Hur ser dagen ut?

Det var en mycket bra fråga. Jag ska iaf och träna om ett tag men jag har inte riktigt bestämt vad jag vill träna. Vaknade runt tolv idag och det känns inte bra haha. Jag gick och la mig runt halv fyra igår så får skylla mig själv. Det känns så tråkigt att sova bort dagen. Nu kom jag på en sak jag måste göra och det är att städa mitt rum. Någonting som jag har förträngt väldigt länge. Ska även boka tid för att färga min utväxt, det behövs verkligen. En sak jag funderar på är om jag någongång skulle våga färga min naturliga hårfärg (mörkblond) med täta ljusa slingor. Men det är bara en liten fundering.

image222image223
Måste jag städa?


1 mil

För någon timma sedan kom jag hem efter en väldigt lång promenad med Emelie. Var kul att träffa dig igen hjärtat och prata, var längesedan <3. vi räknade ut att vi gick en mil + och det är inte så illa? Jag menar det är ju vinter ute. När jag kom hem så var jag röd från tårna upp till en bra bit över knäna. Jag är fortfarande inte helt varm och det kliar fortfarande på mina ben.
Emelie & jag
image221
*Jag vill vara brun*

Påsken tillbringades i Sparre och när vi kom dit så var det endast 4 grader i huset så det var bara att sätta igång att elda (nej, vi kör inte på element där). Hann med att bråka med min älskling :'( båda blev väldigt ledsna och jag avskyr verkligen att se personer som jag älskar ledsna. Jag lovar att göra dig glad igen Alexander.
Vi åt massa god mat och godsaker. Det blev lite för mycket av allt godis och sånnt. Giftet måste ur min kropp innan jag blir mer beroende än vad jag redan är. Ibland undrar jag om inte sötningsmedel är värre än socker. För min del så ska jag leva nyttigt ett bra tag nu. Man kan ju faktist byta ut coolan mot mineralvatten <3 LOKA Fläder.

Ha det bra sötnosar

" - Jag har samma röst som henne "

Glömde att skriva en sak som hände igår för att jag fick så bråttom att äta. Innan mitt utvecklingssamtal så åkte jag till Ringen och kollade en havtimma sedan beslöt jag mit för att åka tillbaka till skolan och samtidigt som jag går på tunnelbanan går ett dagis som antagligen varit på någon utflyckt också på. 5 tjejer sitter och tittar på mig och så säger den ena -Åh, titta vilka fina örhängen...Härtan så säger en av de  andra - Och titta de rosa nagellacket, vad fint. Så säger en annan - Och titta det fina håret. Och så säger en annan - Titta diademet. sen så börjar de tjaffsa om vem som är mest lik mig, haha. En färgad tjej sa först att hon var mest lik mig och så säger en ljus tjej - Nä för du är inte lika ljus som henne och det är faktist jag. Sedan så ringer Emelie mig och så svarar jag i telfonen. Då börjar de prata om min röst så säger ena att  hon har samma röst som jag och en annan ska få samma röst när hon blir stor. Hahaha, gissa om jag skrattade då? Men de var iaf sjukt söta och kan ha varit runt 4-5 år.

Jag är ju ledig idag eller egentligen så ska jag få hemstudier vilket vi mkt sällan får i min skola. Ska gå och äta frukost och sätta igång en film och bara ta det lungt. Längtar så otroligt mkt till påskhelgen :)

Ha det bra sötnosar!

image219
Detta är jag sugen på

Utvecklingssamtal

Jag kom nyss hem ifrån ett utvecklingssamtal som gick som jag hade förväntat mig, väldigt bra. Det enda var att min mattelärare tycker jag ska sattsa på MVG, han sa att det inte var försent och då blev jag glad. Hehe, nä nu ska ni inte få höra på hur duktig jag är ;)

Ikväll ska jag iväg på miro och efter det så ska jag träffa Alex min underbara lilla pojkvän, hehe.
Köpte lite godis på kvantum idag också för 39kr/kg *tipsa alla grisarna*

Jag var helt säker på att det skulle bli mer snö nu efter att värmen steg så hastigt och jag är lite sur på att jag hade rätt. Jag vill ha sol nu i påsk inte regnsnö/snö. Jag, mamma, pappa, lillebror, farmor och pojkvän ska ju åka till Sparre. Man får en sådan annorlunda form utav avkoppling där. Och det känner jag att jag verkligen kan behöva.

