Klänning

Jag klickade nyss hem en klänning från Nelly. Blir säkert ursnygg på nästa års fester ;)


Nu ska jag gå och klä på mig lite för att sedan möta upp Emelie på bussen, vi ska gå på bio och se Yes Man. Skriver mer när jag kommer hem.

Fika och träning

Igårkväll var jag in till stan och fikade på 60 med Johanna och Andriana. Vi satt inne och det var så trångt och tråkigt, vi brukar alltid sitta ute och frysa. Tänk att man kan sitta ute och fika i December :o det är helt galet. Efter ett tag kom även Emelie och vi begav oss alla hem till Fredde där jag och Johanna bara stannade någon halvtimma. Vi gick till preem och köpte chips och dipp och gick sedan hem till Johanna och kollade på I´m legend. Mamma hämtade mig klockan halv två och jag  åkte raka vägen hem till sängen.

Jag vaknade för några timmar sedan och ska nu klä på mig träningskläder, jag och Johanna ska köra bodypump klockan fyra och innan det ska jag gå och köpa en brun utan sol. Det ska bli skönt att träna, jag har inte tränat på snart tre veckor och det är av anledningen att jag helt enkelt inte fått träna pga en liten operation.

Testade en ny sak till frukost idag, nyttigt och gott


Kolla videon

Hahaha, vad jag ljög igår. Det blev inte så mkt dansande.
Hittade denna från miro, jag är andra blondinen från höger (som står bak)

http://www.miro.se/mirostudios/index_godjul.html


Ingen rubrik

Idag var jag uppe tidigt för att jag skulle åka in till stan och kolla mellandagsrean. Fyndade en del saker :D så jag är glad. Köpte på rean, 2 långärmade tröjor, ett linne, ett hårband, parfym i presentförpackning och en julbox från lush. Sedan så köpte jag även en bodylotion, ett "fixa fötterna-sett", hårband och ett armband.



Vit tröja: 99 kr på bikbok
Randig tröja: 49kr på bikbok
Grått linne: 64kr på gina tricot
Svart hårband: 34kr på gina tricot
Bronsfärgat hårband: 59kr på gina tricot
Christmasstar-box: runt 180kr tror jag på lush
Fot-kitt: 198kr på the body shop
Necesär med parfym: 212kr på kicks
Kroppslotion: 165kr på the body shop

Ikväll ska jag på fest hos Thomas med brudarna och tro mig när jag säger att vi ska dansa ;) Nu måste jag fixa till mig lite. Hoppas ni får en trevlig kväll!

DUSCHA!!!!!!!! :D

Jag sitter just nu med en inpackning i håret och en ansiktsmask i ansiktet. Egentligen borde man väl bara ligga och koppla av med ansiktsmasken? Den ska ju trottsallt bara sitta i en kvart men jag känner att jag hellre sitter här och skriver än att lägga mig i sängen. Idag har jag verkligen haft en seg dag, jag har legat i min säng i mitt rum med tända ljus framför datorn hela dagen idag. Det var knappt så att jag orkade mig upp och duscha. Men all hårspray som höll gårdagens lockar fina började kännas äckligt i hårbotten, jag var helt enkelt tvungen. Jag fick ju Snow Fairy igår i julklapp, den kommer från lush och lucktar sött och gott. Så den ska jag tillbaka in i duschen och använda. Jag börjar alltid med att tvätta håret och sedan kroppen, någon som gör tvärttom? :P
  
Ansiktsmasken och inpackningen jag använder


Mellandagsrea

Jag passade på att kolla in Nellys mellandagsrea för ett litet tag sedan. Hittade en box med trosor från Hanky Panky innehållande en rosa, en svart och en vit trosa. Jag älskar hanky pankys underkläder, trosorna är så otroligt snygga och bekväma. Hittade även en ögonskugga jag har funderat på att köpa från too faced i rea shoppen och då blev jag glad. Sedan klickade jag också hem en mysdress från Juicy Couture som dock inte var på rea :(

klicka för större bilder

Nu ska jag gå och äta lite frukost.


Nyårsklänning

I tisdags var jag in till stan och köpte min nyårsklänning och den är verkligen jättefin. Ni får inte se hela ännu men en liten del av klänningen kan jag visa.



Julafton

Jag hade en  riktigt mysig julafton med mamma, pappa, lillebror och farmor. Vi kollade på kalle, åt julmiddag och öppnade julklappar. Kul att vi iallafall fick lite snö, det snöade minsann ner väldigt små flingor runt ett tiden.


Morgonrock, hemmaspa-sett, trosor, tjocktröja, nattlinne (vita under), kroppslotion, cerat, sushi-sett, ljus, te, tvål, handkräm, kokbok (nu ska jag börja laga mat oftare) och ett par korta sovbyxor. Fick även två ögonskuggor och en rosa filt + pengar och presentkort.


Hoppas att ni hade en lika bra julafton som jag :)

Ikeabesök, jag hatar att städa :(

Nu har jag lyckats vända på dygnet, förvånad? Jag är inte förvånad fast det gick gaska fort in på lovet. Jag satt uppe och lirade wow till halv 7 och sedan tyckte jag det var dags att lägga sig. Jag sov ända till halv fyra också för jag visste vad jag skulle behöva göra om jag gick upp, städa. Städa är verkligen tråkigt men det är kul när det blir fint och mamma har lovat mig att damsuga och damma om jag bara fixar med alla mina kläder.
Istället för att gå upp och städa följde jag med mamma till IKEA där vi köpte en matta, några ljus, ljushållare, en stor ljuslykta, plåtburkar och galgar.

