Jag i svart hår

Hittade även bilder på mig när jag hade mörkbrunt hår som alla kallade svart ;) se och njut


Vad tycker ni?

och lite andra bilder


Hanna <3 Alexander

16/4 2005 skrev min pojkvän detta till mig:

Jag finns alltid där för dig älskling!!! kommer alltid älska dig!!!! du kommer alltid finnas i mitt hjärta som den bästa tjejen.................
Tänk att vi var 13 när vi blev tillsammans, det är helt galet älskling.

Hittade den där texten och massa andra bilder när jag kollade igenom min familjs gamla dator.

image151
Alex, 2004

image152
Jag & Alex 2005


Sofies Mode

Ni som älskar Sofi Fahrman kan ju bara inte ha missat att köpa första numret Sofis Mode som kom ut idag. Man fick den på köpet om man köpte Aftonbladet. Jag har inte läst den ännu men bläddrat lite har jag gjort och jag gillar det jag har sett hittills. Nu ska jag lägga mig och läsa Solo G, Sofis Mode och dricka en kopp te :)
image148

Bamboo öghängen

Alla har dem men jag kan förstå det för de är SKITSNYGGA! Jag beställde dem ifrån http://www.cocoo.se i storlek medium men såg nyss att de är slut i M :/

image147

Halsont

Just nu känner jag mig vekligen inte på topp, jag är sjuk, men ändå försökte jag tvinga mig iväg till skolan. Jag sov endast några timmar för att jag hade en sådan fruktansvärd hosta. Jag känner mig som en dålig människa när jag stannar hemma. Det känns precis som att jag skolkar. Jag var ju borta halva vårterminen i nian och då var det flera i klassen som sa att jag skolkade. Det vore kul att se personerna som sa att jag skolkade behöva gå och lägga sig klockan 18:00 och sova ända till 11:00. Att jag sedan inte passade tider är en annan sak. Jag vill inte berätta så mycket om varför jag var sen i bloggen men man kan säga att det blev en ond cirkel. Ett mönster man själv fastnade i. Men jag har skärpt mig nu  och är riktigt stolt över mig själv. Fick ett gulligt sms av Amanda hon skrev: Man saknar ju dig här i skolan. Sådana sms blir man alltid glad utav :)

image146
Amanda

Det finns faktist några små saker man kan göra när man har ont i halsen för att lindra smärtan och det är:

  • Dricka te med honung i
  • Strepsils (jordgubb för det är den bästa smaken)
  • Besöka läkare för att få reda på om det är bakterier (så som halsfluss)
  • Sova
  • Ta ett varmt bad, det är skönt att bada även om inte halsen blir bättre (inte om du har feber)

    Någon läsare som har fler tips?

 


Helgen

I fredags hängde jag på Johanna, Dea och Emma hem till Emma. Vi skulle då kolla på film men det blev så att vi pratade bort hela filmen. Vi hade även massa onyttigt som jag förövrigt vräkt i mig hela helgen och det var verkligen inte bra gjort utav mig. Jag ska försöka hålla mig långt borta från allt onyttigt. För saken är den att jag har turen och gillar nyttig mat och sånnt. Men ibland blir man ju bara så sugen på godis helt utan anlednig.
På senaste tiden så har jag  inte mått så bra i mig själv. Självförtroendet har inte legat på topp men det kan bero på att en person gillar att trycka ner mig. I fredags hade jag en utav mina "kläderskriser", ni vet när man provar alla kläder man äger och slänger dem på golvet och känner att ingenting sitter bra nog? Slutade med att jag tog på mig ett par jeans ett svart linen och en nyinköpt rosa kofta. Läste i svenska Glamour att starkt rosa kommer bli en av vårens "it-färger". Min kusin Malin älskar rosa och jag ska ringa henne i veckan bestämde vi.
image145
Hatar min utväxt men det ska ju vara inne nu ^^

På lördagen kom min pojkvän hit och jag hade saknat honom väldigt mycket. Vi hyrde The Messengers. En rysare, vad annars? Haha. Den var bra och jag var faktist rädd ett litet tag (jag brukar inte vara det). Den slutade på ett helt annat sätt än vad jag förväntat mig. Ni vet vissa filmer kan man gissa sig igenom och ha en aning om hur den kommer att sluta redan i början utav filmen. Älskling, kom och sov brevid mig!  Hatar verkligen att sova utan dig, du är mycket varmare än jag (Min kroppstemperatur=36*), du håller alltid om mig och ligger nära. Att ligga nära någon man älskar är verkligen en underbar kännsla :)

image144
"Barn ser saker som vuxna inte upptäcker. De tror på övernaturliga ting som vi förnekar. Och nu försöker de varna oss..."


