Frisören

Idag har jag hunnit med ett frisörbesök. Men innan det så  var jag först på Vårdcentralen och fick lite testsvar och blev testad mot streptokocker, igen. Inga sådanna bakterier denna gång heller. Efter det så åkte jag med mamma och köpte en räksallad. Jag beställde en utan ägg men jag fick det iaf :( lite dåligt att man inte kan komma ihåg beställningen i 30 sekunder. När jag ätit upp min sallad skjutsade mamma mig till skolan. Där rullade jag lite permanent och hjälpte till att avsluta en klippning.
Sen tog jag bussen hem och ringde mamma och frågade om vi kunde åka till Skärholmen och kolla om de hade någon klipptid åt mig. Det hade dem och en jätte trevlig kille klippte mig. Först klippte han bara en centimeter som jag ville men det såg fortfarande risigt och slitet ut så han fick ta två till och lite mer på överhåret för att skapa mer volym. Jag blev nöjd och det kostade bara 330kr.

Jag vill ha piggelin :) vill någon köpa det åt mig?

Shopping

Jag har shoppat lite både nu i helgen (fredags) och beställt en del från shop online på H&M sedan tidigare. Det var galet att shoppa i Fredags, det fanns så mycket sommarkläder i butikerna. Mamma fyllde år också föresten :) men vi ska fira henne nästa helg.

image261image269image262image263image267

Det blev även lite underkläder
image271image272

Och ett par jeansshorts :o ljusa. Det trodde jag aldrig att jag skulle kunna ha på mig och trivas i till på köpet. Ibland chockar jag mig själv. På bilden är även ett linne jag beställde "a tribute to Marimekko".
image273

Klänningen

Tänkte att ni vill se hur klänningen jag visade tidigare ser ut på mig. Jag har vikt in axelbanden.
image259


Shopping är den bästa medicinen när man är sjuk

Igår så beställde jag ett fint armband från http://www.cocoo.se/ som det står Je t´aime på. Det kom i ett litet kuvert idag och jag gillar snabba leveranser. Vem gör inte det? Jag hatar att gå runt och längta efter saker som jag beställt.

image257image258
Lånade cocoo´s bild också då min blev mindre bra ;)

Det enda tråkiga med armbandet är att det lätt kan rammla av handleden


"Du tar det ju inte lungt"

"Du tar det ju inte lungt" sa Linnéa som går i samma dans/show grupp som mig. Jag försöker faktist att ta det lungt men jag blir så himla rastlös och vill inte tillåta mig själv att vara sjuk. Förra året när jag var sjuk hela våren var hemsk och de flesta sa så nedlåtande saker till mig. Just nu vill jag bara ut och ta en promenad i det fina vädret. Jag hade en väldigt jobbig natt med feber :(. När jag inte har feber så är det okej att ta promenader. Här är dte då inte tal om några powerwalks. 
Frågade Emelie om hon ville ta en promenad med mig och det tror jag att hon ville :)

Jag vill ut i solen.. nu!

Körtelfeber, here I go again

Jag kommer nog aldrig att bli frisk. Jag mår ju bra ibland men det är växlande. Jag var på vårdcentralen idag och de testade mig först för streptokocker(halsfluss) även fast närakuten gjode samma test i fredags. Det visade negativt. Och efter det testade de mig för körtelfeber, puss sjukan ;D och det innebär stickprov i fingret. Alltid när jag har tagit stickprov mot körtelfeber så har de tagit en droppe blod på stickan men nu så tömde hon mitt lilla finger på blod i en halv liten plastbehållare. Det visade posetivt och efter det så fick jag göra ytteligare ett blodprov, i armen. Och det är någontign jag verkligen är rädd för, nål i armen. Det hade jag sagt till sköterskorna när de tog i fingret så de skrattade när jag lämnade lappen om att de ska göra fler tester. "Den här gången är det i armen"
Jag överlevde men fick ligga kvar ett tag för att jag blev likblek och snurrig i skallen. Jag ska tillbaka om en vecka och få testresultaten. Jag som har dansuppvisning snart, jag som verkligen vill träna :(

Blommigt

Det har ju varit inne med blommor nu ett tag och jag är lite osäker på den trenden. Blommigt kan lätt bli för mycket. Jag har en del blommiga kläder, klänningar mest då. Jag hittade en väldigt gammal klänning som jag har köpt på bikbok som jag hade under 7:ans skolavslutning. Den är i storlek xs och jag förstod inte hur jag kunde komma i den igen. Jag tycker att den är riktigt söt. Det är band som man knyter i ryggen, det syns lite på bilden. Nu måste jag bara köpa en vit skön bh utan axelband så är jag redo för att använda den.



