktigt trött för jag fick ett samtal mitt i natten av en viss person. Det var inget trevligt samtal kan jag säga och luren lades på klockan kvart över sex, jag skulle upp igen tjugo över elva.

Nej nu är jag grymt uttråkad, måste hitta på någonting.


Brun utan sol?

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och det har precis slutat att regna. Igår natt fick jag för mig att käka kiwi och ni som känner mig vet att jag är allergisk mot det. Jag åt två stycken och det fick jag minsann ångra. Varför ska man vara allergisk mot saker man tycker om?

Igår träffade jag Johanna, Diana & Emelie och vi bättrade på brännan. Jag och Emelie tog vårat vanliga dubbelrum och snackade bort 20min. Efter våran lilla tur i solariet gick vi över gatan till 7/11 och köpte varsin iced cappucino. Någon som har tips på en bra bus? Är Lancômes bra?

Nu ska jag fixa mig i ordning och efter det ska jag träffa robin :)

Mysiga koftor

På hösten är det skönt att krypa in i mysiga koftor, stora som små. Jag älskar höstmode och det har jag alltid gjort. Kanske är det för att färgen lila tilltalar mig väldigt mycket. Hösten är en mysig årstid då man börjar tända doftljusen på kvällarna och måste ta på sig en söt liten mössa och kofta när man ska ut. Stövlarna åker fram och på fötterna, jag älskar stövlar. Löven får en annan färg och faller av träden och bildar ett vacker täcke över marken. Det är verkligen fint på höstkvällar.

379kr www.laredoute.se
Jag klickade hem denna kofta idag och den blir min den 10 september. Jag hoppas på att vi får lite mer kyla här i Sverige tills dess. Än så länge får jag bara höstkänslor av alla kläder ute i butikerna och på nätet för den delen. Jag vill känna det i luften också och se det ute i naturen.


Träning & Hälsa

Skolan börjar om en vecka och jag måste erkänna att jag verkligen ser fram emot det. Jag längtar efter att träffa alla i skolan och tjejerna på salongen. Jag vill komma i mina gamla tränings och matvanor. Nu under lovet har jag inte tränat så överdrivet mycket och jag har hoppat över massor av måltider och ätit lite för mycket godis. Nu ska jag gå och äta middag, haha. Quinoa sallad med kyckling blir det :)


Vad skulle ni tycka om att jag började skiva mer om träning och hälsa i min blogg?


"Hej, det är Johan"

Idag har jag inte gjort någonting speciellt. Jag vaknade med feber och orkade inte gå upp ur sängen förens klockan var 4. Och runt den tiden så ringer Johanna hem till mig och mamma svarar. Så går jag till telefonen och ba: "Hej, det är Hanna" så får jag till svar "Hej, det är Johan" Hahahahhahaha, fan vad paff jag blev. Höll på att vika mig av garv när vi hade lagt på. Jag skrattade minst i en halvtimma. Johannas pojkvän heter Johan, snacka om att kvinnan måste tänka väldigt mycket på honom ;)


Bjuder på en bild på sötnosarna

Rädslan att bli sårad

Varför försöker jag ens låtsas att jag är glad varje dag, varenda sekund. Även fast det bara är jag som inser att jag misslyckas totalt med det. Ingen annan märker för att ingen annan känner mig på det sättet som jag gör. Jag påstår inte att jag är två personer eller att jag spelar någon annan. Det är bara så att jag inte vill visa min "dåliga" sida för någon annan för jag vet att om jag skulle släppa någon så nära mig skulle den personen veta precis hur man knäcker mig. Och jag vill inte bli knäckt eller sårad. Inte en gång till.

Lite shopping


Bild 1: Linne från Gina Tricot , matchande BH & trosa från H&M, leggings med halvglansig glittrande yta från Gina Tricot, sjal från Cubus.
Bild 2: Hårspray proffs från Kicks, armband från H&M´s rea, lila nagellack från H&M, mörkblå glittrande ögonskugga från H&M, rosa rouge från MAC, Badolja från Lush
Bild 3: Jeans från Gina, jag är lite osäker på dem. Inte för färgen utan för hur de sitter på mig.