Beställning från H&M

Jag hade beställt lite ifrån H&M som kom idag.
image138image140image142
image143

Och även en vit tröja som är likadan som den rosa. Den orkade jag inte ta kort på. Det sista gråa var det där man fick med om man beställde för över 400 kr. Jag tycker då att det ser ut som en pyjamas. Skulle jag ha på mig det där skulle det vara tröjan för sig och leggingsen för sig. Men det fungerar ju alltid att ha på sig hemma när man slappar. Har ni beställt någonting ur H&M katalogen? :)

Träning + bad

Idag var jag och tränade med emelie och hennes syster. Johanna skulle också ha följt med men hon kom försent så platserna till medelpasset hann ta slut. Innan träningen så var jag i skärholmen Centrum med Emelie och hennes syster och då köpte jag en skrubb och en ansiktsmas på Åhlens. När jag kom hem från träningen tog jag ett långt bad. Jag skrubbade, gjorde ansiktsmask, inpackning och tvättade håret med silverschampo. Jag lackade även naglarna. Jag använde en nagelstärkare ifrån scratch nails och efter det ett rött lack ifrån H&M. Det är första gången jag testar H&Ms egna nagellack och fungerade minst lika bra som Lancômes.
Jag tycker att alla ska skämma bort sig själva på det sättet för det behöver man lite då och då.
image135

image136

Jag älskar dig :´ )

image133image132image134
<3

Tre år har gått nu älskling och det är en väldigt lång tid.

Kläder och kälek hör ihop

Och därför bjuder jag på en dagens ;)


Klicka om ni vill se dom större.

Puss/ Hanna

Perfektion

Jag förstår inte varför så många unga människor har dåligt självförtroende (främst tjejer). Är det för att man har en press att se "bäst" ut? Vi tjejer är ju också så otroligt bra på att snacka skit om varandra och säga elaka saker. Det stämmer nog det där om att killar går på fysiskt  medans tjejer gör illa psykiskt. 
Men om man tänker efter, det kommer  alltid att finnas någon annan som ser bättre ut än just du. Man vill alltid ha det som man inte kan få. Kurviga tjejer vill vara raka och raka kurviga, man vill ha en annan ögonfärg, större läppar och så vidare. Man har kommit på så många saker så som skönhetsingrepp och plastikoperationer, själv tror jag inte på att man kan göra en människa felfri. Jag har läst en del om sminkets historia och det är sjukt var vi kladdar i ansiktet bara för att se bra ut. Det är nästan som att vissa människor är villiga att dö bara för att se bra ut. På 1700-talet innehöll en del smink arsenik. Kemister och läkare varnade för hälsorisken. I dagens läge varnar hudterapeuter och läkare för mineralolja som är en mycket förekommande ingrediens i såväl smink som hudprodukter. Ni kan läsa mitt arbete om smink som jag lagt upp om ni vill veta mer om mineralolja.
Och inte nog med det alla vill ha en  "perfekt kropp". Visst att man är noga med hälsan men när man börjar opperera sin kropp för att bli "någon annan" går man inte över gränsen då? Jag är inte emot att man måste göra ingrepp för att det kan påverka hälsan eller efter någon form utav olycka.
Det har också stått en del om att man i framtiden kommer kunna skapa det perfekta barnet genom att man kommer ha kunskap om hur man manipulerar en gen. Det tycker jag personligen är fel och jag tror att det kan leda till stor osäkerhet för barnet som man "designat".

Att smycka sin kropp (smink, kläder, hår, piercings m.m) ser inte jag någonting fel i. Men att helt ändra sitt utsende i en operation och bli en helt annan människa är jag emot.

Vad tycker ni? Och vad är egentligen perfekt? Är det rätt eller fel med genmanulipation?


Kolla in min brors och hans vänners hemsida

                                                          
       http://www.hemsidor.name/torpetboys

Puss /Hanna

Jag vill bara slippa en person

Jag förstår inte hur du fortfarande kan vara intresserad av att försöka lura mig. Kan du inte bara inse att jag är för smart. Du kommer aldrig att lyckas och du är dum nog att försöka igen efter 3 år. Jag kommer aldrig mer tycka om dig eller lita på dig. Du visade mig precis hur förstörd du egentligen är. Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta, för det du håller på med är både sorgligt och patetiskt. Förut så erbjöd alla dig hjälp men du tog inte emot den. Även jag erbjöd dig hjälp trors vad du har gjort mot mig. Jag skulle kunna polisanmäla dig för flera saker. Polisanmäla.... Kanske ringer det några klockor i ditt huvud när jag skriver det?
Jag tänkte väl det.