Chockrosa

Om man gillar uppmärksamhet så är chockrosa ett tips ;)
Jag sa ju att jag skulle köpa ett chockrosa nagellack och det blev ett ifrån Depend (ja, ni läste rätt). Enda dåliga var att det krävdes 2 lager för att mina naglar skulle få en jämn färg.
image216

Det är nästan mer knalligt i verkligheten och kostar bara 25 kronor. Jag köpte mitt på Kicks.

Klippt lugg igen

Nu för tiden så får jag knappt använda datorn längre då min 13:åriga lillebror har nätverkskabeln hela tiden. Eller ja om man ska säga "jag har inte tillgång till internet så ofta". Vi måste verkligen köpa en ny router.

Men som rubriken säger, jag har klippt lugg igen. Och det gjordes i fredags av en tjej som går tvåan i samma skola som jag (vet inte vad hon heter).

image214image215
Jag ska färga min utväxt nästa vecka haha, den ser helt hemsk ut på bild nr 2 men min kamera överdriver ju lite kan man säga. Är jag söt i lugg? ;)

Ikväll ska jag träna ki-box :) men jag ser inte fram emot att behöva gå ut i det jävla regnet. Jag hoppas att Johanna följer med, då behöver jag inte vara rädd för att slå för hårt (haha). Ska även äta snart börjar bli väldigt hungrig. Jag vet att vi har mango och det är jag väldigt sugen på.


Nagellack

Man ser alltid extra fräsh ut i fixade naglar (inte om lacket har gått bort en del).
Jag skulle vilja ha ett chockrosa nagellack, det skulle passa mig väldigt bra men just nu så äger jag inget. Men vem vet, jag kanske äger ett om några timmar om jag orkar gå och köpa ett? Haha.  Men jag fixade iaf mina naglar igår med bas och topp-lack från Dior och själva färgen från Mavala nr. 71 La Paz. Mavalas nagellack torkar väldigt fort så det är ett stort + och ett ännu större + är att Diors topplack gör att det torkar ännu fortare :D

Jag verkligen hatar att sitta och vänta på att lacket ska torka, lyckas alltid komma åt någonting så att färgen smetas ut och naglarna förstörs.

Lite rödrosa, skitsnyggt om man är brun.


Skivstång ikväll

Det var kul i skolan idag. Vi gick igenom lite om färg som var väldigt intressant. Och jag klippte en helform på dockan, woho! Ibland blir man nästan lite rädd för de där dockorna tänk om de mitt i allt skulle börja leva eller blinka med ögonen eller något läskigt.

Ikväll ska jag träna skivstång på Kungsholmen med Johanna. Dock tror jag att jag har en lite överansträngd muskel, igår och i morse hade jag väldigt ont men det gör inte ont längre så det ska nog gå. Och det är inte träningsvärk för det vet jag hur det känns. Kommer ihåg första gången jag hade träningsvärk i vaderna, haha. Det var när jag började dansa på Miro. Jag vaknade mitt i natten av sendrag och ryck i vaderna.

Tror att jag ska gå och äta en morot nu, blev så sugen.