Allt från H&M har jag beställt från deras hemsida.

Gbg 08

Dag 1: Jag vaknar på morgonen klockan 05:25 när Emelie ringer till mig och 35 minuter senare befinner jag och min mor oss utanför hennes hus. Efter att vi plockat upp Emelie hämtar vi Johanna. Väl framme på centralen så går vi och köper frukost. Tågresan tog 4 timmar och vi satt inte alls i familjevagnen som det stod på våran orderbekräftelse. Dagen spenderade vi på stan i Gbg och på kvällen åkte vi ut i förorten för att träffa Andreas (en kille Emelie känner).
Dag 2: Vi steg upp hyfsat tidigt för att hinna duscha och fixa oss i ordning för att vara på Liseberg tidigt. Jag och Johanna fick med emelie upp i både balder och kanonen. Själv har jag inte någon större gräns på vad jag åker och inte åker. På kvällen träffade vi Patrick och hans flickvän Pernilla, det var trevligt. De skulle visa oss sälar i Slottskogen men inte såg vi några. Efter att det började regna gick vi mot spårvagnen och P&P lämnade oss men vi drog vidare in till centrum. Vi hade så kul där att vi missade sista spårvagnen och kom hem klockan 5 på morgonen (vi gick hem).
Dag 3: Sega efter gårdagen gick vi upp klockan halv 10 och fixade oss i ordning och drog sedan på stan och shoppade med Patrick. På kvällen drog vi till götaplatsen och mötte upp Pernilla och hennes kompis Ylva och kollade på Takida & Backyard Babies :D <3. Bussen hem avgick klockan 23:25 och klockan 06:05 var vi åter i Stockholm och då var det raka vägen hem och sova.

Under våran lilla semester hann jag med att tappa rösten och min fot har blivit helt knäpp.

Hemma från Götet

Nu är jag hemma från Gbg och jag hade det underbart och roligt med mina älsklingar. Just nu har jag varken ork eller tid att skriva allt som hände i detalj. Vi var på Liseberg, shoppade (jag hittade bara tre trosor, en hårspray och ett rosa rouge), vi blev kallade fjortisar, snyggingar, bimbos och äckliga ;D hahaha, vi träffade min bästa vän Patrick och hans tjej Pernilla och så var vi på Takida/Backyard Babies.

Blöta efter flera turer i Flumeride (Johanna, Emelie & Jag)

Jag skriver mera senare

Om 5 timmar åker vi xD

Shit, nu är det bara 5 timmar  tills jag sitter i bilen påväg att plocka upp Emelie och Johanna för att bege oss till Centralstationen. För er som har missat det så åker jag och mina sötnosar till Gbg och kommer hem på fredag morgon. Tåget till Gbg lämnar förhoppningsvist Sthlm 07:07, jag vet att jag skrev 07:02 i något tidigare inlägg men nu har vi kollat biljetterna och de säger 07:07.Hoppas bara att vi inte virrar bort oss, typ tar tuben (oj, förlåt menade spårisen) ut i förorten. Jag kommer inte att blogga någonting mer innan jag kommer hem. Men när jag kommer hem så lovar jag er massor med bilder och detaljer om allt vi gjort. Om två veckor börjar skolan, det närmar sig ;) när börjar ni?

God natt

Träffade min älsklings Amanda idag.  Vi fikade, käkade på donken, gick sveavägen och snackade sjukt mycket skit. Vi planerade även in "spökrunda" i gamla stan nästa lördag, haha typiskt oss.

Nu är jag trött och ska sova, god natt!

SPIKAT

Nu jävlar är det spikat, vi stannar lite längre i Gbg än vad vi hade tänkt. Det kostar oss lite extra men vad fan det är verkligen värt det. Så nu får vi se Takida och Backyard Babies. Vi tar nattbussen hem som går halv tolv på torsdag natt och är tillbaka i stockholm 7timmar senare xD och de kallar det för direktbuss. Det tar ju bara 5 timmar från Sthlm till Gbg med bil ? Fast bussar får väl bara köra i 80km/h ? Det kanske är därför.

