SNÖ!!

För er som inte vet så har jag åkt upp till Boden. Och just nu är jag i Luleå hos min kusin Malin och hennes familj.
Vi besökte mellandags rean idag. Det var fullt med folk. Fast det bästa av allt var att det snöade.
image83
Jag kommer att skriva mer om min jul när jag kommer hem och det gör jag på söndag.

Världens bästa handkräm

Kommer ifrån Laura Mercier i stockholm kan du köpa den på Cow parfymeri och cow parfymeri´s lilla butik inne på NK. Kostar 160 kronor. Den finns i tre olika dofter. Jag äger den som luktar cocos (almond, coconut milk handcreme). Flera personer jag har gått förbi elelr stått brevid har sagt *Åh, det luktar cocos* så doften är omtyckt ;) jag  älskar själv cocos dofter. På vintern får jag alltid torra  händer med sprickor som blöder. Jag letade länge efter en handcreme som man kunde ta med sig överallt. Alltså en i en liten förpackning och denna är helt perfekt.
image81image82


3 dagar tills jag åker

Nu har jag börjat längta väldigt mycket. Har nyss brännt lite skivor som vi ska ha till bilresan. Jag ska till Boden för er som missat det :) och fira jul med släkten.
Det börjar bli dags för att packa, mamma tycker att jag ska packa nu, mest för att hon vill att jag ska städa mitt rum. Sen tror hon att jag ska ha värsta lilla väskan (ALRDIG). Det blir alltid mer än jag tänkt mig men alla saker jag vill ta med mig tar faktist större plats än vad mamma verkar tro.

Dessa trosor kom med posten igår:
image86
Jag trodde att de skulle vara lite ljusare (dom ser ljusa ut på bilden men det är blixtens fel).

Vad har ni önskat er i julklapp?

Helgen

I fredags var jag med alex. Vi bakade pepparkakor och lussebullar och hann med att bråka en hel del. Jag hatar att bråka med dig älskling! Vi kollade också på The butterfly effect, älskar den filmen. Den är så speciel och man måste tänka för att förstå den, sånna filmer faller mig i smaken.
I Lördags så vaknade jag med helt döda läppar. För typ 2 veckor sen så tog mitt läppbalsam från the body shop slut (Cocoa Butter Lip Care Stick). Så jag åkte till kicks för att köpa ett nytt jag sa att jag ville ha ett som inte innehöll någon form utav mineralolja, tjejen rekomenderar ett ifrån Clarins. Och utan att läsa innehållsförtekningen så köper jag det och som ni vet får man inte byta smink/hygienartiklar såvida de inte är plomberade. När jag smort mina läppar så ser jag att den innehåller mineralolja. Blev jätte irriterad men gav den en chans som jag inte borde ha gjort. För nu är mina läppar ÄCKLIGA och jätte torra. Men jag och mama åkte in till stan och kollade på the body shop och butiken var helt urplockad men jag fick tag på en lip butter och hoppas att den är bra. Jag älskar deras body butter, vem gör inte det? ;)
image85 
Senare på kvällen skulle jag och några vänner på club fashion. Det var ganska kul, gillade inte musiken och lokalen så mycket. Bara ett litet dansgolv.

Snart är det julafton, någon som längtar? ; )  puss

20 dagar kvar

Okej nu kan man säga att nedräkningen har börjat. Dem flesta är igång redan och köpter julklappar. Det är ju trots allt bara 20 dagar kvar till julafton. Natacha Peyre skrev i sin blogg:

Va ute på stan idag och det var helt hysteriskt folk handlar julklappar som aldrig förr,
det känns som att julen blir mer och mer materialistisk,
och folk glömmer att det viktigaste är att man har det mysigt med sina anhöriga.
Ville bara påminna om det!!

Jag kan bara hålla med. När jag var mindre så var julen just det som den ska vara helt magisk. Och det handlade inte om alla dom där paketen som man fick det handlade om så mycket mer. Att få vara med sina nära, äta mat tillsammans, skämta, prata och ha kul, allt det är en överaskning i sig.
Det känns som att alla stressar inför att köpa julklappar och besväras av det. Jag ger julklappar till mina nära för att göra dom glada och tiden fram tills personen öppnar paketet ska inte vara ett besvär.
Att göra någon annan människa glad gör verkligen en själv glad.

image84
Men kvällarna blir mörka, och månen lyser klar,
han blickar ner på barnen så underlig och rar.
De står och ser tillbaka med fingrarna i mun,
Tills mor fått dem i sängen och vyssar dem i blund.

Där bor små fina älvor bak mossig jättesten.
De kommer fram och dansar ibland i månens sken,
och tomtebarnen tycker att inte någonting
kan vara lika vackert som älvorna i ring.

Så lätt och späd är älvan, men tomten tung och tjock,
det märktes härom afton, de skulle gunga bock.
Fast älvorna var åtta och barnen bara två
det inte ville lyckas att väga jämnt ändå.


Ur Tomtebobrnen

RSS 2.0