PUSS

Dags att ändra vanor

Det inlägget som jag tidigare skrev om att jag "känner mig tjock".. blev helt fel. Jag valde helt fel ord och texten kan ha sänt ut fel signaler. Om jag nu ska rätta mig så ska jag säga att jag vill ändra lite på mina matvanor för att få ut maximalt av min träning och bli piggare. Låter det bättre? Jag vet precis vad det är som gör mig sugen på godis. Det är när jag är när jag har låg energi, alltså när jag är hungrig. Och det är när jag bestämmer mig för att inte äta onyttigt jag blir sugen på allt. Jag tror därför inte på att man ska förbjuda sig själv "allt onyttigt". För då tänker man bara på all "tråkig" mat man måste äta och allt man kan och skulle vilja äta.

Jag har haft väldigt konstiga syner på mat och jag vill inte ha det längre

Och angående träning så var mitt mål från början att bli smal. Jag var trött på att bli kallad fet. Sen upptäkte jag hur otroligt roligt det var att träna, särskillt styrka. Så just nu är mitt mål att få riktigt snygga muskler :)

image209

Första bilden är tagen för några veckor sedan, andra bilden är tagen i höstas, tredje bilden är tagen då jag var som rundast förra våren (det syns inte så bra på denna bild), fjärde bilden är tagen för någon månad sedan.

Ogiltlig frånvaro

Som jag har sagt förut så hade jag väldigt hög frånvaro sista terminen i 9:an. Det var nära 50% frånvaro och en hel del ogiltlig beroende på sena ankomster. Det finns ju några som fortfarande tror att jag har hög frånvaro men det stämmer verkligen inte. I går var jag och kollade upp min närvaro statistik. Jag hade en sen ankomst (och nej sötnosar det var inte på morgonen) och den var på 2 minuter. Alltså 2 minuter ogiltlig frånvaro, vissa kan tycka att det är 2 minuter för mycket. Men för mig är den en enorm förbättring. Jag håller på att lära mig att passa tider och jag kan nog säga att jag lyckas väldigt bra. Statistiken sträckte sig från vecka 2, alltså efter jullovet. Jag har även varit sjuk 4 dagar + ett läkarbesök då jag missade en timma.

Tråkigt inlägg? Haha. Kan nog vara ganska intressant för vissa att läsa

Hur bra gick det?

"Så fram till påsk tänker jag ABSOLUT inte utsätta mig för några kaloribomber"

Haha, det gick ju bra. Igår så bjöd jag, Johanna, Jessica & Bea Dea på asiatisk buffe på Kungsgatan. För att hon har fyllt 17 år, tiden går så otroligt fort. Det var grymt trevligt och maten var god. Alla hade lite ont i magen när vi lämnade stället för att rulla hem till Deas pojkvän Johnny som hade fest. Runt halv tolv kände jag att jag ville hem så jag ringde hem och så kom pappa och hämtade mig 12, vi hämtade också upp min pojkvän.
Vi kollade lite på film och sedan somnade vi.

Idag så var jag och Alex en sväng till Skärholmen. Jag köpte ett diadem och en hårspray. Funderar även på att köpa en tunika jag tetsade. Åker nog in till stan imorn efter skolan.

Helgen var bra :) puss

Sluta aldrig jämföra




När jag ser den här reklamen brukar jag bli irriterad. Jag tänker genast på människor som jämför sig själv med alla andra. Jag är en typisk person som andra gillar att jämföra sig med. Det har lett till att det alltid ska vara fel på mig och att vissa personer gillar att framhäva mina brister. Det är inte speciellt snällt. När jag var mindre så jämförde jag mig mycket med andra men inte längre. Man måste lära sig att älska sig själv. Och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte älskade mig själv för det gör jag. Alla har dagar då de verkligen avskyr sig själv men vet ändå innerst inne vad de egentligen tycker om sig själva.

Hur bra vore inte det om alla kunde sluta jämföra utseénden? Jag dömmer aldrig någon för deras utsida längre men det har jag gjort, jag vet det. Jag finner inte längre något nöje i att snacka skit om andras utseénden. Det är bättre att se det som är fint i en människa än haka upp sig på det som är mindre fint.

