BLÄÄ!

Var till doktorn idag, min hals är helt uppsvullen och det gör jätteont. Feber har jag också. Trodde det var halsfluss men nej det är min körtelfebersom har satt igång igen, fyfan. Det är verkligen jobbigt. Det var så kul, doktorn sa att det inte är vanligt i min ålder så sa min mamma emot att det är då det är som vanligast och doktorn kollade min ålder på datorn och ba: ojdå, du har rätt. Så han trodde att jag var äldre xD haha.
Imorrn har jag tänkt gå till skolan, vi har iofs bara 2 ENKLA lektioner (+ att jag vill få tillbaka en tröja Emelie har lånat). Sen ska jag in tillhornsgatan och "prova in" balklänningen jag ska hyra. Sedan vidare till sturegallerian och kika på en skolavslutningsklänning som jag är i stort behov av. Vill träffa min pojkvän också :/ skulle ha träffat honom igår men så vart det inte, jag mådde helt enkelt för dåligt.
Jag längtar verkligen till sommaren! Till lovet :D snart är det här.
Dock har jag inget direkt planerat för sommaren eller jo en sak, vara på landstället i Sparreholm ;D.
Fast fler planer kommer nog snart får man hoppas på. Idag bokade jag klipp och färg tid :) ska bli skönt att klippa bort mina allt annat än fräsha toppar och färga min utväxt *ser fram emot*
Ha det bra alla! ;)
/ Hanna Stark
image5
Haha, gammal bild på min kusin Malin och mig ;)

Blir så trött

Hej alla glada ;D själv känner jag mig inte så glad. Nu är man sjuk igen :/ BORING.
Antingen så är det körtelfebern som slår till igen eller så är det halsfluss. I helgen vart det en del shopping, det var kul :D Jag köpte:
1.Bronz puder i färgen tan från MUS
2. Barbie rosa läppglans från MUS
3.Grönt linne från Top Shop (Kate Moss)
4. Gul klänning från Gina Tricot
5. Vit söt blus från Vila
Hade även beställt löshår från happyhair som kom idag :) det är jättefint. Ska ha det på balen den 8/6.

image4

Välkommen till min nya blogg!

Jag har ännu inte riktigt bestämt mig för om jag ska blogga om något speciellt. Men det kommer nog med tiden antar jag. Just nu håller jag på med ett arbete i NO, det är ganska kul faktist för jag har valt att skriva om en sak som verkligen intresserar mig. Smink och dess påverkan på huden. Det ska vara klart imorrn så jag har en del att göra. Igår var det uppvisning på miro, musikalen grease. Det var hur kul som helst och det gick superbra. Det enda tråkiga var att jag missade klassresan ;'/ men det finns inte så mycket man kan göra åt det. Jag hoppas att dom andra hade kul där iallafall.

dagens (chill) kläder:
"Vinröda" vet inte vad man ska kalla färgen mjukisbyxor(velour) (Juicy Couture)
Grönt linne med tryck (Zara)
Lite stora gråa trosor (Björn Borg)

Kan inte lägga upp bild just nu min kamera är urladdad ;P  Have a nice day /Hanna

RSS 2.0