En person jag beundrar

Idag känner jag för att skriva om en person jag beundrar väldigt mycket.

Personen är en väldigt stark person, hon har en galen humor och för det mesta ett glatt humör. Hon sprider glädje vart hon än befinner sig även fast hon kan vara lite tillbaka dragen. Om man känner denna person så vet man att det är blyghet som spelas upp när hon träffar nya människor. Hon är söt och charmig och en person som man verkligen kan lita på. Hon är hjälpsam och förlåtande även mot folk som inte förtjänar det. Vi har delat mycket glädje tillsammans, två personer som brukade vara positiva till det mesta. Det ändrades men vår vänskap ändrades inte för det. Hennes otroliga humor gör henne till en mycket intressant människa. Vi har bråkat väldigt mycket och skrattat väldigt mycket och vi har hållit ihop oavsett om vi har varit tjuriga. Du har alltid varit mer åt det oseriösa/lekfulla hållet och jag mer åt det seriösa/allvarliga men när vi är tillsammans så blir det en konstig, stark blandning av detta och jag lovar det slår ALLT. Denna tjej har fått gå igenom väldigt mycket och står fortfarande på sina egna ben, förlust utav en älskad förälder och folk i hennes omgivning har defenitivt gjort saker svårare för henne. Nära personer som svikit henne, personer som lagt över sina egna problem på henne under tiden hon reparerade sina egna. 
Jag önskar att jag kunde vara lika stark som du Emelie Landgraff. Jag har gråtit över våran vänskap och skrattat över våran vänskap och nu släpper jag dig aldrig. Jag beundrar dig! <3

Trött och mätt

Jag mår illa jag skulle aldrig ha ätit den där skålen med yoghurt och honung. Och nu ska jag sova
jag kommer få hjärtklappningar. Det brukar bli så när jag äter något sött innan jag går och lägger mig. Hoppas att morgondagen bjuder på sol :D det vill jag och många andra ha. Jag och min mor och bror städae ju garderoben idag och vad vi hittade saker. Alla mina gamla dockor och tillbehör, barbie dockor och tillbehör, Melanies shopp haha och massor av gammla kläder som jag valde att ge till välgörenhet. Det tog hela dagen att städa ur skiten. Det värsta fyndet var en savann kavaj :O minns ni när man hade dom där hemska savann byxorna? Det gör jag och anser det idag vara en av dom störrsta modemissarna. Men nu måste jag sova.

Godnatt och sov så gott, puss / Hanna Stark

Regn och tråk :(

Det är verkligen tråkigt väder ute nu och det var det igår också. Regn och ingen sol alls :(  jag mamma och min lillebror har beslutat oss för att städa den stora garderoben i mitt rum. Jag är helt säker på att mer än 50% av sakerna som finns där inne kommer att slängas. Jag är så sugen på att bada. Hoppas det kommer lite sol tills senare så kanske man kan ta sig ett dopp. Jag minns förra sommaren då det var som varmast, vi badade mycket på ett badställe i malmköping under tiden vi befann oss på vårat landställe. Eftersom att det var så varmt i vattnet hade musslor och shit öppnat sig och råkade man trama på en så stängde dom sig det gjorde ont men ingen trodde på mig från början. Tills dom fick vara med om det själva ^^ haha!
Det fanns även en orm där som brukade ta sig en simtur i vattnet och jag fick den stora äran att rädda ett litet barn som var sjukt rädd för ormen. Jag känner verkligen att jag behöver shoppa nu, min shopping har verkligen blivit ett beroende. Det får jag stilla på torsdag när vi ska till eskilstuna och shoppa. Det finns faktist ingenting som jag behöver men jag känner att jag måste ha något, någon annan som känner likadant? Eller kanske har ett annat beroende? Jag har väldigt tråkigt just nu, känner mig helt rastlös. Det finns ingenting man kan göra. Eller kanske hoppa studsmatta om någon följer med och hoppar ;D *Bra ide*

Igår pratade jag med min kusin Malin på telefon :) det var jättekul. Vi kom på en jättebra plan: åka till göteborg i augusti. Hoppas våra föräldrar tycker planen är lika bra som jag och Malin tycker.
Nu måste jag sluta, skriver lite ikväll också kan jag tänka mig. Puss / Hanna Stark

Åh, vilken härlig dag!

