Minnen

Hittade en underbar bild från balen 07. Jag var tjock men ser ändå väldigt lycklig ut. Där ser ni vad 8kg kan göra på en kropp, haha. Jag var lycklig på den bilden :) och Emelie och Johanna strålar.
image376
Johanna, Emelie & Hanna(Jag)
image375
image374

God natt sötnosar

Idag har jag fixat Johannas hår på salongen men dock så blev det ingen bild. Men jag tvättade och därefter så gjorde jag en glamour föning. Det ska jag även göra på Emelie som kommer imorn igen. Dagen gick ganska fort och det känns bra då jag är där i 9 timmar det är ju jobbigt om man bara står stll och gör ingenting hela dagen.
Bella var även snäll och testade en ny pincett på mig, alltså hon fixade mina ögonbryn så nu är de väldigt fräsha. Efter praktiken åkte jag till mitt favvo-pass nämligen Skivstång med Sara som ledare. Hennes pass är bäst och det var sista innan sommar schemat börjar.

Nu ska jag lägga in massa nummer på min nya mobl och sova.

Min nya man

Vill ni veta vad? Jag har en ny man och han kallas för Sony Ericsson W890i Mocca. Han och jag kommer ha en massa kul tillsammans. Tack för att du finns älskling! Jag behövde verkligen en ny man i mitt liv. Hahaha, okej jag är trött och det är då min allra skummaste sida kommer fram. För er som inte förstår så har jag en ny mobil och nytt nummer men jag ska byta tillbaka till mitt gammla för palla nytt nummer, jag älskar mitt som jag har nu.
image373

Blont långt tuperat hår

Idag på salongen fixade jag min kompis Emelies hår. Jag tvättade henne (självklart ingår huvudmassage), fönade med vanlig borste och därefter med en rundborste för att tvinga ner hårstråna som gärna vill stå upp. Emelie ville även ha plattat och tuperat så det fick det bli. Hon blev grymt sygg ;) men det är hon alltid så.
image372
Fint va?

Den dagen är inte idag...

Allt händer igen, exakt samma mönster. Jag är inte blind eller ointelligent. Du vill ha mig där du vet att du kan komma åt mig. Du vet precis hur du ska göra, vilka punkter du ska trycka på. Det sista jag behöver just nu är att umgås med någon som är så ur balans som du verkar vara :'/ jag finns här om du behöver mig

Visst jag skulle kunna höra av mig och hunda för det är precis det jag innerst inne vill, men det finns någonting i mig som säger emot. En spärr i mig som hindrar mig från att slå ditt nummer. Någon dag kanske jag är redo att försöka kämpa för dig och vinna dig tillbaka men den dagen är inte idag.

Solen skiner och jag är glad

Solen skiner på som bara den och visst blir man glad utav det? Jag har iaf varit sjukt glad idag även fast jag mest varit inne i salongen där jag har praktik. Jag funderar ändå på att gå sola solarium. Dea solariekvinnan suktar ju ihjäl mig när hon är helt brun hela tiden. Jag vill också vara brun :)

Nä, nu ska jag hitta på ngt roligt. Amanda gav ju dissen så jag träffade inte henne idag :(

Sometimes love just aint enough



Now, I don't want to lose you
but I don't want to use you
just to have somebody by my side.
And I don't want to hate you,
I don't want to take you
but I don't want to be the one to cry.

And that don't really matter to anyone anymore.
But like a fool I keep losing my place
and I keep seeing you walk through that door.

(Chorus)

But there's a danger in loving somebody too much,
and it's sad when you know it's your heart you can't trust.
There's a reason why people don't stay where they are.
Baby, sometimes, love just aint enough.

Now, I could never change you
I don't want to blame you.
Baby, you don't have to take the fall.
Yes, I may have hurt you, but I did not desert you.
Maybe I just want to have it all.

It makes a sound like thunder
it makes me feel like rain.
And like a fool who will never see the truth,
I keep thinking something's gonna change.

(Chorus)

And there's no way home
when it's late at night and you're all alone.
Are there things that you wanted to say?
And do you feel me beside you in your bed,
there beside you, where I used to lay?

And there's a danger in loving somebody too much,
and it's sad when you know it's your heart they can't touch.
There's a reason why people don't stay who they are.
Baby, sometimes, love just ain't enough.