Vi måste bli bättre på att ge varandra komplimanger

Idag känner jag mig..

Väldigt tjock, det känns inte som att det spelar någon roll hur mycket jag än tränar. Jag har blivit smalare sedan i somras men jag har varit ganska dålig på fronten vad jag stoppar i mig. För när jag tänker efter, vad är det för idé att träna när jag smäller i mig godis och massa dumma kolhydrater som älskar att sitta på mig?
Så idag ska jag skära ner rejält på allt onyttigt, jag ska ge mig själv ett löfte och jag ska inte ha ett öre från någon annan för att jag är "duktig". Jag är en sådan person som tror på att man kan vadsomhelst om man verkligen vill. Jag tror att personer som får pengar för att ha "godislöfte" egentligen bryr sig mest om att få de där pengarna. Sen ökar det säkert motivationen. Fast pengar går alltid att locka andra med xD

Jag tänker inte förbjuda mig någonting i flera månader, det tror jag inte på helt enkelt. Jag ska förbjuda mig till påsk (så jag kan smälla i mig påskmat), haha nedå. Men till påsk får det bli väldigt nyttigt. Inga godsaker och väldigt få kolhydrater (jag måste få i mig lite då jag tränar ung, 5 gng/vecka). Jag gillar knappt vit pasta och vitt ris.
Med godsaker menar jag saker som: Godis, chips, popcorn, glass, läsk.

Så fram till påsk tänker jag ABSOLUT inte utsätta mig för några kaloribomber.

Dagens

image206
Ja, jag har fotat i min spegel klockan halv 8 i morse ;D

Buffy



Jag älskar den här låten :)

SHOPPING

Jag mår så otroligt bra när jag shoppar...
image201image203image204image205

Manikyrsett från dior, klänning från gina (jag orkade inte ta på mig leggings), skinjacka från H&M som jag köpte för bonuscheckar. Vi fick nämligen 600kr i bonuscheckar :D
och en inpakning Deep Repair Plus från Disp.


Kryssningen

Jag, mamma, bror och min älskling var på kryssning från onsdag till fredag morgon. Den gick till Helsingfors i Finland. Båten skulle avgå 17:00 på onsdagen så vi åkte dit så vi var där en timma innan. Det var inga köer alls så det gick smidigt. Precis där man skulle gå på båten så stod det 2 stycken och fotograferade människor som går på båten. De frågade mig på engelska om dom fick fotografera mig för att jag var så vacker men jag sa nej. Dom sa ju inte ens varför dom fotograferade men det visade sig att det var bilder dom sedan sålde som "minnes kort". vi hade bokat att äta buffe klockan 17:15 och det var så gott men det finns ju så mycket mat och efterrätt att man går där och hämtar flera gånger. Det dåliga är ju att man får så ont i magen efteråt. Efter maten gick vi runt och kollade i alla affärer på båten. Och klockan 19:00 var det ett väldigt coolt akrobat nummer, "det stora hjulet" tror jag att de kallade det för. Sen gick vi runt och kollade på alla andra ställen i båten. Lyssnade på karaoke ett tag. Det tråkiga var att det nästan bara var finska låtar och jag kan inte finska. Så ingen utav oss förstod.
Vi gick och la oss ganska sent, svensk tid för att sedan vakna till finsk tid på morgonen. Efter frukostbuffen så gick vi av i helsingfors och kollade i massa butiker. Jag köpte en klänning med öppen rygg och ett par strumpisar. När vi kom tillbaka till båten så köpte jag även ett gulligt manikyr sett.

Det var iaf en väldigt kul kryssning. Myste massor med älsklingen och så. Fast han blev lite sur på mig för att jag var så borta, det kallas åksjuk haha. Jag hade tagit åksjukepiller men det gungade rejält ett tag.

xD puss /Hanna


RSS 2.0