Bilder kommer


God jul!


Välkommna tillbaka till min blogg

Jag orkar inte med min bloggpaus längre. Bloggade ett tag med lösenord men jag känner att jag inte vill ha lösenord längre. En hel del gammla inlägg är borttagna men många finns kvar. 


Välommna tillbaka!

Bajsmask

Har ni hört det senaste tipset från hudläkare?
De har framställt en högkoncentrerad formula av bajs som används innom hudvård. Rengör, mjukgör och reducerar fett-produktionen.

Jag i bajsmask

Vilken tur att jag inte är seriös.. Ansiktsmasken heter cupcake och kommer från lush. Den har en underbar doft av chocklad och är anpassad för fet, tonårshy. 99kr för en liten burk. En sak som jag tycker är bra är att det står utgångsdatum på förpackningen. Hållbarheten är ca: 1 månad.


Förlite tid

Okej, det där med dieten där man enbart får dricka vatten tänker jag skippa. Men nu har jag bestämt mig, jag ska gå ner mer i vikt. Super av mig att bestämma det nu när jag inte får träna  på två veckor. Påtal om träning fick jag mig en oväntad 50minuters rask promenad idag ute i kylan burr burr.
Men tillbaka till ämnet "jag ska gå ner i vikt". Jag vet att jag det senaste året har blivit smalare och det är jag stolt över mig själv för men jag har inte uppnått mitt mål. Det värsta är att mitt mål är en bild i huvudet som tycks ändra på sig beroende på mitt humör. Ibland har jag dagar då jag ärligt vaknar och har ångest över att jag måste ta på mig kläder som "får mig att se fet ut" jag kan gråta hysteriskt och jag blir så jävla arg på mig själv. Dagar då jag vaknar och det enda jag kan tänka på under hela dagen är att jag äntligen ska få träna. Visserligen har jag en bra inställning till träning, ibland för bra.
Fast mat däremot. Mat och jag går inte ihop. Jag hatar att äta frukos och skippar det alla dagar utom söndagar, jag har varken tid att äta frukost och sedan tycker jag inte om det. Yoghurt, fil, gröt, smoothies, mjukbröd, hårdbröd och annan "frukost" BLÄÄÄ! En sak som fungerar är omelett men inte har jag tid och stå där i köket och steka ägg.

Nej tack!

Att vara tidsoptimist och äta frukost + komma i tid = hur fan ska jag få det att gå ihop?

Påtal om tiden så sov jag tre timmar inatt och imorgon börjar jag halv nio så egentligen borde jag inte sitta här.
Det finns förlite tid kvar i mitt vardagliga liv, jag har svårt att få ihop den. Jag som hatar att planera och alltid brukar vara ute i sista stund kanske borde börja planera...  Mamma kanske har rätt om att det blir enklare om man planerar.

Morgondagen:
07:00- Upp och göra en omelett med skinka
08:30-15:00(senast tror jag)- Skolan
runt 16:00- promenera till CG med Emelie (Emelie är förövrigt kvinnan som lärde mig att laga omelett)
18:30- middag kanske ;D
21:00-22:00- TV

Ge mig en klänning!

Jag blir galen har varken någon klänning till jul eller nyårsafton. Det är inte direkt så att jag inte har letat, för letat det har jag, men jag hittar inga alls som passar perfekt. Till julafton är jag  nog ute efter en röd klänning som ändå är ganska enkel. På nyår vill jag ha en svart eller en lila klänning helst och så har jag ju drömbilden i huvudet, bilden av klänningen som bara fanns kvar i storlek 34. Och jag är en 36:a :( iaf när det gäller "finklänningar". Har ni något tips på vars man kan hitta snygga klänningar? Jag hade tänkt lägga mera pengar på den till nyår, max 1000kr.

Har ni planerat/inhandlat er klädsel inför jul/nyår?

Jag kom på en idé, jag kan gå på en "drick enbart vatten"-diet fram tills nyår, då kanske jag får på mig klänningen


Blond?!

Just nu sitter jag i köket på soffan och känner mig ren. Jag har fixat utväxten, peelat hela kroppen, gjort en inpackning, tvättat håret med silverschampo, lagt en ansiktsmask, smort in mig med BUS, sprayat hela kroppen med en väldoftande body mist och fixat mina naglar. Naglarna blev riktigt barbie-rosa, imorn ska jag vara riktigt "blond" haha ;)


<3

Sötaste bästaste vännerna jag har, kom förbi med rosor och chocklad idag. Så låg vi i min säng och snackade skit ett väldigt bra tag. Det var precis vad jag behövde <3 tack så mycket tjejer!!

Jag vill ha dessa shorts :)

:/

Hade kanske förväntat mig att ni skulle höra av er till mig idag, om inte ringa bara skickat ett litet sms? :/

you are beautiful

Be confident. Stop thinking you are ugly or that you aren´t cool enough. Everyone is either beautiful on the inside, outside, or both. Be comfortable with that! Think of your qualities for a while. You´re cool through them. Just belive in yourself and let people meet you. If you don´t feel it, fake it. Think that you are cool and pretty, because once you start beliving it, others do, too, but don´t be conceited. Also, to be confident wake up every morning and tell yourself how pretty you are. It may sound conceited but it´s a greate way to start the day. Nobody will belive your beautiful if you don´t.


RSS 2.0