Baby, sometimes, love... it just ain't enough.
Oh, Oh, Oh, No

Äntligen hemma

Haha, äntligen så är jag hemma :D jag har ju praktik fram till klockan 18:00 och efter det så har jag gymmat. Jag känner mig helt slut och har jätteont i fötterna. Jag kommer nog inte att skriva så mycket denna vecka för jag kommer vara så trött varje dag jag kommer hem. Imorn efter praktiken så ska jag fika med amanda<3 som jag har saknat som fan då flickan varit bortrest. På onsdag så blir det nog spinning på kvällen och torsdag skivstång :D
Kul att veta vad jag ska träna? Haha.

"Allt kan avgöras av bråkdelen av en sekund" Kärlek, hat, liv och död


"I sommar ska jag inte ha en man jag ska ha flera män"

Du kan inte hålla dig borta från mig du blir bara tvungen att skriva till mig och du blir tvungen att nämna att du kanske ska skaffa en ny tjej. Och konstigaste av allt, du har börjat läsa min blogg. Tycker du verkligen att jag är så intressant? Du säger att du tycker att jag ska leva livet och att jag inte ska vänta på dig och då ska du får som du vill älskling. Men kom inte och klaga på mig senare. Ge dig inte in i något spel om du inte kan reglerna för mitt i allt så är du fast.

Som en av mina vänner sa "I sommar ska jag inte ha en man jag ska ha flera män"



Jag ska upp tidigt imorn, god natt!


"Just nu skadar vi bara varandra"

Som ni vet så är det slut mellan mig och Alex och om jag verkligen tänker efter så kanske det var bra att det tog slut nu. Vi har pratat lite med varandra och kom fram till att vi ändå bara skadar varandra just nu. Båda vi kan faktiskt behöva vara singlar ett tag men det förändrar inte mina kännslor för honom. Innerst inne vet jag att jag vill ha honom. Det hjälper inte att han strör salt i såren om man säger så. Kärlek kan gå så fel och ändå strävar de flesta efter att få uppleva kärlek. Själv tycker jag att det är en känsla att sträva efter för äkta besvarad kärlek är underbar.

Vi får se hur det blir i framtiden men när du är redo kanske det är för sent </3


Jag gråter när jag hör den här låten

Blåa shorts

Idag har jag köpt ett par blåa shorts på gina tricot och de kostade 199kr. Jag fick även reda på att jag hade en mindre storlek än vad jag trodde. Då vet man att träningen ger resultat, haha :p
image371
De är snyggare i verkligheten

Medeljympa

Hur tråkigt låter inte det "Medeljympa". Jag tycker att det låter hur tråkigt som helst och jag tycker inte det är det roligaste som finns heller. Fast idag körde jag och Andriana medeljympa på friskis. Jag kan säga att det inte behövdes för min del för jag gymmade ju igår och fick värsta träningsvärken i rumpan. Det gjorde ont att röra på sig och nu gör det ännu mer ont att sitta ner. Här kommer jag även bli sittande ett tag för att göra en uppgift ^^

Ikväll ska jag sitta framför tv:n och äta naturgodis *längtar*
image367
Andriana, Johanna & jag
(Förlåt, jag vart tvungen haha)


Jag finns här för er

Det är en ganska jobbig tid just nu känns det som. Allt som hände igår och så. Ni ska veta att jag finns här för er båda för ni är min allra bästa vänner <3

image366


Hemma från stan

Jag har varit på bio med Johanna och kom nyss hem. Vi såg What happens in Vegas och den var bara så grymt bra. Man blev glad av att se den :) Så om ni ska på bio så se den.
 