Sommar, du är välkommen :)

Tjockis

Jag kan inte sova för att jag har så otroligt ont i halsen. Min röst försvinner lite då och då, jag som hade planerat att bli frisk. Att kunna gå till skolan imorn. Jag har suttit och kollat på lite bilder på datorn och hittade en bild från min "tjockis-tid" då jag blev kallad för tjock av några personer jag inte säger namn på. På bilden ser ni mina älskade Sass&Bide jeans som jag inte får över rumpan längre. Jag var inte så blond på den bilden heller. Självklart så tycker inte jag att jag är tjock på bilden men jag vart ju ledsen över det förut. Ord kan såra väldigt mycket men inte är det många som tänker på vad dem säger.
image253
Vilken tjockis va?

Svart/vitt

Kombinationen svart/vitt fungerar nästan alltid tycker jag.
image247image251
Jag är fortfarande sjuk så ha lite förståelse för att jag ser trött ut på bild nummer 2

på fötterna hade jag...
Guldballerinas
image252

Hålla andan

Jag har kommit hem från Emelie för ett ganska så bra tag sedan. Jag fick mat och glass hemma hos henne och det var gott och jättemysigt. Vi körde lite hålla andan tävlingar och pratade massor och kollade på TV.


Emelie, Johanna och Johanna med på bilderna :)

Fortfarande sjuk

Själv så är man fortfarande sjuk och det är så jobbigt. Jag har varit med min pojkvän i helgen men ingen utav oss orkade gå på bio igår så vi brände one missed call 2 och kollade på den hemma hos mig istället. Jag vill bli frisk så att jag kan gå till skolan men man får inte alltid som man vill.
Jag ska boka tid på vårdcentralen på måndag och hoppas att de vill göra ett bakterietest på mig. Jag har sett så otroligt konstig och äcklig ut i halsen under en lång period (alla tror att det är halsfluss men testerna visar som vanligt negativt). Jag besökte närakuten i fredags och då tipsade doktorn om att de kan göra fler tester på vårdcentralen. Kul inlägg? Haha, nej...

Grattis Emelie

Idag så fyller min vän Emelie 17år (http://Wiljestark.blogg.se)
image243
GRATTIS!!


Orkade inte gå till skolan

Jag orkade inte gå till skolan imorse för jag har fortfarande feber och är rejält förkyld. Mamma fick åka och köpa näsdukar, det svider på näsan när man använt toalettpapper att snyta sig i. Undrar hur många som läser det här som tänker *EUUW*(?)

Imorn kommer min älskling Alex hit efter skolan, hoppas att han vill ta hand om mig om jag inte mår så bra. Men på lördag ska vi iaf gå på bio. Och på söndag då skulle Hitler ha fyllt 119 år, vilken tur att han inte fick den chansen. Emelie fyller 17 år då och jag hoppas att hon lever tills hon blir 119 år. Jag är bjuden hem till henne på söndag så då måste  jag verkligen vara frisk.
image242
Emelie

Nationellt prov i engelska

Det är vad som väntar mig imorrn på morgonen, inte kul med tanke på att jag fortfarande har feber. Hur ska jag lyckas få ihop en bra uppsatts med feber och en dånande huvudvärk? Jag får helt enkelt tro på att det kommer gå bra.

Feber

Igår så vaknade jag med en jävla migrän och allt jag rörde vid var kallt (feber tänkte jag). Det gjorde ont att gå, allt gjorde ont. Men jag tog en tablett och åkte till skolan iaf. Det var 7+ ute men jag hade planer på att ta vinterjackan men gjorde inte det. Ett litet tag i skolan kännde jag mig bättre så jag sa att jag kunde följa med Sandy in till stan efteråt. Ungefär när vi kommer dit börjar jag bli dålig igen. Jag blev helt snurrig i huvudet och efter en timma blev jag tvungen att åka hem. När jag väl kommer hem lägger jag mig i fotöljen, tar tempen som visar på 38,5* jag som vanligtvist har runt 36*. Efter det somnar jag, lika bra när det gör så ont. Jag får alltid ont när jag har feber och det är inge kul alls. Jag har feber nu också men den har sjunkit med 5*, något posetivt iaf.
Jag ska skjuta den jäveln som har smittat mig! (I mina drömmar förståss)

Hoppas att ni sötnosar mår bra iaf! :)

Blått är flått

Heter det flått eller flott?
Idag har jag varit i Skräholmen med mamma och även handlat lite mat. Åt thai curry kyckling idag och det är ju bara så otroligt gott. Ikväll så ska jag baka bullar och dricka saft :D

Köpte iaf ett blått längre linne på Gina Tricot, 99kr (finns flera olika färger)
image241
Det kommar bli grymt när man fått lite mer färg


Älskling

image240
Jag & Alexander

Inga mera meningslösa bråk, ok?