Nu är det nästan bestämt

Nu är det nästan helt bestämt att jag och brudarna ska stanna en dag till i Göteborg för att se Takida & Backyard Babies. Det enda som måste göras är att beställa biljetterna och de ska beställas idag. Det är bara lite föräldrar som vill prata med varandra innan bokningen görs. Dumma som vi är beställde vi våran hem och dit-resa utan avbeställningsskydd men vi fick ju resan sjukt billigt så det är inte så mycket pengar som går i sjön. Bara det att vi istället måste sitta på en buss 7 timmar hem men vad fan det är det värt :D
Jag kanske ska åka och gymma snart men jag funderar på att träna hemma för jag har ingen lust att bege mig in till kungsholmen. Nu ska jag vara duktigt och laga mat (ja, jag kan faktiskt göra det)

Backyard Babies på sommarkrysset

08/08-08

Idag så träffade jag Johanna runt 6 och vi planerade lite extra om Gbg, vi räknade ut hur mycket pengar som skulle gå åt osv.  Sedan så har vi pratat om att stanna en dag till och se Takida och Backyard Babies, kärlek <3. Bara det att Emelie inte vill se dem :/ 
Jag färgade även Johannas utväxt och köpte med kakor och coola hem från affären. Halva förpackningen med kakor är kvar, det är ett mirakel. Då kan jag äta kakor imorn ;) hahhaa, nej det ska jag inte göra. Jag ska gymma imorgon och när jag har tränat så förbjuder jag mig själv att äta onyttiga saker och bra är väl det. Ibland får man äta med hjärnan och ibland är det okej att äta med hjärtat, om ni förstår vad jag menar.

Idag är det 08/08-08 , någon av mina läsare som ska medverka i vattenkriget? Hahaha xD

Jag och datorer har ju ändå ett ganska så intimt förhållande

Ingen alls vill vara med mig idag så jag får vara ensam med datorn. Jag och datorer har ju ändå ett ganska så intimt förhållande men idag så har jag ingen lust att kasta bort en hel kväll på att sitta här och göra ingenting. Det kommer bara sluta med att jag klickar hem en massa så som kläder och smink, kanske böcker eller porrfilmer vem vet liksom? Haha! När jag känner för att shoppa någonting kan det bli vad som helst. Men just nu är jag mest sugen på att klicka hem en ögonskugga från too faced.

Jag hittade två tjocktröjor idag som jag hade glömt bort, en blå från Primp och en blå från Svea. Jag hade en period då jag älskade blått, på kläder. Jag valde till och med blått framför rosa och det händer inte så ofta men jag antar att jag börjar växa ifrån den lilla prinsessan i mig som älskar rosa och glitter. Jag tycker ju om det men jag känner mig så barnslig om jag har på mig t.ex. en ljusrosa tröja. Då känner jag mig som när jag var liten (5-7) och då drömde jag om att jag var "Törnrosa". Törnrosa, man kanske skulle ta och kolla på filmen någon dag kanske nu.

Egentligen skulle jag ha fikat med Amanda idag men hon kände att det blev för stressig för hon skulle iväg på landet så jag ska träffa henne på fredag eller lördag. Imorgon så lämnar mamma mig ensam hemma tills på söndag. Jag vet inte om det ska bli kul att ha hela huset för mig själv, jag hatar att sova själv. Inte för att jag är rädd för mörkret eller spöken, jag är rädd för att någon ska bryta sig in när jag sover. Vem ska skydda mig när pappa är borta? Jag själv eller? :O glöm det! Undrar hur det skulle se ut egenligen... jag skulle nog hoppa ut genom fönstret (först slänga ut alla mina kläder och värdefulla saker förståss). När man är själv i lägenheten ligger man och lyssnar på alla ljud och skrämmer upp sig själv men jag ska nog klara det. Jag fyller ju sjutton snart + att jahar sovit själv förut ;p

Imorn ska jag vara med Johanna och fixa hennes utväxt :)


Naglar som alltid går av? Kolla hit!