Tack för en underbar kväll <3


Rosa läppar

På sommaren så blir man sugen på att ha rosa läppar. Jag köpte ett på Makeup store idag och hon sa att det kommer bli perfekt på mig när jag fått lite färg i ansiktet. Då tänkte jag "eller när jag kommer hem och drar på lite solpuder". Jag var helt osminkad eftersom att jag skulle iväg till gymmet. Det gick super att gymma och det var inte så mkt folk. När jag kom dit så var det bara 3 personer och jag :D men det är väl inte så många som tycker det är kul att träna klockan 2 när solen skiner ute på en lördag.

image364
Ljusrosa läppstift från makeup store "HAPPY Sparkling"

Ge mig en pinne så ska jag slå sönder taket

Idag vaknade jag klockan 8 utav att någon bankar och jag har alltid trott att de är de som bor över oss som spelar trummor. Så jag går upp och ser att mamma också vaknat av oväsendet och så säger jag "Ge mig en pinne så ska jag slå sönder taket". Då säger mamma att de inte kan vara de som bor över oss eftersom att de är bortresta.

Då blir jag ännu mer irriterad och undrat vart oljudet kommer ifrån. Så går mamma ut på balkongen och röker och ropar på mig. Där ute hörs det ännu bättre och jag kollar runt. Så kollar jag ner från balkongen och där står de som bor längst ner och bankar sönder sin spis eller tvättmaskin. Jag tror att de renoverar om men vem fan kommer på tanken att göra det klockan 8 om man bor i lägenhet(?) Jag som inte ens får spela hög musik klockan 5 eller duscha efter klockan 10 ^^

De slutade banka för ungefär en halvtimma sedan, kul? ;p

Nu ska jag åka tll gymmet och gymma helt ensam för ingen vill följa med mig. Haha, det brukar bli så :( . Men jag ska fan fixa den kroppen jag vill ha till sommaren eller under sommaren. Jag är ganska nära mitt mål just nu känns det som.

image363

"ful hora"

Att du låter någon skriva att jag är en ful hora bevisar bara att du är lika omogen som du påstår dig vara. Personen som skrev det, vem fan tror hon att hon är? Jag känner inte ens den där människan ^^


Adidaströja, klänning och böcker

Idag hämtade jag tröjan och böckerna som jag har beställt. Men innan det så var jag i skolan och efter det så var jag på stan med Sandy. Hon köpte en skitsnygg klänning på Zara som jag blev lite kär i. När vi hade varit i stan tog vi tunnelbanan till Hallunda där mamma plockade upp mig efter sitt jobb och Sandy åkte hem. Jag måste bara skriva en rolig sak som hände när vi gick ut från H&M. Sandy känner att hon har någonting på sina jeans och gissa vad det var? Haha, en galje. Alla måste ha trott att vi snattade. Men ingen av  oss kunde förstå hur galgen kom dit. fick tillbaka gramatikprovet i svenska som jag skrev igår. Över 180 var MVG och jag fick 180 men sedan när jag extrakollar så ska jag ha 182 :O Så langa mitt mvg nu tack? ;D
image355image356
image358image359
Klänningen är lite stor i ryggen och under brösten men xs vart alldeles för kort.
image360

Trött och ledsen så nu säger jag god natt

Jag är för trött för att orka skriva ett inlägg om mig själv men jag lovar att det kommer någon dag. Om inte imorgon så kommer det någon annan dag i helgen. Just nu så sitter jag och tittar lite smått på House på 4:an. Jag borde gå och lägga mig, vilken tur att jag skrev det där. Nu kom jag på att jag börjar 10 :D Härligt

Jag saknar min älskling, det vore nästan konstigt om jag inte gjorde det :'/ Men men livet går vidare

image349

Grattis bloggen 1 år

Nu har jag bloggat i ett år exakt, grattis bloggen :)

Tänkte bjuda på ett inlägg som handlar om mig lite senare när jag har tid att skriva. Är det någon som vill veta någonting speciellt om mig?

Låta tiden gå

Jag ska låta tiden gå och låta det som händer få hända. Jag är säker på att vi en dag kommer hitta tillbaka
Om det finns en väg in så finns det nästan alltid en väg ut såvida vägen in inte rasar ihop

Långt hår

Det är inne med långt hår och det kan gärna se lite ovårdat ut så låt era hår växa. Själv så försöker jag övertala min mamma att köpa en hårförlängning till mig. Som jag ska ha i med clips för visst tusan ska jag doppa huvudet i saltvatten och klor i sommar. Och det är inge bra att göra det med en hårförlängning i för det trasslar sig. Jag vet inte vad det är med mig och långt hår men vi går definitivt ihop. Snyggast är det ju om det är ens egna hår som är långt och friskt <3 :)

Jordgubbar, fullkornspannkakor?