Jävla lugg, väx

Jag vill att in lugg ska växa ut igen, jag vill ha den lång. Precis som på bilden under som är tagen den 27/11 2007. Dagen före jag i vintras bestämde mig för att klippa pannlugg. Jag vill ha tillbaka den, limm någon?
image239

Träffade en person

Har glömt att skriva det men i Torsdags träffade jag en tjej som en gång var min bästa vän. Efter att vi inte ens sett varandra på ett och ett halvt år. Det kändes så grymt konstigt och jag fick nästan tårar i ögonen när jag tänkte på hur kul vi två faktist har haft det tillsammans. Jag var stensäker på att vi skulle vara vänner livet ut. Men människor förändras oavsett om man gillar det eller inte.
image238
Jag & Tone år 2005


Tuperat hår och frusna fötter

Det var min dag igår, haha. Nä men kvällen började med att jag åkte hem till Johanna runt 8 för att fixa mig. Efter ett litet tagt kom Dea också. Så börjar jag tupera mitt hår haha och Dea vill också ha. Så jag tuperar hennes hår också. Mitt hår är trassel idag kan jag säga. Men iaf vi tre och Jessica skulle nämligen på en fest i Sickla och Jessica sa att vi skulle mötas i Slussen klockan 10. Så vi åkte in dit till 10 men Jessica mådde inte så bra ;) haha, så vi fick vänta på henne tills halv elva. Men efter det åkte vi till Sickla och där fick vi sitta ett bra tag och frysa ihjäl. Jessica stumpan hade inte ens strumpbyxor under sin klänning. Väl på festan kunde vi bara stanna i ca: 1,5 timmar för att kunna ta sista bussen hem. Men jag åkte inte hem, jag mötte upp alex i st:eriksplan. Vi har bråkat en hel del men det kändes som att en del av det löstes igår/natt. Så vi får se hur det blir i framtiden. Johanna skrev i sin blogg "det krävs två styckna för att misslyckas i ett förhållande" och det stämmer bra.

image237
Johanna, Dea och jag in action

Skivstång

Jag ska snart iväg på skivstång med Johanna, Emelie och hennes syster. Egentligen så orkar jag inte men jag måste iallafall. Känner mig helt hemsk idag, ingenting är bra. När man tränar blir det bra igen för då glömmer man bort all skit man tänker på. Det behöver jag nu...

Saknar

image236
Jag saknar dig verkligen,
kanske är det bara en dröm jag saknar...

Shopping

Jag kom hem med ett par byxor till mig och en present åt en snart 17 årig tjej. Vad tiden går fort, jag har fortfarande starka minnen från vi var 13 som känns att det var igår.
Jag har bara ett litet problem med de där byxorna och problemet är att jag älskar de för att de är sköna och har snygga sömmar men jag är osäker på om de sitter bra på rumpan :( får se om jag behåller dem.
image234
Jag står i min säng för att få in lite dagsljus och det ser ut som att jag ska falla vilken sekund som helst :P
300kr på Gina


Stan

Om ett tag ska jag bege mig in till stan för att möta Johanna och hennes kompis Diana. Vi ska kolla runt och så ska jag och Johanna köpa en present åt en hemlig person ;)

Jag har nyss duschat och ska alldelse strax gå och äta. bussen går om 40 minuter så jag har lite bråttom. Jag sitter liksom här med morgonrock och kollar på Rachel ray xD haha. Jag stör mig så på henne ibland, undrar om det är hennes röst (?)

Nej men nu måste jag iväg. Skriver mer när jag kommer hem så får vi se om det blir någon shopping till mig själv.


Billig hudvård

Jag som flera gånger har sagt att jag inte gillar billiga hudvårdsprodukter var och köpte mig en här om dagen. en ansiktrengöring ifrån apoteket. Den luktar jättegott och rengör förvånandsvärt bra (fast ansiktsvatten är att rekommendera så man får bort de allra sista produktresterna). sen ska man ju självklart använda en ansiktkräm/fuktkräm efter det.

image233

Kostar 84kr på apoteket och fungerar minst lika bra som Lancômes blåa rengöring som jag brukar föredra.

Idag har jag på mig

Idag så har jag på mig ganska tråkiga med fina kläder. Jag känner att jag inte längre orkar planera vad jag ska ha på mig när jag bara ska till skolan. Någon mer än jag som frös idag? Haha, jag tycker att det var så kallt ute. Nästan alla tjejer i skolan hade på sig söta vår/sommarskor idag och jag vill också ta fram mina+ köpa nya. Men det verkar lite kallt för det nu i vårat härliga April väder.

image231image232

Fordal: Gina Tricot
Tjocktröja: H&M divided
Leggings: Gina Tricot

Och till det hade jag min skinnjacka som inte fick vara med på bild.