Hela dagen har varit underbar, verkligen perfekt! Jag startade dagen med en 30 minuters promenad för att komma hem och äta en jättegod frukost. Sedan solade jag i 3 timmar. Och efter det åt jag en lunch bestående av vattenmelon, skinka, mango och keso och lite bubbelvatten förståss (jag älskar verkligen bubbelvatten). Sedan badade jag någon timma med min bror sen åkte vi hem och jag solade ännu mera och läste lite. Just nu läser jag en bok som heter den tusende gången, den är hemsk men samtidigt "kul" att läsa. Det är starkt av personen att dela med sig av sina upplevelser så andra i samma sitts "vågar göra mer". Det är hemskt med folk som egentligen inte förstår sitt egna värde.
Det finns alltför många kvinnor idag som utsätts för sexuellt utnyttjande UTAN att anmäla det. Dels för att dom inte vågar och så kan man tänka "det som ingen annan vet har aldrig hänt" alltså stänga allt innom sig.
Stänga allt innom sig vet jag fungerar för stunden men absolut inte i längden. Jag stängde alltid saker innom mig förut, ingen visste när jag mådde dåligt och så. Men nu är det två personer som har ändrat på mig, min pojkvän och min mamma. När allt blir för mycket så exploderar man som innombords det går inte att hålla kvar "det"hur mycket man än vill, hur rädd man än är.

Jag saknar min söta pojke som befinner sig i Spanien, vi slog vad om vem som kommer vara brunast när han kommer hem. Alla runt omkring mig har stirrat på mig och önskat mig lycka till, haha. *Man kanske ska fuska och sola solarium dagen innan han kommer hem eller fuska med lite BUS*. Men blir det sol här så ska det nog också gå, älska mina pigment<3 och älska solen ;D
Nu ska jag äta jordgubbar och ta mig en promenix. Ha det bra Pussar från Hanna

Snart bär det av till landstället..

Och tro det eller ej, jag längtar. Hoppas vädret är bra så man kan bättra lite på brännan. Nyss så var jag och mamma ute och handlade frukt och grönsaker för 400 kr ^^ hahaha *här ska vi bli nyttiga*. Det känns så illa jag har gått upp massor i vikt men nu ska det bli stopp på det. Kanske gå ner ett å annat kilo (a).
I Onsdags var det skolavslutning (gick ut grundskolan). Det var massor av blandade kännslor jag kommer att sakna klassen och lärarna väldigt mycket. Våran klass var/är verkligen underbar, minnena under årkurs 6-9 kommer man bära med sig hela livet :)
Jag är verkligen nervös för vilken linje jag kommer att komma in på. Hoppas ju självklart på att komma in på mitt första hands val. Jag vill verkligen gå frisör linjen. Men nu ska jag käka och sedan åka iväg till Sparre. Ni får ha dte bra alla som läser min blogg :D Pussar från Hanna

Yes ;D

Balen i fredags var underbar, alla var så sjukt fina och det var så roligt. Det är ju inte ofta man får tillfället att vara sådär uppklädd. Enda nackdelen var nog värmen, det var så otroligt varmt. Men vi hade kul ändå. Middag och en massa dans :)
image8image9
image10image11

Resten av helgen tillbringade jag med min pojkvän Alexander. Vi befann oss i stort sett innomhus pga mina skavsår (kan inte ha på mig några skor :/ ). Snart kommer resten av familjen hem, då ska jag och lillebror bada :D *ser fram emot* hoppas verkligen att den här värmen stannar. Ha det bra / Hanna ;)

Fixat håret ;D

Jag får verkligen hårglädje av att färga min utväxt, det känns så bra :D färgade hela mitt hår så det är nästan vitt nu.
Idag fick vi även den efterlängtade klasströjan, så sjukt snygg och mysig :) (grå med rosa text)
Helgen tillbringades på mitt landställe med pojkvänen, det var jätte nice. Vi badade faktist *stolt* fast iofs badade vi även Kristihimmelfärds helgen ;) sug på den ni. Det var apkallt i vattnet. Hur något nu är "apkallt" vet jag inte. Det är så mysigt där i Sparreholm, förutom att jag är så rädd för vargarna som finns där. Och nej jag skojjar inte, det finns vargar där. Mina föräldrar trodde mig inte förens dom själva såg en. Det finns även fladdermöss där. Så det är lite läskigt ibland ;/ fast man vänjer sig.
Solade även solarium idag med Emelie och hennes syster Johanna, eller mjaa jag och Emelie solade. Tänkte få lite färg till balen som är på fredag *längtar*
Nu hade jag tänkt sova ett tag, ha det bra ;) / Hanna stark

image6
Min fina pojkvän ;)



RSS 2.0