Nu sitter jag här och äter jordgubbar och har inte fått så mycket gjort på min uppgift. Kommer nog att sluta med att jag får sitta hemma imorn efter skolan och göra den och en anna uppgift som jag kommer att få imorn. 
Idag till middag ska jag äta pannkakor med grädde och jordgubbs-sylt, gott va? Jag längtar iaf tills dess. Visst det kanske inte är det nyttigaste men fett ska ju vara nyttigt så det är vetemjölet i pannkakorna som är onyttigt. Man kan ju byta ut det till fullkorn men vet inte hur det smakar. Någon som testat fullkornspankakor? Som ni gjort själva?

image345

Pluggis? Öh, nej

Det var ett tag sedan jag kom hem från skolan där jag skrev nationella, engelska uppsatsen. Det handlade om olika årstider och jag valde om att skriva om en vinter då jag träffade en väldigt speciell person. Ni kan ju gissa vem? :p Jag vet inte varför jag valde att skriva om just det tillfället men det kändes rätt. För det minnet betyder mycket för mig. Den dagen förändrade mitt liv.

Nu sitter jag här hemma och håller på med en litteraturstudie som går ut på att jag ska skriva lite om en författare och denna persons verk. Jag har valt att skriva om Sophie Kinsella men det är svårt att hitta fakta om henne men det ska nog gå bra. Eller ja det måste gå perfekt eftersom att jag vill ha ett MVG i Svenska A. Påtal om betyg så blir jag väldigt ofta kallad för pluggis men om sanningen ska fram så är det här andra gången jag pluggar någonting hemma på hela ettan i gymnasiet. Har jag behövt anstränga mig? Nej, inte ett dugg. Antar att jag lärde mig en hel del i segeltorpsskolan och ibland saknar jag verkligen mina lärare där. Just nu på svenskan i min skola så håller vi på lära oss vad ett substantiv är och vad som är skillnaden mellan ordklasser och satsdelar. Lägg av säger jag bara. Jag lär mig ingenting alls och det känns bara onödigt att "sitta av" lektionerna.


God natt

Nu ska jag gå och lägga mig och jag vet att det är alldeles försent. Jag ska vara i skolan imorn klockan nio och skriva engelska nationella som jag missade en del av när jag var sjuk. Och jag måste gå upp klockan sju. men det är så många frågor som snurrar runt i mitt huvud just nu. Jag kan inte bara låta dem vara, jag måste stanna uppe och tänka. Jag känner mig så grymt stressad just nu och det känns verkligen inte bra.

Jag hatar att sova för jag vet att när jag vaknar så tänker jag på dig. Jag kollar runt i mitt rum och påminns om allt vi har gjort tillsammans.

Every night in my dreams
I see you, I feel you,
That is how I know you go on

Far across the distance
And spaces between us
You have come to show you go on

Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on
Once more you open the door
And you're here in my heart
And my heart will go on and on

Love can touch us one time
And last for a lifetime
And never let go till we're one

Love was when I loved you
One true time I hold on to
In my life we'll always go on

/Princess


Nålfobi

Jag glömde att skriva att det inte tog ett dugg ont att ta hål i örat.  Även fast det var flera som sa att det gjorde skitont att ta där. Jag tycker dock att det gjorde mer ont att ta hål i örat än i naveln. För mig så kändes det inte att ta hål i naveln. Jag tror att jag har en ganska hög smärtgräns. Men det är olika för alla. Vissa är mer kännsliga på ställen där andra inte är det. Jag har däremot fobi för nålar vilket jag försöker att komma över. Det är inte smärta i sig jag är rädd för utan själva nålen. Det är någonting speciellt med nålar och sprutor. Så om ni vill göra mig riktigt rädd så tryck upp en spruta i ansiktet på mig (botox kanske?) haha.

image340
Man ser inte färgerna så bra på bilden men den är iaf blå och kommer vara perfekt till sommaren då man kan gå runt i bikini. Haha, nu lät det som att jag springer runt i bikini hela dagarna. Och det gör jag självklart inte. Kläder är ett av mina stora intressen, eller var iaf. Vet inte riktigt vad jag känner för kläder just nu.