Idag åkte jag ut med mamma för att köpa lite nödvändiga saker och lite jag behöver ha med till gbg. Jag Emelie och Johanna drar nämligen dit nästa tisdag ;)
Jag köpte sminkborttagnings-servetter för jag orkar fan inte släpa med mig rengörningsprodukter. De kostade 29:90kr på H&M och när jag ändå var där kunde jag lika bra köpa en ansiktsmask. Den har jag använt nu och den fungerade utmärkt 19:90kr på H&M. Sen kom jag på att jag faktiskt behöver en nagelolja så det fick bli en sådan också (den gula på bilden) från depend 69kr på H&M.

På bilden tog jag även med en bodylotion jag köpte på the body shop förra veckan och måste tipsa om den, den är riktigt bra och doftar kokos <3. Jag älskar kokosdofter och på sommaren luktar kokos ännu bättre, det känns fräsht, sommrigt och exotiskt. En annan sak jag måse tipsa om är en nail hardener från scratch nails som heter "no soft nail" den fungerar verkligen om man använder den rätt. Det är iaf dne mirakelprodukten so har gjort mina naglar långa och hårda ;)

Idag hade jag en liten pyssla om mig själv dag. Jag färgade utväxten, målade fransk manikyr + rödrosa tånaglar, la en ansiktsmask, rakade benen och badade fotbad. Helmysigt var det, ibland måste man skämma bort sig själv. Man mår så bra efteråt.

118100, svar på ALLT


Igår tipsade Malin mig om att hennes kompis hade fått svar på "vem hon är" så då tänkte jag att det vill jag också ha svar på. Så jag skickar iväg ett sms "Vem är Hanna Margaretha Stark?" och får svaret
"Hanna Margaretha Stark är en söt tjej från Segeltorp. Hon är 16 år och född i Vågens tecken. Hon är, enligt sitt stjärntecken, intellektuell och positiv. Hon delar sin födelsedag med bl.a. artisten Jakob Hellman. Ha en bra dag!"

Hahaha! En fråga kostar 18kr + kostnaden för ett vanligt sms


On/Off knapp

Snart har tre månader gått och jag är inte längre kär i dig men för mig kommer du ändå alltid att vara speciell. Jag tänker inte längre på dig varje dag men jag tänker på dig ibland. Jag har fortfarande kvar bilden på dig och mig som står i min bokhylla och bilden på dig i en hjärtram, fast den har jag vält så jag slipper se ditt ansikte. Jag känner inte längre att jag behöver vakna upp och den första personen jag tänker på är du. Vet att du inte tycker om att jag skriver om dig här i min blogg men det är mina kännslor och dem måste jag få skriva om. Du hade dina chanser att prata ut med mig men du tog inte vara på dem, du var intresserad av någonting helt annat. Det borde jag ha förstått. Du kommer aldrig förstå hur det kändes för mig när tårarna rullade okontrollerat ner på mina kinder och du skrattade mig rakt upp i ansiktet. Att du sa "jag är inte kär i dig längre" kändes mindre än att du skrattade. Orden var falska men ditt skratt verkade så äkta. Det var dagen före min dansuppvisning och jag kan säga att jag aldrig har känt något liknande, jag var helt krossad av dig men ändå kände jag mig stark och lycklig. Jag blir lycklig utav att sjunga och dansa och det är otroligt att göra det på en scen. Jag sa till dig att jag ville att du skulle komma och kolla på uppvisningen och det gjorde du och jag tror att det var en vink från min sida som sa "Titta, jag kan vara lycklig utan dig". För det kan jag också, jag kan vara lycklig. Jag har bara inte velat erkänna det för mig själv för jag var verkligen kär i dig, kär i dig i nästan tre och ett halvt år. Jag är inte längre samma trettonåriga vilsna tjej utan jag håller på att bli en ung kvinna. Jag tror att steget mellan liten flicka och ung kvinna är ganska stort. Du ligger inte på samma nivå som jag, du är väldigt omogen. Ännu mer omoget av dig var att berätta om alla tjejer du sätter på, jag ville inte veta. Det hade gått två veckor och du börjar skryta om det. Jag trodde jag betydde så mycket mer för dig. Det kanske jag gör också men isf är det nog så att du inte vet hur du ska uttrycka dig. Jag märker att det är jobbigt för dig att prata med mig nu efter att vi har gjort slut. Du pratar med mig på ett så osäkert sätt som att du inte känner mig, som att du aldrig har gjort det. Jag beundrar dig för hur du bara kan slå av och på dina kännslor och det har varit inspirerande för mig. Jag försökte också göra det men sen nu så känner jag att det inte finns någon on/off knapp. Min knapp kommer inte att bli on igen för jag förlorade kännslorna :'/ de försvann på riktigt när jag tryckte på off.