Jag ville bara skriva av mig, det är riktat åt en person som troligen inte ens läser min blogg.

Bra hårspray


image125

Den heter Work It och kommer ifrån Tigi Haircare (Catwalk serien), säljs på utvalda salonger.

Varför är den bra?
Den fungerar utmärkt om man vill tupera håret, det håller hela dagen. Och  fungerar väldigt bra som fixering. Dock är den inte så lätt att borsta ut. Men om man vill ha en spray som håller bra så är den här perfekt. Den innehåller 300 ml.

image127
Jag äger den själv ;)

Jag har fler tips på hårspray som är bra och skriver gärna om flera en annan dag.
Vilken är eran favorit spray?

Chill dag med Emelie & Johanna

Imorse vaknar jag utav min klocka som ringer 12:00. Och det var en helt fel tid för mig att gå upp för jag hade tillbringat natten åt att spela wow och kolla på Harry Potter. Så jag låg kvar i sängen en timme och blir tvungen att gå upp då Emelie ringde. Hon ville kolla så att jag orkat mig upp för jag, Emelie & Johanna skulle nämligen åka och köpa färg och pensel till Emelies hår. Vi åkte hem till henne och jag färgade hennes utväxt. Det vart riktigt snyggt :) tycker iaf jag och Emelie verkade vara nöjd. Fick ett brev ifrån skolan idag också, mamma ringde och berättade det hon sa att hon hade öppnat det . Och så säger hon helt allvarligt att jag kom in på mitt andrahandsval och jag höll på att börja gråta. Hon lyckades lura mig på riktigt. Jag kom in på salongen :D det var dagens höjdpunkt. För er som undrar så börjar jag på måndag :)

Jag har även klickat hem lite saker på internet.....
image122image123image124

Läppglans: Juicy Tubes Mulberry Blues, Lancôme
Mobil: Sony Ericsson S500i
Dagkräm: Hydra Zen Neurocalm, Lancôme

Åka pulka

Det är precis vad jag och min kompis Emelie ska bege oss ut för att göra. Vi är lite små barnsliga men erkän det är ni också? ;) Det ska bli jätte kul iaf. Alla gånger vi har åkt pulka har varit galna man har alltid ont efteråt. Tänk på alla småbarn som måste skada sig när de leker i snön, vi som är stora skadar till och med oss. Det borde vara lag på att ha hjälm när man åker pulka. Kanske kommer bilder senare om jag tar med kameran :P
image121
Emelie & Jag klassresan i 7:an (nej, vi hade inte fått någon sömn)

Shoppnigsuget resulterade i två kjolar ;D

Och ett par örhängen men dem tog jag ingen bild på.
image117image119'
Visst är den snygg?Jag har länge letat efter en kjol som i min fantasi liknade denna.

image120
Tråkig grå kjol men man kan alltid klä upp den, passar till vardags.


Nyår

Så var det ett nytt år och tiden bara rullar på. Det känns som att 07 gick alldeles för fort. Men det har helt klart varit ett år som legat högt över godkänt. Det känns som att jag börjar lära känna mig själv. Jag har haft mycket tid att tänka och mogna under detta år. Jag har tusen bra minnen som jag kommer att bära med mig för resten av livet. Jag var borta halva sista terminen i 9:an och nu på gymnasiet har jag högsta betyg i närvaro och tidspassning. Min mamma fyllde 50 år. Jag och min pojkvän var jätte mycket på mitt landställe och den tiden kommer jag aldrig att glömma, allt kul vi gjorde alla små promenader och alla nya saker vi upptäkte. Hela året hade jag hade kul och mådde super med min familj, pojkvän, släkt & vänner <3 
image99image98image100
Mamma                  Jag                    Fredrik             
image102image103image104
      Balen                                    Älskling och jag                         Emelie & Johanna


image106image108image109
Emelie & Jag                     Jag                           Tomten




image113image114image115
Nyårsafton, från 2007 till 2008 ;)






Julen 07

Det var en extremt bra jul för min del. Hade det underbart med min familj och släkt. Veckan hos mormor och morfar bjöd på mycket skratt och trams. Det var bara under 2 tillfällen jag inte kände mig glad. 2 korta tillfällen som lyckades stjäla min lycka. Men den vann jag snabbt tillbaka igen. Ni som läser kan nog inte förstå, min släkt är bäst och man blir glad av det minsta. Jag kan bjuda på lite bilder...
image84image85image86
Elin                                                           Malin                                                  fv. Melker.Selma, Fredrik, Malin

RSS 2.0