Hål i örat

Idag var jag först i skolan och åkte sedan in till stan och köpte en klänning på Gina. Som jag tror att alla tjejer kommer att springa runt i men den är riktigt snygg, korallfärgad. Efter det så åkte jag till Liljeholmen och mötte upp Emelie och hennes lillasyster Johanna. Vi åkte vidare till Vårby Gård för att sätta ett hål i örat. Gever sa att det var bra där och vi litade på henne. De var urgulliga på salongen och det kostade bara 80kr. Först tog Emelie sedan tog Johanna och så var det min tur och killen som gjorde hålet ba "Jalla" hahahaha. det var lite småkul (a)

image333image334
Haha, fula bilder men ni ser iaf hur det ser ut. Jag valde en ljusblå :)
Och ja, det är bara i ena örat. På Höger (Jag har luggen på vänster)

image335image336image338
Tyckte det var snyggt att dra upp den lite och den fastnar ganska bra på min fina rumpa ;D

Han som skulle fixa min design

Det var ju en kille som erbjöd sig att fixa min blogg design. Han tog bort designen som jag hade gjort (Det tog tid att få till alla småsaker kan jag säga). Och sa att han skulle fixa den när han hade fått ett program. Och sedan säger han "Du får flytta bloggen till min server annars hjälper jag dig inte". Då blir man ju inte lite irriterad så nu måste jag be någon annan om hjälp eller ta saken i egna händer. Men om jag gör det själv kommer jag inte få till det sådär snyggt som jag vill ha.

Dagens outfit

Dagens outfit

image331image332

Jeans:
Nudie
Linne: H&M
Kofta: Zara

Enkelt och ganska snyggt, jag känner mig trött och seg idag. Så det fungerade perfekt :D

Jag kom hem för ett tag sedan, åkte till stan efter skolan för att kolla runt och rensa huvudet. Det är alltid när jag är ensam jag har tid åt att tänka så just nu bör jag undvika att vara det. Varför ska han finnas i mitt huvud hela tiden, varför? Varför måste jag vara kär i honom? Undrar om det hjälper om jag förnekar det. Kärlek är både det bästa och det värsta som finns. För mig är kärlek en kännsla som är starkare än hat. Jag har bara varit kär en gång men jag har känt hat för fler än så. Hur ska jag kunna klara mig utan en person som jag verkligen älskar? Just nu så känns det omöjligt även om andra uppmuntrar mig till att tänka tvärttom.
"Du är stark och ska visa att du inte bryr dig" Jag lovar att om jag bara kunde så skulle jag göra det.

Men en sak som är säker är att för mig har mitt och Alex förhållande inte varit bortkastad tid.

Hoppas ni inte deppar ihop av mina inlägg
image330


Så var magen borta

Konstigt nog så försvann min mage när jag var sjuk för att jag inte har orkat äta så mycket och hoppat över flera måltider. Jag är glad för att den lilla magen är borta men man måste ju äta. Får försöka ta tag i det problemet i veckan. Och som ni kanse vet så kan jag träna nu igen och det är jag väldigt glad för. Jag blir sur och hängig om jag inte tränar. Gymmade idag igen och det gick perfekt :D

Jag vill shoppa

Tröstshoppa är jag ännu bättre på än att bara shoppa vanligt. Jag älskar att shoppa när  jag är ledsen och att lyssna på massa deppiga låtar och bara få ut allt. Hur kul är det inte att göra av med pengar?
Igår bestämde jag mig för att klicka hem lite böcker från cdon och de fick bli

Att älska som en porrstjärna, Jenna Jameson
Kalla mig prinsessa, Sara Blaedel
Mina Hemligheter, Sophie Kinsella
En shopaholic säger ja, Sophie Kinsella
En shopaholic i New York, Sophie Kinsella

Tänkte beställa ännu mer tills mamma sa att jag får betala själv :o hahaha

Ni kan få se bilder på navelpiercingarna jag beställde
image328
De kommer från bodyjewelry