/HannaStark

It´s raining men

Idag har jag varit och gymmat och jag måste erkänna att jag har tog en träningspaus i två veckor. Men på sommaren så är det okej att göra det. Jag simmar ganska mycket och så brukar jag ta långa prommenader och hoppa på våran studsmatta på landet. Jag gymmade ganska länge idag men jag sket i att hålla koll på tiden. Det är ju lov och jag blev aldrig hungrig så det var bara att köra på ;)... tills jag inte orkade längre. Jag tränade både styrka och kondition, det tog nog 2 timmar. Var hemma runt 6 och då åt jag.

Kom nyss hem efter att ha solat solarium med Emelie i Hornstull (jag vet att dte inte är bra att sola solarium) men jag tänker inte vara mindre brun än Patrick (a)

Varje gång jag hör regnet så hör jag alltid "It´s raining men" i mitt huvud xD så ni kan ju gissa vilken låt jag har lyssnat på hela dagen här i det så soliga Stockholm.


Sol, Bad & Backyard Babies

I tisdags kväll så åkte jag, mamma & Johanna till Sparreholm. Väl på mitt landställe så bestämde vi oss för att spela "familje geni" och självklart använde vi oss av de s.k barnfrågorna. För visst är vi ju barn? (a) Efter några rundor började vi lära oss svaren på barnfrågorna och böt till vuxenfrågorna och då blev det lite knepigare.

På onsdagen så åkte vi till en strand i Flen och solade och badade hela dagen. En sak som gjorde mig lite förvånad var att jag bangade på att hoppa från 3:an (hopptorn). Jag är inte höjdrädd och absolut inte rädd för vatten, jag älskar vatten. Och sedan är det en sådan härlig känsla att falla så jag har ingen aning vad det var som fick mig att "inte våga". Johanna hoppade från 5:an, då kände jag mig feg. På kvällen gick jag och Johanna en promenad och det hade hunnit bli ganska mörkt ute. Det finns ju vildsvin och vargar i Sparreholm så jag gick runt och var rädd för "djuren" medans Johanna blev rädd och misstänksam när hon såg andra människor och bilar som körde förbi. Haha, undrar vad hon tänkte när en bil stannade vid oss på vägen utan lampor.. Han i bilen undrade iaf om vi hade sett någon som körde riktigt fort i samma riktning som han själv. Nu i efterhand när jag tänker så kan dte ju ha varit en civil-snut ;D

I torsdags så åkte vi till Oxelösund (en bit utanför Nyköping) till Jogersö och solade och badade hela dagen. Där var det verkligen kul och jag tog mod till mig och hoppade från 4:an (högsta som de har där).

I fredags så var det ganska dåligt väder men vi drog till Malmköping och badade, där hoppade vi från 5:an och jag kan säga att jag aldrig skulle ha hoppat om det inte vore för barnfamiljen som satt nere på bryggan. De ropade "hoppa, hoppa, hoppa" i kör, vad kunde jag göra då liksom? Jag vart illa tvungen.... jag kommer att göra om det =)
På kvällen så åskade och blixtrade det, mindre kul...

I går så åkte vi hem från landet eller iaf jag, Johanna och Pappa. Backyard Babies spelade ju på sommarkrysset på grönan. Men ärligt vet inte om det var värt 140kr för att höra en låt, i regnet. Senare under kvällen skämde jag ju som vanligt ut mig och hade kanske sönder en lampknapp :/ förlåt! + ett förlåt till Johanna
"man ska inte måla läppstifft på killar när man inte har kontroll över själva läppstifftet" det lärde jag mig igår.


jogersö

RSS 2.0