Träningsberoende

Är hemma från skolan idag, jag orkade verkligen inte när klockan ringde imorse. Jag mår illa och har lite ont i huvudet och det värsta av allt är att jag har så ont i mitt högra knä att jag inte kan gå. Mamma tror att det är en överbelastning för att jag har tränat så mycket. Och jag kan faktist hålla med om att det låter logiskt, kroppen måste väl säga ifrån någongång. Man kan inte träna så många gånger i veckan som jag gör i flera veckor utan att skada sig en endaste gång. Hoppas bara att det går över snart jag vill verkligen inte missa dansen imorn. Helst av allt skulle jag bara vilja gå ut och gå en lång jävla promenad och bli av  med alla mina tankar.
Så fort jag vet att "nu kommer jag inte kunna träna på 2 dagar så blir jag helt galen". Det är sjukt vilket beroende träning verkligen kan bli, det är ett beroende för mig. Ibland är det bra att jag är beroende utav det, ibland inte. Men nu är det på det viset att jag inte KAN gå ut och gå.
Så jag får väl sitta här hemma och göra ingenting eller jag kanske ska bränna lite filmer. Kom på att jag inte har ätit frukost ännu det borde jag också göra. Jag hatar när man har ont i magen och är hungrig också för då vet man inte om man ska sova eller äta. Hoppas att ni mår bra och får en bra dag :)

Helgen

  • Fredag: Det var en riktigt kul fredag och hände en massa roliga saker under kvällen. Jag var med Johanna och Emelie. Först så var vi och åt i kungshallarna och det blev att äta på taco bar, skitgott. Sedan skulle jag och Johanna gå och köpa godis och när vi gick över Hötorget fick jag blommor av en försäljare xD. Han tycker att jag är den vackraste kvinnan han någonsin har sett. Efter det gick vi till tunnelbanan och begav oss mot medis där vi kollade på Shan Atci föreställning på Boulevardteatern. När det var slut åkte jag hem till Alex älskling <3 :)
    image229

  • Lördag: Vaknade upp hos Alex och stannade där tills halv 2. Efter det åkte jag förbi Skärholmen med bror och mamma för att köpa skivor att bränna filmer på. För på kvällen var jag nämligen med Johanna och Dea och hade en liten mysig filmkväll hemma hos Johanna. Eller mysig och mysig, vi kollade på skräck. The Exorcism of Emily Rose och One missed call 3. Och så hade vi popcorn, chips och godis. Blev hämtad runt klockan 1.

  • Söndag: Idag har jag bara varit i Skärholmen och följt med mamma och handlat. Jag hittade verkligen ingenting i Skärholmen. Snart ska vi äta och ikväll kommer jag sitta framför tv:n och kanske fixa naglarna om jag orkar.

Spinning :( ..tjockis

Kom nyss hem ifrån ett spinning pass det var jobbigt och inte ett dugg kul. Ska jag vara helt ärlig så hatar jag själva spinningen men älskar kännslan man får efteråt. Den känslan är värd att göra någonting som jag avskyr för. Men imorn är det mitt favorit pass som gäller, nämligen... SKIVSTÅNG :)
Vill ni veta en sak? Jag har inte shoppat upp mina pengar ännu sedan jag fick dem den 27 och det är helkonstigt. Jag som verkligen tror på att pengar kan köpa lycka. Känner ni er lyckliga? Jag känner mig till mesta dels lycklig. En sak som får mig olycklig är när jag ställer mig framför en helkropps spegel och min första tanke är "du är tjock". Man mår inte bra utav att få höra tjockis minst 4 gånger i veckan (jag vill inte säga utav vem). Jag har varit ganska tjock och ibland tänker jag fortfarande på mig själv som det. En sak som jag måste lära mig att leva med är mina lår men jag känner mig så egoistisk när jag tänker på att det finns de som inte har och aldrig har haft några ben, de skulle kunna döda för mina. Såg det hära klippet idag och man inser ju hur sjukt korkade vi människor är.

Långt hår

Jag börjar få långt hår och har fått många kommentarer för det senaste veckan. Det allra bästa är att topparna inte alls är slitna. Jag funderar dock fortfarande på om jag ska köpa löshår. 10 cm mer hår skulle inte sitta fel. Men jag skulle behöva lägga min apengar på andra saker än hår. Sen hinner det ju växa en hel del till tills sommaren.
image224image225image228
Första bilden är från november och de andra bilderna är tagna idag :)

Idag hade jag kjol och linneimage227

Idag hade jag verkligen vårkännslor. Det var så varm ute och det var skit skönt. Jag och några andra tjejer satt ute hela rasten och jag hade bara kofta på mig. Det är så mysigt att kunna göra det.

Har inte kunnat skriva

Jag har inte kunnat skriva någon blogg sedan det senaste inlägget för att det har krånglat. Det kanske det har gjort för alla(?) :)

RSS 2.0