Uppvisning på Miro 17/5 2008

Jag orkade inte skriva om hur det gick igår. Jag kände inte för det. Jag hade grymt kul under uppvisningen men inte efter. Efter så kom alla tårarna. Sen hade jag inte ätit någonting den dagen och vi träffades klockan 12:30 för att börja öva inför uppvisningen som var klockan 16:00. Mamma, pappa, lillebror, Emelie, Johanna, farmor och Alex var och kollade. Det kändes som att showen bara rullade på men de måste ha varit för att vi var så få och fick göra fler nummer än vad vi brukar göra. Jag fick ha en affro peruk 2 gånger också ;O Haha
image324image325image327

Jag hatar att det måste vara såhär

Jag hatar att det måste vara såhär. Jag mår dåligt, riktigt dåligt. När jag kollar i dina ögon så ser jag vad du egentligen vill. Du är osäker men dina känslor för mig lyser igenom. Du kan inte förneka dom, inte när du står framför mig. Att vara osäker men ändå så säker, beslutsångest.
Jag är kär och det tänker inte jag förneka men vad är egentligen bäst för mig? Alex är en underbar kille och han har en lika underbar familj, jag kommer inte kunna släppa taget.

Uppvisning

Idag har jag uppvisning på Miro, kanske tar lite bilder och lägger upp senare. Jag ska vara där halv ett så måste åka tolv. Jag känner att jag verkligen kan allt så nu kommer det att gå riktigt bra. Egentligen hade jag planerat att  gå upp elva men vaknade halv nio och hade väldigt ont i magen och jag kunde inte somna om. Egentligen så vill jag  sova för då går tiden så fort och det är just vad jag vill att den ska göra nu.

Önska mig lycka till ;D

det är slut, klick

Vad gör du?
Är på väg hem

Men kan inte du komma hit då?
Vart är du?
I tanto
Nä, jag orkar inte
Kan vi inte mötas någon annan stanns då?
Nä, pallar inte
Varför inte?
Orkar inte
Men vaddå orkar inte, varför orkar du  inte?
Sluta tjata hela jävla tiden, jag har sagt 1000 gånger att jag inte ska vara med dig idag
Jag kanske tjatar för att du sa kanske hela tiden
Jag orkar  inte mer, DET ÄR SLUT
Klick

Tänker inte skriva om vad mer som hände. Alex sa till mig att vi skulle träffas på fredag men dissade mig för att vara med några kompisar istället. Han sa hela tiden att vi kanske kunde ses och vilken normal människa tjatar inte för att få ett svar? Han sa att han inte "orkade" han skulle "sova".
Jag är inte korkad
image322
Jag kommer alltid älska och bry mig om den här killen, oavsett. Man kan inte bara  sluta bry sig om en person som man känt så länge. Det kommer alltid finnas någonting där som man saknar. Och nej jag menar inte närhet.

Tack Johanna för att du gjorde mig glad igår <3 och för att du följde med mig
Jag älskar dig!


Helt slut

Som ni har märkt så har jag inte haft så mycket tid till att skriva. Jag slutar 18:00 från praktiken varje dag och alla är jättegulliga där. Jag  har nyss tagit ett långt bad och det var så otroligt skönt att bara ligga där. Jag har fått så ont i fötterna så när jag får pengar blir det att köpa nya skor. Ska även klicka hem lite navelsmycken nu.
Jag gymmade idag första gången sedan jag blev sjuk och jävlar vad härligt det var, jag befann mig där 2 timmar (efter praktiken). Att jag orkade allt de betyder nog att jag är frisk. De var 2 snuskiga killar på gymmet som jag bara ville skjuta. Så om ni som kollade en gång för mycket på min rumpa läser det här, PANG!*!*!*!

Jag ska lägga mig om ett litet tag. skriver mer på Söndag om jag inte hinner innan det. Jag har dansuppvisning på lördag och imorn går jag ganska sent och tränar nog efter det. Ha det bra <3

image320

Bilder från i lördags

Hittade lite bilder i Johannas blogg. Alltid trevligt att kolla på.

Johanna (kolla jeansen, skitsnygga) och Johan
Bea och Emma
 Jag och Johanna, visst är vi sötaste charmtrollen på denna bild? ;)

Korallfärgad Body

Jag har glömt lägga upp en bild på lite småsaker som jag köpte förra veckan.
image313
En korall färgad body från Gina Tricot som jag testat 1000 gånger utan att köpa den 129kr

Från vänster: En fotlänk med ett litet hjärta och en strass sten från Six 39kr
Pirat leggings från Gina Tricot 59kr
En ljusrosa hjärtformad fotoram från Lagerhouse 19kr
Två rosa ljus från Lagerhouse 5kr/st

Det finns fler fotlänkar på six med fler detaljer på och de kostar 49kr. Fotlänkar är så snyggt på sommaren till ett par snygga skor, gärna med klack.

Dagar man bara vill försvinna

Igår tillbringades kvällen i Tanto och ett tag vid tunnelbanan i Liljeholmen. Längre kom vi inte, haha. Jag åkte hem med Emme till fruängen runt 12 och fick gå från Segeltorp Centrum hem. På vägen hem  Jag var i Tanto i fredags också, glömde att skriva det för jag hade så bråttom då.
Både fredagen och lördagen var bra men fredagen var bäst.

Igår natt så får alex för sig att min mamma ska åka till Spånga och hämta honom mitt i natten. Jag hade fått av sminket och lagt mig i sängen. Men så var det bara att gå upp och ta på lite vettiga kläder och åka. Fast inte verkade han så tacksam över det? Jag vet inte, ibland känns det skit. Han åkte härifrån halv 4 men ville egentligen åka klockan 2 ^^ han som skulle vara med mig idag?

Jaja, vad fan ska man göra?

Idag är en sådan dag då jag bara vill hoppa för ett stup och försvinna och komma tillbaka efter ett tag när tankarna har slutat attakera mig. Jag vill bara låta tårarna rinna och sitta ensam i ett hörn.
image311
Bjuder på en bild från förra året, hahaha xD
För att liva upp stämningen efter mitt lite deppiga inlägg.


Grilla, både mat och ryggen

Jag kom hem från Johanna för ungefär en timma sedan. Där hade det varit födelsedagskalas ;) Haha, med grillning, tårta och annat gott. Det var supermysigt och jätte soligt. Jag grillade min rygg i solen som trängde igenom det tunna ozonlagret. Min rygg och mage blir alltid lätt brun men det här är ju att överdriva. Jag fick värsta ränderna och jag har på mig ett boxarlinne. Det är inte så snyggt om man säger så.

Nu  ska jag fiixa mig och dra iväg till Liljeholmen med J&J och möta några ;)

Drick inte för mycket ikväll sötnosar!


Tack tjejer

Tack tjejer + killar för en underbar kväll och natt som resulterade i en jävla huvudvärk. Det var värt det..

Vad blir Hanna(jag)+Johanna+Diana? Jag tror det stavas BÄST ;) haha

Kom nyss hem

Jag kom nyss hem från min pojkvän och har inte hunnit skriva någonting för jag har inte varit hemma. Dagen började med skola, såklart. Det var en ganska seg dag och äcklig mat till lunch. Köttfärs med basilikaöverdrag och jag tycker verkligen inte om basilika.
Vi fick sluta tjugo minuter tidigare :) så jag, Becka och Simone åkte  in till gammla stan och köpte glass och Becka kollade ett par byxor. Och efter det åkte jag hem till min pojkvän. Vi tog det mest lungt eftersom att jag fortfarande är sjuk. Vi låg i sängen ;) haha, tolka hur ni vill. Och vi kollade självklart på Sanningens Ögonblick.
Någon mer som kollade på det? :)

Klickat hem en adidaströja

Jag klickade nyss hem en tröja från Adidas på http://zoovillage.se/ men jag kan inte hämta ut den förens jag får lite nya pengar. Så jag längtar tills dess. Jag har varit lite smått emot adidas tröjorna för att det är så många som har dem men jag skulle ljuga om jag sa att de är fula. Så nu blir jag en i mängden ;) haha.
Nä, det kommer nog aldrig att hända. Jag kräver så mycket uppmärksamhet och jag älskar det.
image300
755kr med frakt

Ändringar i bloggdesignen

Jag ska ändra min design eller ja, en väldigt snäll kille ska hjälpa mig med den. Därför ser den lite...vad ska man säga? Väldigt tråkig ut just nu. Så därför bjuder jag på några bilder som kan liva upp er. Det vill säga ego. Det här är nya bilder vilket betyder att mitt hår är kortare som ni ser. Om jag fick önska skulle mitt hår gå ner under revbenen (a)
image294image297image298image299


Happy birthday to you, Johanna

Min älskade Johanna fyller 17 år idag. Ett stort grattis till henne. Sjöng för henne när jag och Emelie var på Drottninggatan, i telefonen såklart. Det var lite pinsamt men Johanna blev glad :D
image292
http://heyweardo.blogg.se Gratta henne :)
image291
image290

Prov, stan och en sur jävla gubbe

Provet gick ganska bra, 9:00-10:00 sen fick man gå. För er som inte vet så var det nationellt prov i Mattematik A idag, del 1. Jag satt av hela tiden för att hinna skriva så mycket som möjligt på "Uppgift 11" som var andra delen i del 1. Den delen tror inte jag gick så bra för mig :S. men vi får se, haha.

Efter provet drog jag till gullmars och mötte Emelie och Mikaela jag och Emelie åt kebab med bröd till frukost ;D haha och lämnade sedan Mikaela och drog oss in till stan där vi köpte en present och kollade runt. Vi gick in på Buttericks och hade riktigt roligt tills en gubbe i kassan förstörde våran glädje. Vi fick tydligen inte fotografera oss där inne och vi fick inte testa hattarna vi hade på oss för det kunde fastna hår ^^
image286image287image288
Hattarna ser ni lite av på bilderna :D

Jävla Glädjedödar gubbe, ledna i ögonen lämnar vi genast butiken efter allt stoj och lek med alla roliga saker. T.e.x PRUTTKUDDAR. De var ju nästan så man dog av garv *PrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrUTT* haha

Bloggdesign, hjälp mig?

Jag är så trött på min blogg design för den känns inte alls kul. Det är så mycket jag vill ändra men det är väldigt få saker som jag förstår mig på. Vissa saker har jag gissat mig fram till. Jag vill ändra text, ha en ny header och massa annat. Jag vill att min design ska få andra att vilja läsa min blogg för visst spelar första intrycket roll? Är det någon som skulle kunna tänka sig att  hjälpa mig med min bloggdesign? Det vore väldigt snällt. Jag vet ju själv hur lång tid det tar att få till något riktig bra men om någon har tid över och vill hjälpa mig så är jag väldigt tacksam över det :)

Bloggar jag läser

Det var ett tag sedan någon som undrade vilka bloggar som jag läser och nu får ni en liten lista ;)

http://Wiljestark.blogg.se Min kompis Emelie. Hon skriver om sin vardag och lyckas fånga läsaren utan bilder.
http://heyweardo.blogg.se Min kompis Johanna. Hon skriver oftast korta inlägg som säger mycket.
http://kissie.blogg.se/ Hon skriver på ett roligt sätt och man blir glad av att läsa hennes inlägg.
http://LilmeMyself.blogg.se Hon är otroligt duktig på att skriva och lägger upp många bilder vilket jag tycker gör en blogg mer intressant.
http://www.stureplan.se/frame.php?main=http://blogg.stureplan.se/hibbs/ Vad ska jag säga? Älskar kvinnans blogg.
http://andrianas.blogg.se Min kompis Andriana, hennes blogg utstrålar glädje.
http://mmmalinn.blogg.se/ Min kusin Malin skriver om sin vardag. Vi bor så långt ifrån varandra så det är kul att läsa hennes inlägg.

Städa rummet

Jag har varit på mitt landställe från torsdag till Söndag med pojkvän, familj och farmor. Studsmattan var uppe och det var kul att hoppa på den :). Jag håller på att bli frisk från körtelfebern, hoppas jag iallafall. Det känns mycket bättre i halsen och det är jag glad för. För det är verkligen tråkigt och jobbigt att ha ont i halsen. Jag är hellre magsjuk, men det vill jag inte heller vara. Och för er som undrar vad jag gjorde under valborg... Jag var hemma hos min pojkvän och gjorde inte någonting speciellt, ingen eld fick jag kolla på haha. Jag fick spela hans gta4 :D

Jag är hemma från skolan idag av en anledning som jag inte tänker berätta. Så idag tänker jag städa mitt rum.

Någon som vet hur man gör städningen roligare?
 

RSS 2.0